populair in VELUX Shop

Bijna iedere woning in ons land is voorzien van een of meerdere dakramen. Velux is wereldwijd marktleider en biedt voor deze dakvensters een zeer groot assortiment raamdecoratie, insectenhorren en rolluiken. Bij Zonweringstunter.nl kunt u al deze Velux producten online bestellen.

Velux rolgordijnen zijn er in lichtdoorlatende en verduisterende uitvoering. De lichtdoorlatende rolgordijnen kunt u desgewenst met zijgeleidingsprofielen bestellen en eventueel combineren met een plissé gordijn. Zo heeft u twee producten in een venster. De verduisterende rolgordijnen zijn 99% verduisteren en kunnen desgewenst ook worden gecombineerd met een plissé gordijn. Zo heeft u overdag lichtdoorlatende raamdecoratie en ’s-Avonds volledige verduistering. Ideaal voor slaapkamers.

Velux heeft ook een ruime collectie jaloezieën. Deze zijn bijzonder geschikt voor toepassing in vochtige ruimten, zoals badkamers. De Velux plissé gordijnen vormen een schitterende raamdecoratie.

Voor buiten heeft Velux de buitenzonwering ontwikkeld. Deze zorgt ervoor dat de warmte buiten blijft, terwijl u de mogelijkheid voor zicht naar buiten behoudt. Ook zijn er Velux rolluiken voor aan de buitenzijde van uw dakvenster. Deze vormen uitstekende isolatie en zijn 99% verduisterend.

Met een Velux insectenhor houdt u de ongewenste insecten buiten als uw venster geopend is. Bijna alle Velux producten zijn electrisch bedienbaar te leveren. Kijk op deze site voor alle mogelijkheden. Met het overzichtelijke bestelformulier kunt u alles stap voor stap bestellen en desgewenst bij u thuis laten afleveren.


Zonweringstunter.nl en VELUX zonwering

Zonweringstunter.nl verkoopt officiele VELUX zonwering artikelen. Na het plaatsen van een bestelling worden de producten door ons direct bij VELUX besteld. U krijgt dus steeds de meest recente uitvoeringen in de originele ongeopende VELUX verpakkingen.

Levertijd

VELUX zonwering wordt binnen ca. 4 werkdagen door VELUX bij ons afgeleverd. Bestellingen worden daarna 1 - 3 dagen later bij u thuisbezorgd. De volledige levertijd is dan dus ongeveer 5 - 7 dagen.

 

veel verkocht in VELUX Shop

12 reviews

> verduisterend rolgordijn met plissé
> Sluit het daglicht buiten
> Diverse kleuren en designs
> ORIGINEEL VELUX PRODUCT

> levertijd 4-6 werkdagen

91.08

Flexibel in het hele dakraam te plaatsen en eenvoudig te monteren dankzij het Pick&Click systeem.
ORIGINEEL VELUX PRODUCT

Niet leverbaar
Levertijd: onbekend

Onderhoudsarm dakvenster voorzien van HR++ beglazing. Geschikt voor dakhellingen tussen de 15° - 90°. Met houten kern.
ORIGINEEL VELUX PRODUCT

Niet leverbaar
Levertijd: onbekend
14 reviews

De nieuwe insectenhor houdt uw huis vrij van insecten maar gevuld met frisse lucht.

> nieuw slank design, witte geleiding
> UIT VOORRAAD LEVERBAAR

96.34

speciaal aanbevolen

Extra voordeel met de Combi-set FOP: Energie Comfort Gordijn + buitenzonwering.Het hele jaar door optimaal wooncomfort. De buitenzonwering houdt in de warme maanden tot wel 72% van de

> levertijd 4-6 werkdagen

 

 

130.68
3 reviews
De perfecte klik. Aanbevolen voor handbediende VELUX dakramen die binnen handbereik gemonteerd zijn. Montage Eenvoudige montage van binnenuit aan de buitenzijde van het dakraam.
227.-

Plisségordijnen op netstroom (FML) worden bediend met de innovatieve VELUX INTEGRA® bedieningstablet. Deze bedieningstablet is meegeleverd bij uw VELUX INTEGRA® dakraam. Met één veeg van uw vinger kunt u de plisségordijnen openen, sluiten en op iedere positie stoppen. 

 

> levertijd 8-10 werkdagen

174.-
7 reviews

VELUX jaloezieën zijn een onderhoudsvrije en vochtbestendige oplossing voor badkamers en keukens. Het unieke ontwerp van de jaloezieen bevat geen hangende koorden en kan op een

Levertijd +/- 14 werkdagen

91.08