Knikarmscherm Compact Aktie II

Knikarmscherm Compact Aktie II Rated 5 / 5 based on 9 reviews.
Super kwaliteit - by , April, 16, 2023
0 5/ 5stars
Snel geleverd, volgens afspraak had deze kwaliteit niet verwacht voor dit geld! Aanrader!! de 500x300cm moet je wel ff met 3 man monteren als je kiest voor zelf de montage, dit ivm de goede zware kwaliteit :)
Mooi scherm voor die prijs - by , January, 16, 2023
0 5/ 5stars
Het is een Veranoscherm en een somfy motor. Na telefonisch advies online besteld (zonder samples te bestellen). Mooi doek en schermkleur, erg sjiek. 6 weken levertijd en netjes opgehangen door 2 capabele monteurs. Hopelijk hebben we er veel plezier van komende tijd.
toppertje - by , June, 18, 2022
0 5/ 5stars
De 500 x 300 met Somfy Suneau IO motor besteld en vanochtend bezorgt door 2 nette jongens die uitstekend hebben geholpen gelijk de oude verwijderd en de nieuwe met een vriend opgehangen stekker aansluiten en werken plug and play
Super!!! - by , June, 15, 2022
0 5/ 5stars
Dit mooie scherm met somfy io moter en verlengde steunen besteld. Het scherm ophangen en aansluiten was zo gebeurd, en de kleur (donkergrijs) past super bij ons huis. We zijn er heel blij mee! :)
schitterend - by , June, 9, 2022
0 5/ 5stars
Afgelopen zaterdag is het scherm geleverd en we hebben hem direct opgehangen. Met de handleiding er bij was dat goed te doen al moet je wel met 2 sterke mannen zijn. Daarna de stekker er in en alles was klaar, goed afgesteld en de Somfy afstandsbediening werkte ook meteen. laat de zon nu maar komen hoor.
Snel klaar - by , May, 7, 2022
0 5/ 5stars
Vanmiddag is het scherm door de jongens van Zonweringstunter bezorgd, daarna hebben we hem gelijk opgehangen. Dat was echt een fluitje van een cent. Alles zat er bij en het scherm was precies goed afgesteld. Stekker in het stopcontact en klaar. Complimenten voor dit mooie scherm van Verano.
Heel mooi - by , April, 15, 2022
0 5/ 5stars
eurig op tijd geleverd en boven verwachting. Wat een mooi scherm, en eenvoudig te monteren. Het scherm hebben we gemonteerd, toen de stekker er in en alles werkte meteen. De zender werkte meteen met het scherm en we hoefden niets af te stellen. Laat de zomer maar komen hoor. Dit kan ik iedereen aanraden.
Perfect knikarmscherm - by , June, 6, 2021
0 5/ 5stars
Dit zonnescherm is volgens afspraak op vijf juni geleverd. De levering ging perfect. Ik heb het scherm opgehangen dat ging makkelijk alleen het scherm ophangen in de beugels moest met zijn tweeën. De eerste indruk is dat het een erg mooi slank scherm is. Ik heb ook de universele rts buiten ontvanger met afstandsbediening bij besteld Alles aangesloten en het werkt perfect. Ook heb ik de 3D wind censor besteld en die werkt ook goed en past mooi aan de binnenkant van de voorste balk en is dus niet zichtbaar. Wij zijn zijn heel erg blij met het scherm. Het ziet er erg mooi uit werkt geruisloos kortom een perfect scherm voor de prijs. O ja het is een verano scherm met Somfy motor
Mooier dan verwacht..in 1 woord super mooi, modern slank scherm met toponderdelen van Verano, Somfy en volgens mij Dickson ORC-7330 kwaliteits doek. - by , May, 31, 2021
0 5/ 5stars
De compact versie II besteld bij zonweringstunter. Mooi modern slank ontwerp van het merk Verano in de kleur antraciet. Los ophangsysteem is voor de doe-het-zelver handig om op te hangen. Uiteindelijk resultaat is in 1 woord SUPER en dat voor deze prijs is bijna niet te begrijpen. Tips voor de doe het zelver: 1. Gebruik sowieso chemische ankers 2. Boor je in baksteen, dan is het is handiger om 8 injectiehulzen (15 of 16 mm geschikt voor M10 RVS bouten) los te kopen en een los chemisch twee componenten patroon te kopen. Boor je per ongeluk door de baksteen heen dan heb je geen probleem dat je wel hebt met de kant en klare glazen ankerpatroon (moet je alsnog een injectiehuls kopen). Qua prijs geen verschil. 3. Boor eenvoudig een extra gat in aluminium muursteun als gat in de voeg komt, ka eenvoudig met een 13 mm HSS boor. De RTS draadloze bediening erbij gekocht. Je bent dan vrijer om de electra aan te sluiten zondere rekening te houden met de aan en uit knop.
9 reviews
vanaf
999.-
Samenstellen

NU VERKRIJGBAAR MET SOMFY IO MOTOR!
Het geheel nieuw ontwikkelde knikarmscherm "Compact Aktie II" is bijzonder stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit. De volledig gesloten cassette beschermt het Acryl doek tegen weersinvloeden als het scherm niet wordt gebruikt. Het is een compact...

lees meer >  
Kenmerken
/file/35980/icon-breedte  Breedte 400,450,500 cm /file/35985/icon-hoogte  Uitval 300 cm
/file/35986/icon-kleuren  2 TrendColors, profiel VS716 /file/35977/icon-algemeen Somfy LT incl. schakelaar of
Somfy IO motor incl. handzender
/file/35987/icon-montage  Zelf monteren  of laten doen /file/35983/icon-garantie  5 jaar garantie

Compact Aktie II samenstellen

Afmetingen Geef de gewenste afmetingen.

Keuzelijst

Kleur profielen

Montage benodigdheden

Met chemische ankers kunt u het scherm extra stevig in een stenen muur bevestigen. Ideaal in combimatie met verlengde muurstrips.

Bedieningszijde (van buiten gezien)

Let op: de motor zit altijd aan de rechter kant van buiten gezien. Met de extra kabel heeft u een (spat)waterdichte aansluiting en voldoende kabel om deze aan de andere zijde naar binnen te voeren. U kunt deze kabel zelf met tape aan de cassette of kabelgoot aan de muur klemmen.

Montage

LET OP: Wij monteren uitsluitend in Nederland in de postcodegebieden:10 t/m 26, 34 t/m 39 en 80 t/m 89, 90, 91 en 92

(uitgezonderd de Waddeneilanden) en Zuid Limburg 61,62,63,64xx

Nameetservice

LET OP: Wij meten uitsluitend in Nederland in de postcodegebieden:10 t/m 26, 34 t/m 39 en 80 t/m 89, 90, 91 en 92

(uitgezonderd de Waddeneilanden) en Zuid Limburg 61,62,63,64xx


De kosten voor het nameten worden bij het afrekenen in de totaalprijs berekend!

Wij meten op werkdagen overdag. In verband met routes kunnen we niet altijd aan 
het begin of eind van de werkdag meten (afhankelijk van reisafstanden)

Indien u zelf heeft gemeten, bent u altijd zelf verantwoordelijk voor de bestelde afmetingen. Neem in geval van twijfel altijd eerst contact met ons op!

Omschrijving Knikarmscherm Compact Aktie II

Het geheel nieuw ontwikkelde knikarmscherm "Compact Aktie II" is bijzonder stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit. 

Het doek zit opgesloten in een doekgoot waardoor het beschermd is tegen weersinvloeden als het scherm niet wordt gebruikt.

Het is een compact cassette scherm met een slank gelijnde voorlijst en bovenkap. 

Nu met Somfy Sunea IO motor, inclusief voorgeprogrammeerde Situo-1 IO handzender.

Hoogwaardig materiaal
- Profielen zijn van geëxtrudeerd aluminium.
- Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal.
- Knikarmen met dubbele kabels voor extra veerspanning

Uitvoering AKTIE model (beperkte oplage):
- 4 standaard maten
- 2 doeken naar keuze (TrendColor)
- profielkleur VS716 (RAL 7016) structuur (antraciet)
- Somfy LT motor te bedienen d.m.v. een draaischakelaar
- motor rechts in het scherm
- eenvoudige montage d.m.v. inhaakbeugels

Let op:
Indien de aansluiting voor de voeding aan de linker zijde zit, kunt u een werkstekker met 5 m1 extra (wit) snoer bestellen. Hiermee heeft u een (spat)waterdichte aansluiting waarmee u het snoer aan de andere zijde van het scherm kunt voeren. U kunt het snoer met tape aan de cassette of andere wijze aan de muur bevestigen.

Instructies voor het afstellen:
https://youtu.be/TS9OvbHnugw (Afstellen van de armen als het scherm scheef sluit)
https://youtu.be/snI_ZFVm17A (Afstellen als het doek is opgerekt)

Voor alle producten geldt dat kleuren, stoffen, transparanties en eigenschappen op beeldscherm anders kunnen overkomen dan in de praktijk. Wij adviseren u daarom altijd eerst een bezoek aan onze winkel te brengen of waar mogelijk kleurstalen op te vragen. Dit kan teleurstelling voorkomen. Reclamaties met betrekking tot het vorenstaande kunnen nl. niet worden gehonoreerd.

Technische specificaties

Algemeen
Product  Knikarmscherm V235
Type  Compact Aktie II
Specificaties  zie downloads (hier onder)
Geschikt voor  vrije doorloop

Beoordelingen Compact Aktie II

9 reviews SCHRIJF EEN REVIEW