Over Zonweringstunter.nl

Zonweringstunter.nl is een onderdeel van VZR Trading B.V. Omdat wij rechtstreeks uit de fabriek leveren, wordt de tussenhandel uitgeschakeld en profiteert u van topmerken tegen de laagste prijs 

Maatwerk tegen allerlaagste prijs

Doordat u direct via internet koopt, hebben wij minder verkooppersoneel nodig en nauwelijks overhead. Hierdoor kunnen wij maatwerk van topkwaliteit leveren tegen de allerlaagste prijzen. Prijzen die normaal gesproken alleen gehanteerd worden door de groothandel. U kunt bij ons ook producten bestellen van diverse merken. Op aanvraag geven wij u hiervoor de prijzen door. 

De grootste en goedkoopste

Wij zijn ook de grootste en goedkoopste leverancier van Velux zonwering, raamdecoratie, insectenhorren en rolluiken in de Benelux!

Eigen montagedienst

Geen zin of tijd of vind u monteren lastig? Geen probleem. Alle grote producten die u bij ons koopt, kunt u door ons team van specialisten laten monteren. Vooraf bestelt u de producten die u wilt via uw site. Bij uw bestelling geeft u zelf aan welke producten u gemonteerd wilt hebben. Vervolgens voltooid u uw bestelling en nemen we contact met u op voor het maken van de montageafspraak.

Wij meten uitsluitend in Nederland in de volgende postcodegebieden: 10 t/m 30 en 34 t/m 38

(uitgezonderd de Waddeneilanden) 

De kosten voor het nameten worden bij het afrekenen in de totaalprijs berekend!

Wij meten op werkdagen overdag. In verband met routes kunnen we niet altijd aan 
het begin of eind van de werkdag meten (afhankelijk van reisafstanden)

Eenvoudig en duidelijk bestellen

U bent bij Zonweringstunter.nl direct op de hoogte van de juiste prijzen voor het door u samengestelde product. Met de overzichtelijke bestelformulieren stelt u stap voor stap uw product samen. Na het verzenden van dit formulier krijgt u altijd een duidelijke orderbevestiging waar u de bestelling nogmaals mee kunt controleren. Pas nadat u deze orderbevestiging aan ons heeft geretourneerd (voorzien van uw handtekening) is de bestelling definitief en gaat de productie starten. Wij bieden u scherpe prijzen, maatwerk zonder meerprijs en vijf jaar garantie op alle onderdelen. Bij welke zonwering leverancier vindt u dat nog meer?

 

Als consument merkt u bij ons dat het kopen van zonwering en rolluiken nog nooit zo eenvoudig en voordelig is geweest. In 3 stappen kunt u het artikel van uw keuze bestellen. Wij werken niet met standaardmaten maar maken bijna alle producten voor u exact op maat. 

Heldere verzendkosten

 

Verzendkosten grote producten

Om te zorgen dat u niet teveel betaalt aan verzendkosten, hanteren we een het volgende systeem;

  • Eerste product € 50,-
  • Tweede product € 30,-
  • Maximale verzendkosten bij meerdere producten:  € 80,-


Verzendkosten kleine producten

Daarnaast geldt voor kleine producten (Velux en Fakro producten, binnenzonwering, plisse-hordeuren en onderdelen) het volgende syteem;

  • Maximaal € 9,95 (alleen bij vooruitbetaling)
  • Onder rembours maximaal € 17,00 (betaling contant bij levering, geen pin mogelijk)
  • Uiteraard kunt u de producten ook (kosteloos) bij ons ophalen! 

Risicoloos bestellen

Bij zonweringstunter.nl hoeft u geen aanbetaling te doen. Zelfs niet bij maatwerk!!! Bovendien krijgt u bij ons tot maar liefst vijf jaar volledige garantie op alle onderdelen en kunt u gebruik maken van ons team van deskundige en goed opgeleide monteurs.

Zonweringstunter.nl is aangesloten bij geschilonline en Waarborg Consument en Recht. Dat betekent een gegarandeerd goede afhandeling van uw klacht indien u die heeft. Klik op het logo hiernaast voor meer informatie.

Heeft u een klacht?

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0229-295 585 of stuur een email naar info@zonweringstunter.nl. U ontvangt van uw klacht geen ontvangstbevestiging, maar we zullen inhoudelijk binnen 14 dagen reageren. 

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).

Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).


Telefonisch bereikbaar:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00u

Reviews
Lees hier hoe u een juiste review op Google of Trustpilot plaatst.
Trustpilot
Google

 Zonweringstunter.nl is de eerste en grootste digitale zonweringwinkel van Nederland met gegarandeerd de laagste prijzen. Kijk op de website of kom langs in onze showroom.