VELUX plissegordijnen helpen u in uw kamer een speciale sfeer te creëren. U kunt precies de juiste hoeveelheid licht binnen laten komen, dankzij het speciale geleidingsysteem waarmee u het gordijn eenvoudig en soepel op iedere gewenste positie in het dakraam stop kunt zetten. En u kunt de juiste tinten voor in uw interieur kiezen uit een uitgebreide collectie van 38 kleuren.

UITSLUITEND ORIGINELE VELUX PRODUCTEN!

Aangezien het gordijn niet boven of onderin het dakraam gemonteerd is, kan het naar iedere willekeurige positie in het dakraam verschoven worden. De perfecte klik Past op alle VELUX
88.-
nu vanaf
52.-

VELUX INTEGRA® plisségordijnen op zonne-energie zijn perfect voor handbediende dakramen en dakramen op zonne-energie. Ze laten zich gemakkelijk installeren omdat ze niet afhankelijk van het stroomnet zijn.

331.-
nu vanaf
198.-
4 reviews
Dankzij de verduisterendehoningraadstructuur zitten de optrekkoordjes tussen de stof weggewerkt. Deze zorgt voor minder lichtdoorlating en een strakkere uitstraling. Een echt stijlvol
115.-
nu vanaf
68.-
4 reviews

Lichtdimmende plisségordijnen hebben zowel een verduisterend effect als een isolerend effect. De dubbele plissé heeft een aluminium honingraat structuur aan de binnenzijde waardoor de isolatie significant verhoogd wordt.

313.-
nu vanaf
239.-

Plisségordijnen op netstroom (FML) worden bediend met de innovatieve VELUX INTEGRA® bedieningstablet. Deze bedieningstablet is meegeleverd bij uw VELUX INTEGRA® dakraam. Met één veeg van uw vinger kunt u de plisségordijnen openen, sluiten en op iedere positie stoppen. Bij een storing in de stroomtoevoer kunt u de plisségordijnen ook handmatig openen en sluiten.

263.-
nu vanaf
155.-