Rolluiken

aluminium TOPKWALITEIT!

2 reviews

> extra kleine kast
> lameldikte 8.85 mm
> maximale breedte 3 mtr
> maximale hoogte 3.5 mtr
> maximale oppervlakte 6 m2

Levertijd ca. 3-4 weken bij afhalen

196.-

> Alulux, Duitse kwaliteit
> lameldikte 9 mm
> maximale breedte 3.8 mtr
> maximale hoogte 3.2 mtr
> maximale oppervlakte 8.5 m2

Levertijd ca. 3-4 weken bij afhalen

207.-

> volledig draadloos
> lameldikte 8.5 mm
> maximale breedte 3 mtr
> maximale hoogte 3.1 mtr
> maximale oppervlakte 9.3 m2
> Vierkant afgeschuinde kast

*levertijd ca. 3-4 weken bij afhalen

370.-

> SOMFY RS100 IO SOLAR MOTOR
> Alulux, Duitse kwaliteit
> lameldikte 9 mm
> maximale breedte 3.8 mtr
> maximale hoogte 3.2 mtr
> maximale oppervlakte 8.5 m2
Levertijd ca. 3-4 weken bij afhalen

556.-
13 reviews

> Duitse kwaliteitsmerk, vertrouwd!
> lameldikte 9 mm
> maximale breedte 3.5 mtr
> maximale hoogte 3.5 mtr
> maximale oppervlakte 7 m2

Levertijd ca. 3-4 weken bij afhalen

203.-

Originele Duitse Alulux of Heroal rolluiken samengesteld uit de beste materialen. Volledig verduisterend, inbraakvertragend, vochtwerend en privacy verhogend. Dat zijn de kenmerken van onze rolluiken.

Over de rolluiken op Zonweringstunter.nl

Alle rolluiken in ons assortiment zijn afkomstig van de Duitse merken Heroal en Alulux. Deze aluminium rolluiken staan bekend om de goede eigenschappen. Zo zijn ze volledig verduisterend, inbraak vertragend, vochtwerend en privacy verhogend. In de winter houden de rolluiken de kou buiten, terwijl ze in de zomer juist zorgen dat de warmte uw huis niet inkomt. En dat is niet het enige. Ze zorgen er ook nog eens voor dat geluid buiten blijft. U heeft dus ook geen geluidsoverlast meer zodra u de rolluiken omlaag doet. Rolluiken vormen de ideale zonwering, die door hun kenmerken het comfort en woongenot verhogen.

Wat zijn rolluiken precies?

Rolluiken zijn groot en zwaar. Ze worden gebruikt om openingen in muren, deuren en ramen af te sluiten. Ze kunnen ook worden gebruikt als een soort verdediging tijdens een aanval.

Rolluiken zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder hout, metaal en kunststof. Ze worden meestal aan de buitenkant van een gebouw geplaatst, maar sommige soorten kunnen ook aan de binnenkant worden geplaatst.

Rolluiken kunnen elektrisch of mechanisch worden bediend. Elektrische rolluiken zijn eenvoudiger te bedienen en kunnen met een afstandsbediening worden geopend en gesloten. Mechanische rolluiken moeten handmatig worden bediend met een hendel of een ketting.

Rolluiken kunnen verschillende doelen dienen, afhankelijk van het soort gebouw waarin ze worden gebruikt. In sommige gebouwen, zoals winkels en bedrijven, worden rolluiken gebruikt om de openingen af te sluiten wanneer ze niet in gebruik zijn. Dit kan helpen om inbrekers buiten te houden en te voorkomen dat goederen uit het gebouw worden gestolen.

In andere gebouwen, zoals woningen, kunnen rolluiken worden gebruikt om de zon buiten te houden of om privacy te verkrijgen. Sommige mensen gebruiken ook rolluiken als een verdediging tegen stormschade.

Rolluiken kunnen een goede optie zijn voor verschillende soorten gebouwen. Ze zijn eenvoudig te bedienen en kunnen helpen bij het beveiligen van een gebouw.

Wat zijn de voordelen van rolluiken?

Rolluiken bieden een aantal voordelen, afhankelijk van het soort gebouw waarin ze worden gebruikt.

In sommige gebouwen kunnen rolluiken helpen om inbrekers buiten te houden en te voorkomen dat goederen uit het gebouw worden gestolen.

In andere gebouwen kunnen rolluiken worden gebruikt om de zon buiten te houden of om privacy te verkrijgen. Sommige mensen gebruiken ook rolluiken als een verdediging tegen stormschade.

Rolluiken kunnen eenvoudig worden bediend en kunnen verschillende doelen dienen, afhankelijk

Zijn er nadelen aan rolluiken?

Er zijn een aantal nadelen verbonden aan het gebruik van rolluiken. Ten eerste zijn ze vaak duur. Ze kunnen ook lastig te installeren zijn en kunnen moeilijk te bedienen zijn als ze niet goed worden onderhouden.

Ten tweede kunnen rolluiken een gebouw isoleren en mensen kunnen zich er claustrofobisch door voelen. Als er geen andere manier is om een gebouw te verlaten, kan dit een probleem zijn in geval van brand of andere noodsituaties.

Ten slotte kunnen rolluiken het uiterlijk van een gebouw negatief beïnvloeden. Sommige mensen vinden rolluiken lelijk of onhandig. Anderen vinden dat het gebruik van rolluiken het uiterlijk van een historisch pand kan veranderen.

Al met al zijn er voor- en nadelen verbonden aan het gebruik van rolluiken. Het is belangrijk om deze nadelen af te wegen tegen de voordelen alvorens een beslissing te maken of rolluiken geschikt zijn voor uw situatie.

Rolluiken bestellen bij Zonweringstunter.nl

Wanneer u rolluiken online komt bestellen bij Zonweringstunters.nl, heeft u veel keuzes. Zo kiest u onder andere uit:

  • De afmetingen
  • Zijgeleiders
  • Kleuren
  • Bovenbak
  • Bediening en bedieningszijde
  • Diverse toebehoren

Rolluiken categorieen

Wij hebben onze rolluiken ingedeeld in drie categorieën. Zo hebben we de budget rolluik, de standaard rolluik en de restanten rolluik. Deze laatste liggen altijd op voorraad en zijn nieuw of soms licht gebruikt. Desgewenst kunt u gebruik maken van onze montagedienst. De rolluiken zijn echter zeer eenvoudig zelf te installeren.

Rolluiken online bestellen

Bij Zonweringstunter.nl kunt u rolluiken eenvoudig en snel online bestellen. Voor ieder budget hebben wij een passende oplossing. In onze webshop vindt u ons aanbod. Bovendien heeft u veel keuze uit diverse extra’s om de rolluiken op maat te laten leveren. Plaats direct een bestelling in ons webshop of vraag een offerte op maat aan.

Vragen? Neem dan contact op via 0229 295 585.

U bent ook van harte welkom in onze showroom.

Rolluiken met aluminium lamellen met hardschuim isolatie. 5 jaar garantie. Optimaal bedieningsgemak met electrische bediening. Desgewenst door ons te monteren.