Garantie

Tot 5 Jaar garantie op alle buitenzonwering

 

Op alle onderdelen inclusief het doek en de electrische bedieningen ontvangt u vijf jaar garantie. Indien u binnen de garantie-periode een defect onderdeel heeft, sturen wij u kosteloos een nieuw onderdeel toe nadat wij het oude van u hebben ontvangen. Omdat wij topkwaliteit leveren, doen wij hier niet moeilijk over. Uiteraard geldt de garantie bij normaal gebruik onder normale omstandigheden.

Let op: wind en neerslag kunnen onherstelbare schade aan zonwering en onderconstructie veroorzaken. Dit valt niet onder de garantie. Tevens kan er wafelvorming en/of krijtstrepen in een doek ontstaan, dit zijn eigenschappen van een acryldoek.

Garantie op garagedeuren

Op Hörmann garagedeuren bedraagt de garantie zelfs tien jaar. Deze garantie geldt op het beslag en de panelen. Voor de aandrijvingen geldt een garantietermijn van 5 jaar.

Garantie bij montage

Garantie bij montage door Zonweringstunter.nl beperkt zich eveneens tot het leveren van vervangende onderdelen. De monteurs geven een korte uitleg over de werking van het product en de mogelijkheden voor het afstellen van o.a. de bediening. Indien na de montage storingen aan het product ontstaan, dient u zelf zorg te dragen voor het retour zenden van te vervangen onderdelen. Uiteraard worden deze gedurende de garantietermijn gratis nageleverd. Indien de montage door u accoord is bevonden, zullen alle werkzaamheden hierna afzonderlijk worden berekend. Dit geldt tevens voor het nastellen en opnieuw afstellen.

Belangrijk!!

Zonneschermen, screens, rolluiken en garagedeuren zullen na enige tijd moeten worden bijgesteld en opnieuw moeten worden afgesteld. Dit is niet bij onze montage inbegrepen en dient door u zelf te worden uitgevoerd.

Uitzonderingen op de garantie

Voor merkartikelen zoals Velux, en alle andere bekende merken geldt de normale fabrieksgarantie. Hiervoor verwijzen wij u naar de hiervoor geldende garantiebepalingen.

Kleuren en stoffen

Voor alle producten geldt dat kleuren, stoffen, transparanties en eigenschappen op beeldscherm anders kunnen overkomen dan in de praktijk. Wij adviseren u daarom altijd eerst een bezoek aan onze winkel te brengen of waar mogelijk kleurstalen op te vragen. Dit kan teleurstelling voorkomen. Reclamaties met betrekking tot het vorenstaande kunnen nl. niet worden gehonoreerd.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie.

Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.
Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of bovengenoemde extra garantie. Deze garanties doen niets af aan de wettelijke garantie.