Knikarmschermen

Kortingen tot wel 40% op de adviesprijzen!!!

15 reviews

Hollands fabrikaat:
- volledig gesloten cassette
- elektrisch met Somfy motor
- RAL 7016 antraciet structuurlak
- 3 standaard maten
- direct uit voorraad leverbaar!

1149.-
3 reviews

> Hollands fabrikaat
> (merk mogen wij hier helaas niet noemen!)
> absolute bodemprijs
> 4 standaard maten
> elektrisch bediend


945.-
3 reviews

Topscherm inclusief motor
- 250 tot 600 cm breed
- 200 tot 300 cm uitval
- maatwerk zonder meerprijs
- Somfy WT motor inbegrepen!!


921.-

Volledig gesloten cassette incl. motor
- 250 tot 600 cm breed
- 200 tot 300 cm uitval
- maatwerk zonder meerprijs
- Somfy WT motor inbegrepen!!


1029.-

De Verano Ipanema® is één van de top schermen uit het Verano® assortiment. Het is een compact cassette scherm met een slank gelijnde voorlijst en bovenkap. Ook ideaal bij...


2043.-

De Primo is een echt ruimtewonder. Door de compacte vormgeving (12,2 cm hoog) en unieke stelmogelijkheden is de Primo in vrijwel elke situatie toe te passen.


1035.-
4 reviews

> Gesloten cassette met afgeronde vormen. > Sluit naadloos aan op iedere gevel
> Zonder meerprijs exact op maat gemaakt.
> Van 250cm tot 550cm breed


1010.-

De Oliva is het topmodel onder de knikarmschermen. Door de unieke vormgeving is dit een sierraad aan uw gevel. Maximale uitval 350 cm.

1552.-

3-buis cassette van absolute topkwaliteit. Maximale breedte van 12 mtr met een uitval van 3.5 mtr.


2050.-

Knikarmschermen voor de laagste prijs

Knikarmschermen, oftewel terrasschermen, koopt u bij Zonweringstunter.nl. Wij verkopen allerlei soorten zonwering voor zowel binnen als buiten. U krijgt bij ons topkwaliteit tegen een voordelige prijs. Al onze zonwering is online te bestellen. U kunt daarnaast ook langskomen in onze showroom in Purmerend om ons aanbod te bekijken.

Wat zijn knikarmschermen?

Een knikarm zonnescherm is zeer modern. Vroeger werden voor alle situaties uitvalschermen en zogenaamde glijarmschermen toegepast. Tegenwoordige is er voor veel situaties een knikarm zonnescherm ontwikkeld, waarbij een vrije doorloop is gegarandeerd. Dit is bijzonder geschikt voor terrassen met openslaande deuren en balkons.

Knikarmschermen: houden de zon buiten

Knikarmschermen zijn ideaal voor in uw tuin. U houdt zo de zon buiten en het is mogelijk om beschut op uw terras te zitten. Een knikarmscherm wordt met behulp van twee armen horizontaal uitgerold. U kunt kiezen voor een model waarbij u het scherm handmatig kunt bedienen, maar wij verkopen ook knikarmschermen die automatisch te bedienen zijn. Bekijk onze ruime aanbod knikarmschermen en kies het exemplaar dat past op uw terras.

Mogelijkheden voor een knikarm zonnescherm

Met knikarmscherm heeft u schaduw op uw terras en in de woning, terwijl geen hinderlijke obstakels aanwezig zijn. U heeft bij ons keuze uit vele doekkleuren. Zelfs kleuren die niet op onze site vermeld staan, maar geleverd worden door fabrikanten zoals Swela, Dickson en Tibelly kunnen wij leveren. De meeste zelfs zonder meerprijs.

Garantie en montage op knikarmschermen

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Daarom geven wij u altijd vijf jaar volledige garantie als u bij ons een knikarmscherm koopt. Daarnaast kunt u het scherm laten monteren door een van onze deskundige en goed opgeleide monteurs. Als u hier meer over wilt weten, kunt u contact met ons opnemen via 0229 295 585. U kunt ook onze showroom bezoeken en een van onze medewerkers daar om advies vragen. Weet u zeker dat u een knikarmscherm bij ons wilt bestellen? Vraag dan gelijk een offerte aan!

Zonweringstunter.nl levert knikarmschermen met 5 jaar garantie. Gegarandeerd de goedkoopste. Online prijzen, direct bestellen. Kijk op onze website of kom langs in onze winkel in Purmerend. In 3 stappen online bestellen. Topkwaliteit met Swela doek en Somfy motoren. Snelle levering rechtstreeks uit de fabriek.