VELUX Plissegordijnen

Creëer uw eigen lichtsfeer

De plisségordijnen zijn gemakkelijk met de hand te bedienen. U opent of sluit het gordijn met één van de twee productbrede handgrepen. U kunt de stof op elke positie

> levertijd 4-6 werkdagen
 

91.08

VELUX INTEGRA® plisségordijnen op zonne-energie zijn perfect voor handbediende dakramen en dakramen op zonne-energie. Ze laten zich gemakkelijk installeren omdat ze niet afhankelijk van het stroomnet zijn.

> levertijd 8-10 werkdagen

184.-

Plisségordijnen op netstroom (FML) worden bediend met de innovatieve VELUX INTEGRA® bedieningstablet. Deze bedieningstablet is meegeleverd bij uw VELUX INTEGRA® dakraam. Met één veeg van uw vinger kunt u de plisségordijnen openen, sluiten en op iedere positie stoppen. 

 

> levertijd 8-10 werkdagen

174.-
6 reviews

Dankzij de verduisterende honingraadstructuur zitten de optrekkoordjes tussen de stof weggewerkt. Deze zorgt voor minder lichtdoorlating en een strakkere uitstraling. Een echt stijlvol

> levertijd 5-7 werkdagen

 

91.08
6 reviews

Lichtdimmende plisségordijnen hebben zowel een verduisterend effect als een isolerend effect. De dubbele plissé heeft een aluminium honingraat structuur aan de binnenzijde waardoor de isolatie significant verhoogd wordt.

> levertijd 8-10 werkdagen

183.48
6 reviews

Lichtdoorlatend plissegordijn voor Velux lichtkoepels met glas en kunststof schaal. Verspreidt een zacht licht. Werkt op netstroom incl. afstandsbediening. 246.84

VELUX plissegordijnen helpen u in uw kamer een speciale sfeer te creëren. U kunt precies de juiste hoeveelheid licht binnen laten komen, dankzij het speciale geleidingsysteem waarmee u het gordijn eenvoudig en soepel op iedere gewenste positie in het dakraam stop kunt zetten. En u kunt de juiste tinten voor in uw interieur kiezen uit een uitgebreide collectie van 38 kleuren.

VELUX plisse gordijnen bestellen

VELUX Plisse gordijnen in uw favoriete kleur bestelt u snel en eenvoudig online via de grootste en goedkoopste webshop op het gebied van zonnewering: Zonweringstunter.nl. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabrikant waardoor wij een extra scherpe prijs kunnen garanderen.  Daarnaast leveren wij uitgebreide service, producten op maat en bezorgen wij bestelling van 3 producten of meer gratis bij u thuis!

Plisse gordijnen in kleur: ruime keuze

Uiteraard verwelkomen wij u ook graag in onze showroom waar u ons aanbod Plisse gordijnen kunt komen bekijken: gegarandeerd dat uw favoriete kleur erbij zit. Onze medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van meer informatie en persoonlijk advies. Op deze manier vindt u altijd een Plisse gordijn dat perfect aansluit bij uw interieur. Benieuwd naar onze prijzen? Wij stellen graag een offerte op maat voor u op!

Plaats uw bestelling vandaag nog

Plisse gordijnen in uw favoriete kleur, na het doorlopen van drie simpele stappen heeft u bij ons uw bestelling geplaatst! U kunt veilig en vertrouwd online afrekenen in onze webshop door gebruik te maken van iDEAL. Naast het leveren van Plisse gordijnen zijn wij ook uw partner als het gaat om vakkundige montage. Wilt u meer weten over onze producten of onze service? Bel ons gerust via nummer 0229 295 585. Wilt u langskomen in onze zaak dan kunt u hier onze openingstijden en de routebeschrijving vinden.

UITSLUITEND ORIGINELE VELUX PRODUCTEN!