populair in Binnenzonwering

Welkom in de binnenzonweringshop! Hier kunt u op een eenvoudige manier binnenzonwering bestellen. Kies één van de bovenstaande producten of productcategorieën en volg de volgende stappen om uw zonwering samen te stellen en te bestellen.

Wat is binnenzonwering?

Binnenzonwering is raambekleding aan de binnenkant van uw raam, die de zon en warmte buiten houdt en een mooie decoratie in uw woning is. Er zijn verschillende soorten binnenzonwering beschikbaar. Bij Zonweringstunter.nl bestelt u zelf de mooiste soorten online. Wij garanderen u de laagste prijs voor uw binnenzonwering op alle bekende merken. Vindt u de binnenzonwering van uw wensen niet op onze website? Stuur dan een mail en wij maken direct een passende aanbieding. Ook vindt u in onze winkel in Purmerend meer binnenzonwering dan wij op onze website kunnen tonen. Op onze binnenzonwering geven wij tot wel 50% korting ten opzichte van andere aanbieders!

Welke soorten binnenzonwering zijn er te koop?

De binnenzonwering die u bij Zonweringstunter.nl koopt zijn er in alle soorten en maten. U koopt bij ons de populairste zonwering waaronder aluminium jaloezieën of houten jaloezieën, rolgordijnen en lamellen. Wilt u een unieke stijl of zoekt u wat bijzonders? Een honingraat plissegordijn in verduisterend of half-verduisterend maakt uw interieur helemaal af op de manier zoals u wilt. Linee shades van het merk Verano brengen het beste van twee werelden samen. Volledige of halve verduistering en alles ertussenin, net zoals u wilt. Ook vouwgordijnen in allerlei prachtige stoffen ontbreken niet in onze binnenzonwering-shop. Tot slot vindt u plissegordijnen, oftewel gepliseerde gordijnen, van zowel kunststof als van stof in onze online winkel. Daarmee brengt u uw inrichting absoluut naar een hoger nivo!

Binnenzonwering bestellen

Het winkelen in onze webwinkel is eenvoudig. Via de zoekfunctie of via het menu gaat u naar de juiste produktcategorie. U kunt natuurlijk meerdere produkten bekijken, zodat u een goed beeld heeft van de mogelijkheden. Als u een keuze heeft gemaakt voor een artikel, stelt u deze samen met de opties. Belangrijk is dat u de juiste maten heeft opgenomen en invoert bij het bestellen. U ziet bij het samenstellen altijd direct de prijs in beeld, ook als u opties veranderd. Wanneer u uw produkt helemaal heeft geconfigureerd, voegt u hem toe aan uw winkelmandje. Daarna heeft u de keuze om direct af te rekenen of om verder te winkelen. Heeft u vragen over uw bestelling? Onze medewerkers staan u te woord om u verder te helpen.

 

veel verkocht in Binnenzonwering

> Verano kwaliteit
> Max 400cm breed en 260cm hoog
> Baleinen voor of achter
> Bediening met koord (links of rechts)

Niet leverbaar
Levertijd: onbekend

> Eenvoudige bediening
> Bediening met handgreep
> Max 260cm hoog x 300cm breed

105.-
3 reviews

> 50 mm brede houten lamellen
> Diverse kleuren lamellen en ladderband
> Standaard met kantel- en ophaalkoord
> Van 60cm tot 260cm breed

123.-
6 reviews

> Uitgevoerd met twee zijkappen
> Bediening met metalen ketting
> Max 260cm breed x 300cm hoog

86.-

speciaal aanbevolen

1 review
Jaloezie uitgevoerd met horizontale 50 mm brede houten lamellen. Het product wordt standaard geleverd met koord voor zowel kantelen als ophalen en neerlaten. De maximale maat is 2600 mm
137.-
1 review

> NU EXTRA IN PRIJS VERLAAGD
> Polyester stoffen, semi-transparant
> Breedte exact op maat
> Hoogte 190 of 270 cm

Niet leverbaar
Levertijd: onbekend

> Verticale 89mm PVC lamellen
> Bediening met kantelketting en trekkoord
> Max 650cm breed en 300cm hoog

Niet leverbaar
Levertijd: onbekend