Verandazonwering

Zorg voor beschutting op uw veranda

4 reviews
Elektrische bediening is een absolute must voor dit type zonwering. Deze kan desgewenst worden voorzien van een zon- en windautomaat zodat altijd voor een aangename temperatuur wordt
1649.-
nu vanaf
1237.-

Met een veranda zonwering op maat van Zonweringstunter.nl reguleert u de temperatuur op uw veranda eenvoudig. In de zomer blijft het heerlijk koel en in de winter is de laaghangende zon ook niet meer vervelend. Doordat gebruik gemaakt wordt van een spansysteem, wordt het doek in alle standen goed gehouden. Een elektrische bediening van de veranda zonwering is standaard. De afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden bij Zonweringstunter.nl. Plaats direct een bestelling voor een veranda zonwering onze webshop of vraag een offerte aan.

Een veranda zonwering wordt ook wel serre zonwering genoemd. Extra comfort verkrijgt u met behulp van de zon-/windautomaat. Deze zorgt ervoor dat het ook bij uw afwezigheid aangenaam blijft in de serre en verhoogt het klimaat voor bloemen en planten. Bovendien voorkomt het verkleuren van uw interieur. Met een zon-/windautomaat is de zonwering ook beschermd tegen harde wind. Als de serre zonwering uit staat en het begint hard te waaien, gaat de zonwering automatisch in. Een prettig idee.

Veranda zonwering op maat met vele mogelijkheden

Bij Zonweringstunter.nl heeft u vele mogelijkheden op het gebied van veranda zonwering op maat. Zo bepaalt u zelf:

  • De afmetingen
  • Bediening en bedieningszijde
  • Kleurprofielen
  • Doek
  • Toebehoren

Desgewenst kunnen wij de zonwering voor u opmeten en monteren. Als u ervoor kiest om de veranda zonwering op maat zelf te monteren, hebben wij een montagehandleiding online staan. De montage is erg eenvoudig. Desgewenst kan de zonwering voorzien worden van een zonne- en windautomaat. Op deze manier bent u verzekerd van een aangename temperatuur, ook als u niet thuis bent.

Online uw verandazonwering samenstellen

De veranda zonwering op maat stelt u zelf online samen via onze webshop. U kiest uit bovenstaande aspecten en laat het volledig op maat leveren. Plaats direct uw bestelling of vraag een offerte op maat aan. Meer weten over de mogelijkheden? Neem direct contact op via 0229 295 585! U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom.

Een veranda zonwering op maat bestellen? Bestel direct online of vraag een offerte aan!

Verandazonwering bij zonweringstunter. online bestellen tegen de allerlaagste prijzen. Type summerlight en summerlight xl. betrouwbare kwaliteit van de grootste van nederland.