Uitvalschermen

Eenvoudig en effectief

1 review

> breedte tot 400 cm mogelijk
> standaard windvaste armen
> standaard draaistang bediening
> uitval tot 150 cm mogelijk
> compacte gesloten cassette

Levertijd ca. 3 weken

344.-
1 review

> breedte tot 600 cm mogelijk
> standaard windvaste armen
> standaard draaistang bediening
> uitval tot 150 cm mogelijk
> exclusieve afgeronde cassette

> vanaf 525 cm uitvoering met 3 armen

Levertijd ca. 3 weken

490.-

Uitvalschermen zijn zeer effectieve schermen die uitblinken in eenvoud. U kunt ze plaatsen op plekken waar geen vrije uitloop noodzakelijk is. Uitvalschermen houden niet alleen de zon en de warmte buiten maar geven ook een fraai uitstraling aan uw woning. 

Wat zijn uitvalschermen?

Uitvalschermen zijn een soort van scherm dat je aan de buitenkant van een raam kunt monteren. Het doel ervan is om de warmte binnenshuis te houden tijdens de winter en de koeling binnenshuis te behouden tijdens de zomer.

Uitvalschermen kunnen gemaakt worden van verschillende materialen, maar het meest voorkomende materiaal is aluminium. Uitvalschermen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen.

De voordelen van uitvalschermen:

Uitvalschermen bieden een aantal voordelen. Ze helpen bij het besparen van energie door de temperatuur in huis te reguleren. Ze kunnen ook helpen om geluid te dempen van buitenaf. Uitvalschermen zijn ook makkelijk te installeren en kunnen relatief goedkoop zijn.

Nadelen van uitvalschermen:

Uitvalschermen hebben echter ook enkele nadelen. Ze kunnen het uiterlijk van een huis aantasten en sommige mensen vinden ze niet mooi. Besef dus vooraf goed hoe een uitvalscherm aan je gevel staat.

Uitvalschermen kunnen ook lastig zijn om schoon te maken en kunnen lelijke vlekken achterlaten als ze niet goed onderhouden worden. Een belangrijk punt om te letten dus.

Hoe kies je de juiste uitvalschermen?

Als je overweegt om uitvalschermen aan te schaffen, is het belangrijk om eerst te beslissen welk materiaal je wilt. Aluminium uitvalschermen zijn een populaire optie, maar er zijn ook andere materialen beschikbaar, zoals hout en kunststof.

Vervolgens moet je beslissen wat voor soort uitvalschermen je wilt. Er zijn verschillende stijlen beschikbaar, dus je moet bedenken welke het beste bij jouw huis en smaak past.

Ten slotte is het belangrijk om te overwegen wat voor soort budget je hebt. Uitvalschermen kunnen relatief goedkoop zijn, maar sommige stijlen en materialen kunnen duurder zijn dan andere.

Als je de juiste uitvalschermen hebt gekozen, kun je genieten van de vele voordelen die ze bieden. Uitvalschermen kunnen helpen bij het besparen van energie, het reguleren van de temperatuur in huis en het dempen van geluidsoverlast. Ze zijn ook eenvoudig te installeren en relatief goedkoop. Kies de uitvalschermen die het beste bij jouw huis passen en geniet van de voordelen die ze bieden!

Types uitvalschermen

Reguliere schermen hebben een vaste arm. Als u aan de kust woont of op grote hoogte raden wij de windvaste modellen aan. Uitvalschermen zijn vrijwel overal eenvoudig aan te brengen. Voor uitvalschermen zijn verschillende typen armen beschikbaar, zoals vaste en windvaste.

Online assortiment uitvalschermen bekijken

Bij ons kunt u terecht voor uiteenlopende zonweringoplossingen. In ons ruime aanbod treft u zonwering voor binnen en buiten aan. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment horren en terrasoverkappingen. Uitvalschermen zijn een doeltreffende en eenvoudige oplossingen. Wij bieden dan ook verschillende modellen aan. U heeft de keuze uit:

Standaard is een stoer en vierkant model. De perfecte afsluiting zorgt voor uitstekende bescherming tegen weer en wind. Uitvalscherm exclusief laat functionaliteit en harmonie samenkomen. Dit scherm is zelfs geschikt voor zware profielen tot een breedte van 6 meter!

Uitvalschermen online bestellen

Wij hebben ons volledige assortiment online staan. In onze webshop heeft u een uitgebreide keuze uit een groot aantal producten die eenvoudig te bestellen zijn. Als u online uitvalschermen wilt bestellen betaalt u veilig met iDEAL. Met vragen kunt u bellen naar 0229 295 585. Bij Zonweringstunter.nl plaatst u online een bestelling voor uitvalschermen. Onze uitvalschermen zijn van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk de mogelijkheden online!

 

Uitvalschermen met 5 jaar garantie. Gegarandeerd de laagste prijzen. In 3 stappen online bestellen. Topkwaliteit met Swela doek en Somfy motoren. Snelle levering rechtstreeks uit de fabriek.