Lamellen

Op maat gemaakt

> Verticale 89mm PVC lamellen
> Bediening met kantelketting en trekkoord
> Max 500cm breed en 300cm hoog

144.-

> Voordelige stoffen, prijsgroep 0
> 89 mm brede stoffen lamellen
> bediening kantelketting/trekkoord
> Max 600cm breed, 300cm hoog

166.-

Wat zijn lamelgordijnen?

Lamelgordijnen zijn een soort gordijnen waarbij de stof in lange, dunne strepen (lamelle) is verdeeld. Dit geeft het gordijn een rustige en chique uitstraling. Lamelgordijnen zijn er in verschillende soorten en maten, waardoor er voor iedere ruimte wel een geschikt lamelgordijn te vinden is. Bovendien kunnen lamelgordijnen gemakkelijk worden afgesteld op het uitzicht en de hoeveelheid licht dat je wilt laten binnenkomen. Zo kun je met lamelgordijnen precies het sfeertje creëren dat jij wilt!

Waarom zou ik voor lamelgordijnen kiezen?

Lamelgordijnen zijn niet alleen mooi om te zien, ze hebben ook een aantal praktische voordelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om precies in te stellen hoeveel licht er naar binnen mag komen. Ook kan het zonlicht worden tegengehouden wanneer je dat wilt, waardoor je in de winter bijvoorbeeld niet meer last hoeft te hebben van kou. Daarnaast helpen lamelgordijnen ook om geluid te dempen, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in een slaapkamer of woonkamer. Kortom: lamelgordijnen zijn niet alleen mooi, maar ook erg praktisch!

Welke keuze is er in lamelgordijnen?

Lamelgordijnen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor lamelgordijnen met een standaardmaten, maar ook grote lamelgordijnen zijn verkrijgbaar. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende soorten stoffen, kleuren en dessins. Zo is er voor iedere ruimte wel een geschikt lamelgordijn te vinden!

Hoe hang ik lamelgordijnen op?

Lamelgordijnen kunnen op verschillende manieren worden opgehangen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een standaard ophangsysteem of voor een systeem waarbij de lamelgordijnen in een soort cassettes worden geplaatst. Hoe je jouw lamelgordijnen ophangt, is dus helemaal aan jou!

Wat is het verschil tussen PVC lamellen en stoffen lamellen?

De meeste lamelgordijnen zijn gemaakt van stof, maar er zijn ook lamelgordijnen verkrijgbaar die gemaakt zijn van PVC. Het voordeel van PVC is dat het materiaal makkelijk te onderhouden is. Daarnaast is het ook iets duurzamer dan stof, waardoor het een goede keuze kan zijn voor mensen die vaak lamelgordijnen gebruiken. Stoffen lamellen zijn over het algemeen iets mooier om te zien, maar kunnen wel wat lastiger te onderhouden zijn. Kortom: het is aan jou om te bepalen welk materiaal je voorkeur heeft!

Hoe kan ik lamelgordijnen online bestellen?

Lamelgordijnen kun je gemakkelijk online bestellen via Zonweringstunter.nl Bovendien kun je online vaak profiteren van aantrekkelijke kortingen, waardoor je lamelgordijnen nog voordeliger kunt bestellen!

Kortom: lamelgordijnen zijn mooi, praktisch én voordelig! Wat wil je nog meer? Bestel vandaag nog je lamelgordijnen online en profiteer van de scherpe prijzen!