Uitvalschermen

Eenvoudig en effectief

1 review

> breedte tot 400 cm mogelijk
> standaard windvaste armen
> standaard draaistang bediening
> uitval tot 150 cm mogelijk
> compacte gesloten cassette

Levertijd ca. 6 weken bij afhalen

645.-
nu vanaf
305.-
1 review

> breedte tot 600 cm mogelijk
> standaard windvaste armen
> standaard draaistang bediening
> uitval tot 150 cm mogelijk
> exclusieve afgeronde cassette

> vanaf 525 cm uitvoering met 3 armen

Levertijd ca. 6 weken bij afhalen

449.-
nu vanaf
446.-

Uitvalschermen zijn zeer effectieve schermen die uitblinken in eenvoud. U kunt ze plaatsen op plekken waar geen vrije uitloop noodzakelijk is. Uitvalschermen houden niet alleen de zon en de warmte buiten maar geven ook een fraai uitstraling aan uw woning. 

Types uitvalschermen

Reguliere schermen hebben een vaste arm. Als u aan de kust woont of op grote hoogte raden wij de windvaste modellen aan. Uitvalschermen zijn vrijwel overal eenvoudig aan te brengen. Voor uitvalschermen zijn verschillende typen armen beschikbaar, zoals vaste en windvaste.

Online assortiment uitvalschermen bekijken

Bij ons kunt u terecht voor uiteenlopende zonweringoplossingen. In ons ruime aanbod treft u zonwering voor binnen en buiten aan. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment horren en terrasoverkappingen. Uitvalschermen zijn een doeltreffende en eenvoudige oplossingen. Wij bieden dan ook verschillende modellen aan. U heeft de keuze uit:

  • Uitvalscherm standaard
  • Uitvalscherm exclusief

Standaard is een stoer en vierkant model. De perfecte afsluiting zorgt voor uitstekende bescherming tegen weer en wind. Uitvalscherm exclusief laat functionaliteit en harmonie samenkomen. Dit scherm is zelfs geschikt voor zware profielen tot een breedte van 6 meter!

Uitvalschermen online bestellen

Wij hebben ons volledige assortiment online staan. In onze webshop heeft u een uitgebreide keuze uit een groot aantal producten die eenvoudig te bestellen zijn. Als u online uitvalschermen wilt bestellen betaalt u veilig met iDEAL. Met vragen kunt u bellen naar 0229 295 585. Bij Zonweringstunter.nl plaatst u online een bestelling voor uitvalschermen. Onze uitvalschermen zijn van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk de mogelijkheden online!

 

Uitvalschermen met 5 jaar garantie. Gegarandeerd de laagste prijzen. In 3 stappen online bestellen. Topkwaliteit met Swela doek en Somfy motoren. Snelle levering rechtstreeks uit de fabriek.