Verandazonwering

Zorg voor beschutting op uw veranda

5 reviews

Elektrische bediening is een absolute must voor dit type zonwering. Deze kan desgewenst worden voorzien van een zon- en windautomaat zodat altijd voor een aangename temperatuur wordt

1906.-

Met een veranda zonwering op maat van Zonweringstunter.nl reguleert u de temperatuur op uw veranda eenvoudig. In de zomer blijft het heerlijk koel en in de winter is de laaghangende zon ook niet meer vervelend. Doordat gebruik gemaakt wordt van een spansysteem, wordt het doek in alle standen goed gehouden. Een elektrische bediening van de veranda zonwering is standaard. De afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden bij Zonweringstunter.nl. Plaats direct een bestelling voor een veranda zonwering onze webshop of vraag een offerte aan.

Wat is verandazonwering?

Een veranda zonwering wordt ook wel serre zonwering genoemd. Extra comfort verkrijgt u met behulp van de zon-/windautomaat. Deze zorgt ervoor dat het ook bij uw afwezigheid aangenaam blijft in de serre en verhoogt het klimaat voor bloemen en planten. Bovendien voorkomt het verkleuren van uw interieur. Met een zon-/windautomaat is de zonwering ook beschermd tegen harde wind. Als de serre zonwering uit staat en het begint hard te waaien, gaat de zonwering automatisch in. Een prettig idee.

Wat zijn de mogelijkheden?

Een Verandazonwering op maat heeft diverse mogelijkheden. Zo bepaalt u zelf. Allereerst bepaalt u natuurlijk zelf de maatvoering, op basis van wat u nodig heeft. De manier waarop u de zonwering bedient en natuurlijk ook de bedieningskant zijn te kiezen. Links of rechts, dat maakt in prijs niet uit. Wel is er een meerprijs voor elektrische bediening ten opzichte van handmatige bediening. Daar komt u achter als u de verandazonwering samen gaat stellen.

Om alles op te sommen, zijn dit de zelf te kiezen opties;

  • De afmetingen
  • Bediening en bedieningszijde
  • Kleurprofielen
  • Doek
  • Toebehoren

Verandazonwering opmeten of monteren?

Weet u niet zeker of u de juiste maten heeft opgemeten? Of vindt u het lastig om de zonwering zelf op te hangen en te monteren? Geen enkel probleem. Als u dat prijs stelt kunnen wij de zonwering voor u opmeten en monteren. Als u ervoor kiest om de verandazonwering op maat zelf te monteren, hebben wij een montagehandleiding online staan. De montage is erg eenvoudig.

Elektrische bediening of handbediend

Sommige modelen zijn zowel in handbediend als elektrisch bediend te verkrijgen. De verandazonwering Oslo is alleen elektrisch bediend te verkrijgen. Standaard is deze voorzien van een Somfy Orea WT motor. Een krachtige motor met een vriendelijke prijs. Als u die motor kiest, kiest u daarmee ook automatisch voor een inbouwschakelaar of een opbouwschakelaar.

Wilt u gebruik maken van een afstandsbediening? Of heeft u al een meerkanaals Somfy afstandsbediening zoals de Situo-5 IO? Dan kiest u voor de Somfy Sunea 50 IO motor. Wilt u nog een stap verder en ook gebruik maken van een zon- en windautomaat? Kies dan voor een kleine meerprijs voor een motor die daar geschikt voor is, zoals de Somfy Orea 50 RTS. Daarnaast kiest u ook voor de Somfy Soliris RTS. Met deze zonne- en windautomaatbent u verzekerd van een aangename temperatuur, ook als u niet thuis bent.

Online uw verandazonwering samenstellen

De veranda zonwering op maat stelt u zelf online samen via onze webshop. U kiest uit bovenstaande aspecten en laat het volledig op maat leveren. Plaats direct uw bestelling of vraag een offerte op maat aan. Meer weten over de mogelijkheden? Neem direct contact op via 0229 295 585! U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Purmerend. Een veranda zonwering op maat bestellen? Bestel direct online of vraag een offerte aan!

Verandazonwering bij zonweringstunter. online bestellen tegen de allerlaagste prijzen. Type summerlight en summerlight xl. betrouwbare kwaliteit van de grootste van nederland.