Garagedeuren

Hörmann sectionaal garagedeuren

5 reviews

Garagedeur van het jaar: RenoMatic 2021

De Hörmann garagesectionaaldeur RenoMatic 2020 zal u overtuigen door haar dubbelwandige, geïsoleerde panelen.

1349.-
nu vanaf
1149.-
2 reviews
Zonweringstunter.nl levert en monteert garagedeuren van het topmerk Hörmann, waaronder deze exclusieve Hormann LPU 42 garagedeur. De garagedeuren van Hörmann zijn de
1148.-
nu vanaf
1044.-

Met een garagedeur van Zonweringstunter.nl kiest u voor jaren knowhow van een groot internationaal merk. Wij leveren uitsluitend electrische garagedeuren van het Duitse kwaliteitsmerk Hörmann. De garagedeuren van Hörmann zijn de meestverkochte van Europa en onderscheiden zich door de uistekende prijs-kwaliteit verhouding. Hörmann sectionaaldeuren zijn met de grootste zorg vervaardigd uit de beste materialen. Zij bieden optimaal bedieningscomfort en maximale functionele betrouwbaarheid. Daarvoor is de naam Hörmann de beste garantie.

Bestellen met scherpe prijzen

Profiteer nu van de extra scherpe prijzen bij Zonweringstunter.nl. U kunt kiezen uit de extra voordelige RenoMatic aktie deur, de geisoleerde EPU-40 deur en de extra geisoleerde LPU-40 deur.

De garagedeur bij Zonweringstunter.nl: een sectionaaldeur

De electrische garagedeur (sectionaaldeur) opent verticaal naar boven. Zo wint u meer ruimte in de garage en voor de garage blijft de volledige doorrijruimte vrij. Sectionaaldeuren passen altijd. De vorm van de deuropening speelt geen rol. Ze kan rechthoekig, afgeschuind, met segmentboog of met rondboog zijn. Daarom zijn garagedeuren van ons uitermate geschikt voor het vervangen van uw huidige garagedeur (renovatie) of voor nieuwbouw. Een electrische garagedeur van Hörmann bedient u even gemakkelijk als u TV. Eén druk op de knop en u rijdt, beschut tegen weer en wind, uw garage binnen.

Garagedeuren met vele mogelijkheden

Wilt u uw oude kanteldeur vervangen voor een electrische garagedeur? Bij ons kunt u online prijzen berekenen van Hörmann garagedeuren met vele mogelijkheden, zowel handbediend als electrisch. Montage kan door onze vakkundig opgeleide monteurs door geheel Nederland worden uitgevoerd. Wilt u meer informatie? Bel dan snel naar 0229 295 585 of kom langs in onze showroom. Als de door u gewenste maat en uitvoering er niet bij staat, kunnen wij deze altijd op aanvraag leveren.

Online Hormann garagedeuren bestellen tegen de allerlaagste prijzen. In 3 stappen bestellen met 10 jaar fabrieksgarantie.