Knikarmscherm Compact Aktie

Knikarmscherm Compact Aktie Rated 4,94 / 5 based on 50 reviews.
Ons elektrische zonnescherm hangt al 13 jaar. Het blijft prachtig! ( houden het wel schoon natuurlijk) - by , July, 30, 2019
0 5/ 5stars
Had het online besteld
Zeer tevreden - by , June, 6, 2019
0 5/ 5stars
Online de verschillende knikarm zonneschermen bekeken en uiteindelijk voor de Primo gegaan na het bezoeken van de showroom in Purmerend. Het zonnescherm zou naar verwachting pas in juli geleverd en gemonteerd worden maar ik ontving heel snel een email dat het begin juni zou worden. Vandaag is het zonnescherm geleverd en gemonteerd en mijn ouders die erbij waren, waren zeer te spreken over de mannen die de klus geklaard hebben: heel vriendelijk, meedenkend en kundig. Ik ben supoerblij met het resultaat, bedankt!
prima - by , November, 21, 2017
0 5/ 5stars
Mooi scherm gemonteerd door de mannen van zonweringstunter
Geweldig mooi ding - by , November, 21, 2017
0 5/ 5stars
Heel luxe , ook na de tijd nog een keer gesteld , prachtig ding!
zonnescherm met installatie - by , November, 21, 2017
0 5/ 5stars
Erg blij met ons mooie zonnescherm, 2 weken geleden voor een nette prijs werd alles keurig geinstalleerd, kabel netjes weggewerkt en zeer onopvallen door de gevel geboord. vriendelijke heren die netjes werkten. Alles werkt goed en het automatische system voor wind en zon is echt een aanrader. tot nu toe perfect!
Supergoedkoop en snel geleverd - by , June, 28, 2017
0 4.75/ 5stars
Nog mooier als ik had verwacht en zeer snel geleverd.
Mooi scherm - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Ik heb hem opgehangen, alleen jammer dat de montageplaten er niet standaard bij zitten. Dit had wel erg handig geweest. Ik raad iedereen aan deze mee te bestellen, je hangt hem dan veel makkelijker op. Zijn erg tevreden over dit scherm.
Supersnel geleverd - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Het scherm via de website besteld en 3 dagen later al geleverd. Ophangen moet je wel met zn tweeen doen. Erg mooi scherm waar je bij anderen veel meer voor betaald.
Snel in huis - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
We hadden hem heel snel in huis, nog sneller dan we hadden verwacht om eerlijk te zijn, maar dat is alleen maar mooi. We hebben hem laten monteren want we zijn zelf niet zo handig. Al met al helemaal niet duur! Helaas is het weer nu wat minder, maar we kunnen niet wachten tot de zon weer komt om er lekker onder te zitten!
Erg blij met dit scherm - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Twee mannen van zonweringstunter hebben dit scherm opgehangen voor ons. Voor het geld een erg goed scherm. De kleur in het echt is net ietsjes lichter dan op mijn computer scherm, maar dat maakt niet zoveel uit. Hij hangt super!
prachtig scherm - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
maandag 11 juni 2012 is mijn knikarmscherm Primo gemonteerd. Een schitterend zonnenscherm met prachtig doek. Dit alles voor een uiterst scherpe prijs. We zijn er erg blij mee, laat de zon maar komen ! uitstekend
Wat een geweldig scherm voor die prijs! - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Wij zijn echt super tevreden over dit scherm. Snel geleverd en goede kwaliteit. Waren bang dat het tegen zou vallen ivm de prijs en huismotor, maar hij doet het geweldig. Hopelijk hebben we er super lang plezier van. Een aanradar.
Slechte communicatie levertijd - by , June, 28, 2017
0 4/ 5stars
Levering duurde langer dan verwacht. Toch maar getekend na telefonisch contact hierover. Na 2 weken een belletje van de monteur dat hij over 2 dagen het scherm zou ophalen. Hij heeft de week erop tijd. In ons geval heeft het dan 3 weken en 2 dagen geduurd voor de montage. Het scherm is goed alleen is het geen volledig gesloten cassette (scherm is aan onderkant). Jammer dat een deel van mijn tekst uit de review gehaald is over de tussensteun. Eerst aangeven dat deze nodig is, 20 euro ervoor rekenen en dan niet plaatsen en vooral weer meenemen.
mooie luifel - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
We hebben het scherm nu een week hangen en zijn er erg blij mee. Het ophangen was wel even wat werk maar met zn tweeen goed te doen. Een tevreden klant.
snel, mooi en goed - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Erg mooi scherm die wij al de volgende dag kregen. Ophangen was makkelijk met de handleiding en hji ziet er goed uit.
aardige monteurs - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Zojuist is mijn zonnescherm opgehangen en ik ben daar erg blij mee. De monteurs waren erg vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten. Dat mag ook wel eens gezegd worden.
kon hem meteen ophalen - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
\'s-morgens gebeld en ik kom hem direct ophalen. Meteen opgehangen en \'s-middags lekker er onder zitten. Zonweringstunter ga zo door.
complimenten voor zonweringstunter.nl - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Via website besteld en de volgende dag ben ik gebeld door zonweringstunter voor montage. Hoefde pas te betalen aan de monteurs en het scherm is netjes opgehangen. Complimenten hoor laat de zon maar komen.
mooi zonnescherm - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
gister hebben de monteur mijn zonnescherm opgehangen en het ging er goed en hij is heel mooi. nu maar wachten op de zon.
supersnel - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Woensdag besteld en ik kon hem meteen ophalen. Ik had de montage handleiding al gedownload dus wist al hoe dat moest. Scherm is supermooi en beter dan ik had verwacht voor deze prijs.
Strak en mooi scherm - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Het zonnescherm kon ik direct ophalen. Met het montageboekje zelf opgehangen en dat was heel eenvoudig. Erg mooi en strak scherm. Top!
Prima Primo - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Wat een mooi scherm! Met de grijs-witte streep geeft het een hele mooie uitstraling aan ons huis. De goedkoopste die we konden vinden en gewoon heel erg mooi en goed. (geplaatst door )
Goede service - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Woensdag besteld, vrijdag in huis. Erg mooi scherm en de grijze kleur is net zo mooi als op de foto. Hartstikke goed gegaan.
Beter dan we verwacht hadden ! - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Maandag dit scherm besteld en vrijdag al geleverd. Het scherm met de grijze standaard streep is echt een meerwaarde van ons huis ! Prima service met aflevering en op telefonische vragen altijd correct antwoord. Zelf hebben wij bij montage een afdekplaat kapot gemaakt en wordt gratis vervangen ! (geplaatst door )
Eindelijk in de schaduw - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Heel praktisch en goede zonwering. Mooie afwerking van het stof wij hebben alleen de zon in de ochtend achter op ons huis en doen dan de zonwering naar beneden en het huis blijft heerlijk koel We hebben er geen spijt van . Echt een aanrader en voor de prijs hoeft je het niet te laten.
Prachtig goed werkend zonnescherm - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Wij zijn heel tevreden over het zonnescherm. Wij hadden de ophangplaten erbij besteld en na zorgvuldig uitmeten was het ophangen een fluitje van een cent. Een aanrader!
Uitstekende service - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Sinds een maand dit scherm (in grijze uitvoering)hangen. Goed te doen met 2 man i.c.m. de bijbestelde montageplaten. Aftersales: uitstekend, 2x gratis nalevering van afdekdop(jes). Service is niet zo moeilijk, daar kunnen andere bedrijven nog van leren !
Fantastisch - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Beste medewerkers van Zonweringstunter, Gister is het scherm gebracht en gemonteerd. Fantastisch! Het scherm is prachtig, en wat heerlijk zeg die uitval van 3 meter! De ‘jongens’ Mark en Arjan hebben keurig gewerkt. Zelfs netjes een gootje voor het snoer gemaakt. Ook heel erg prettig dat het oude scherm tegen een kleine meerprijs verwijderd en afgevoerd werd. Ik ben erg tevreden. Dus wie weet tot een volgende keer....maar dat kan wel heel wat jaren duren als het goed is. groeten van Lotteke (geplaatst door )
uitstekend scherm - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
scherm zelf gemonteerd, helemaal goed. zeer tevreden, volgende keer weer zonweringstunter.nl!
Geweldig mooi zonnescherm - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Ik ben heel tevreden met het scherm. Hij hangt supermooi en jullie monteurs hebben keurig werk geleverd. Betalen bij montage vind ik ook wel veilig dan weet je zeker dat je ook krijgt wat je besteld. Volgende keer kom ik weer bij jullie.
Uitstekende kwaliteit! - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Het zonnescherm heb ik opgehaald in Zwaag en zelf gemonteerd. Met het boekje er bij is dat goed te doen. Alles is prima gegaan en de prijs valt ook heel erg mee. We zijn overal geweest maar dit was echt de goedkoopste en uitstekende kwaliteit.
Fantastisch - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Vandaag contact gehad met Mark van der Beek om een elektrisch zonnescherm te bestellen. Ben uitstekend geholpen en heb het scherm besteld. BEDANKT!!
Wow wat een mooi scherm - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Wat een mooi scherm. Het is een heel degelijk en mooi scherm. Ophangen was wel een klusje maar goed te doen. We zijn er zeer blij mee.
Een heel mooi scherm - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Zeer goede kwaliteit, beter dan ik had verwacht. De motor loopt heel soepeltjes en het doek staat superstrak als ie helemaal uithangt. We zijn er heel erg blij mee
Culemeborg - by , June, 28, 2017
0 4.75/ 5stars
Beste zonweringstunter mijn complimenten over het monteren van het scherm op mijn chalet in Culemborg
actie knikarmscherm - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
29-03-14 knikarmscherm ontvangen en gemonteerd snelle en goed geleverd prima product
mooie zonnescherm - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Goed scherm voor een goede prijs. Eerste paasdag heerlijk genoten van dit mooie scherm.
mooi zonnescherm - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
mooi scherm tegen een goede prijs. Bedankt voor de snelle levering. wij zijn er tevreden over.
2x Knik scherm - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
19 mei 2x knik schermen besteld vrijdag 23 mei geleverd,makkelijk te monteren goede mooie kwaliteit heel goede service,zeer tevreden zeker aanrader geholpen door Rene verkoper
snelle levering - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Dinsdag besteld en vrijdag geleverd. Mooie scherm en gemakkelijk te monteren.
Dat is snel - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Binnen 2 dagen geleverd, dat noem ik nog eens snel. Ophangen is goed te doen met de handleiding, erg mooi scherm. Aanrader!
Laten monteren, zeker het overwegen waard - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Knikarmscherm besteld van 450 cm met uitval van 300cm. Electrisch inclusief zon/windautomaat. Gekozen om het te laten monteren, de installatieprijs is zker in verhouding met het afgeleverde kwaliteit.
Mooi scherm - by , June, 28, 2017
0 4.5/ 5stars
Erg mooi en degelijk scherm, motor loopt erg stil, zelf gehangen met de extra muurplaten is goed te doen, wel een beetje zwaar????. De service is ook prima, ik had een paar vraagjes en kreeg daar snel antwoord op. Werd keurig een 15min van te voren gebleld, dat de bezorgers onderweg waren. Het enige min puntje was dat één van de bezorgers met het verkeerde been uit bed was gestapt. (geplaatst door )
Goed - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Voldoet zeker aan de verwachtingen. Ik kan hem aanbevelen! ook de communicatie en levering was naar wens.
Snel - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Heb woensdagavond 29-4 besteld en het scherm werd zaterdag 2-5 geleverd,had alleen geen muursteunen besteld gelukkig had de bezorger nog een setje in zijn auto liggen,welke ik kon overnemen,want zonder muursteunen wordt het een stuk moeilijker ophangen. De bezorger was al weg maar kwam zelfs nog terug om wel de muursteunen aan te raden met ophangen,heel netjes!!!!
Knikarmscherm Compact Aktie - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
12 april 2016 besteld, 21 april geleverd en gemonteerd,snelle afhandeling . zonweringstunter kan ik aanbevelen ,mooi scherm. monteur, Guido Reiniersen medewerker vriendelijk en denken mee hoe op monteren, gezellig brabanters ,mijn dank voor perfecte montage.
actie - by , June, 28, 2017
0 4/ 5stars
info over elektrisch is te summier en niet in stappen opgebouwd. U springt meteen naar zon/wind ipv eerst uit te leggen wat je voor een basis elektrische bediening nodig hebt met een mobiele handbediening en zender.
Snel, goed en compleet - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Snelle levering, goede service (buiten kantooruren nog een mailtje beantwoord over de bezorgtijd)en een prachtig scherm. Erg goede prijs-kwaliteit verhouding. Ophangen even een klusje, maar ging goed met de bijgeleverde muurplaten. Aanrader!
zonnescherm met installatie - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Erg blij met ons mooie zonnescherm, 2 weken geleden voor een nette prijs werd alles keurig geinstalleerd, kabel netjes weggewerkt en zeer onopvallen door de gevel geboord. vriendelijke heren die netjes werkten. Alles werkt goed en het automatische system voor wind en zon is echt een aanrader. tot nu toe perfect!
Geweldig mooi ding - by , June, 28, 2017
0 5/ 5stars
Heel luxe , ook na de tijd nog een keer gesteld , prachtig ding!
50 reviews
vanaf
1227.-
Samenstellen
Met dit Hollandse kwaliteitsproduct maakt u van uw terrras een gezellige plek waar u optimaal kunt genieten. Het type Compact Aktie (Primo) biedt niet alleen uitstekende zonwering, maar is daarnaast ook mooi om te zien. In de fraai vorm gegeven...
lees meer >  
Kenmerken
/file/35980/icon-breedte Breedte: 400cm tot 550cmm /file/35985/icon-hoogte Uitval: 250 tot 300cm
/file/35986/icon-kleuren Diverse doekkleuren /file/35977/icon-algemeen Electrisch bediend
/file/35987/icon-montage Montage en nameten is optioneel /file/35983/icon-garantie 5 jaar garantie!

Knikarmscherm Compact Aktie samenstellen

Afmetingen Geef de gewenste afmetingen.

Maattabel
^ array:5 [
 "heights" => array:2 [
  0 => "250"
  1 => "300"
 ]
 400 => array:2 [
  0 => ""
  1 => "1227"
 ]
 450 => array:2 [
  0 => ""
  1 => "1294"
 ]
 500 => array:2 [
  0 => ""
  1 => "1330"
 ]
 550 => array:2 [
  0 => "1370"
  1 => ""
 ]
]
Breedte (min 400, max 550cm)
Uitval (min 250, max 300cm)

Kleur doek Selecteer de lamel kleur. Bekijk bij download de combinatie mogelijkheden.

Kleur profielen (omkasting) Selecteer de kleur. Kijk bij de downloads voor combinaties en kastafmetingen.

Bediening

Bedieningen (optioneel)

Bedieningszijde (van buiten gezien)

Let op: de motor zit altijd aan de rechter kant van buiten gezien. Met de extra kabel heeft u een (spat)waterdichte aansluiting en voldoende kabel om deze aan de andere zijde naar binnen te voeren. U kunt deze kabel zelf met tape aan de cassette of kabelgoot aan de muur klemmen.

Toebehoren

Met chemische ankers kunt u het scherm extra stevig in een stenen muur bevestigen. Ideaal in combimatie met verlengde muurstrips.

Montage

LET OP: Wij monteren uitsluitend in Nederland in de postcodegebieden: 10 t/m 30 en 34 t/m 38 (uitgezonderd de Waddeneilanden) . Knikarmschermen monteren wij uitsluitend op de begane grond!. Wij adviseren u een foto te mailen van de situatie, zodat we de montage beter kunnen voorbereiden.

Nameetservice

LET OP: Wij meten uitsluitend in Nederland in de postcodegebieden: 10 t/m 30 en 34 t/m 38

(uitgezonderd de Waddeneilanden) .


De kosten voor het nameten worden bij het afrekenen in de totaalprijs berekend!

Wij meten op werkdagen overdag. In verband met routes kunnen we niet altijd aan 
het begin of eind van de werkdag meten (afhankelijk van reisafstanden)

Indien u zelf heeft gemeten, bent u altijd zelf verantwoordelijk voor de bestelde afmetingen. Neem in geval van twijfel altijd eerst contact met ons op!

 

Let op:

Indien u geen zender besteld, gaan wij er vanuit dat u deze al heeft. Zonder zender kan het rolluik niet worden gebruikt.

Omschrijving Knikarmscherm Compact Aktie

Met dit Hollandse kwaliteitsproduct maakt u van uw terrras een gezellige plek waar u optimaal kunt genieten. Het type Compact Aktie (Primo) biedt niet alleen uitstekende zonwering, maar is daarnaast ook mooi om te zien. In de fraai vorm gegeven semi-cassette worden in gesloten toestand het doek perfect opgeborgen.

Nieuw!

Standaard leverbaar in een creme-witte (RAL 9001) behuizing. Nieuw dit jaar is de uitvoering Antraciet Structuur (RAL 7016). Voor slechts € 35,- kunt u het scherm in deze exclusieve kleur bestellen.

Techniek

Door de compacte vormgeving is dit scherm een echt ruimtewonder. De speciale steunen maken zowel muur- als plafondmontage mogelijk. De aluminium cassette is standaard gepoedercoat in RAL 9001 (creme-wit) en voor slechts € 35,- in RAL 7016 structuur (antraciet). 

Bediening

De bediening wordt uitgevoerd met een in de bovenrol geintegreerde buismotor van 230V welke bediend wordt met een schakelaar. Optioneel is dit scherm leverbaar met een automatische besturing d.m.v. een Somfy zon-/windautomaat.

 

Technische specificaties

Algemeen
Merk Aurora
Type Compact Aktie
Geschikt voor Waar vrije doorloop gewenst is
Kleur doek Diverse kleuren (Tibelly collectie)
Kleur profielen Creme-wit of Antraciet-structuur
Breedte 400cm tot 450cm (vaste maten)
Uitval 250cm tot 300cm (vaste maten)
Bediening Electrisch bediend
Montageopties Aan muur of plafond
Montage Zelf of door Zonweringstunter.nl
Nameetservice Optioneel

Beoordelingen Knikarmscherm Compact Aktie

50 reviews SCHRIJF EEN REVIEW

Alternatieven voor Knikarmscherm Compact Aktie

De Primo is een echt ruimtewonder. Door de compacte vormgeving (12,2 cm hoog) en unieke stelmogelijkheden is de Primo in vrijwel elke situatie toe te passen.


1035.-
1 review

De Picca is de nieuwe semi-cassette onder de terras-schermen. Een sterk ontwerp tegen een aantrekkelijke prijs. Sluit altijd perfect! Maatwerk zonder meerprijs!

Levertijd ca. 4 weken

Niet leverbaar
Levertijd: onbekend
4 reviews

> Gesloten cassette met afgeronde vormen. > Sluit naadloos aan op iedere gevel
> Zonder meerprijs exact op maat gemaakt.
> Van 250cm tot 550cm breed


1010.-

De Oliva is het topmodel onder de knikarmschermen. Door de unieke vormgeving is dit een sierraad aan uw gevel. Maximale uitval 350 cm.

1552.-

Gesloten cassette welke aan praktisch iedere gevel gemonteerd kan worden. Maximale afmetingen van 625 cm x 300 cm.

Niet leverbaar
Levertijd: onbekend

3-buis cassette van absolute topkwaliteit. Maximale breedte van 12 mtr met een uitval van 3.5 mtr.


2050.-
Zonweringstunter.nl is de grootste digitale zonweringwinkel van Nederland. Prijsdoorbraak met knikarmscherm Primo in 4 standaardmaten met electrische bediening. Online bestellen, uit voorraad leverbaar.