VELUX Rolgordijnen

VELUX kwaliteit, Zonweringstunter.nl prijzen!

Dit rolgordijn biedt een eenvoudige maar zeer doeltreffende oplossing om het zonlicht te dempen en uw privacy te verhogen. Het rolgordijn kan in drie standen wordt gezet. Met de
40.87
4 reviews

Handbediende rolgordijnen (RFL) zijn erg makkelijk te gebruiken. Het rolgordijn is voorzien van een productbrede bedieningsgreep waarmee u het gordijn traploos kunt openen en sluiten.

> levertijd 4-6 werkdagen

69.96

Rolgordijnen op netstroom (RML) worden bediend met de innovatieve VELUX INTEGRA® bedieningstablet. Deze bedieningstablet is meegeleverd bij uw VELUX INTEGRA® dakraam.. 

162.36

Rolgordijnen met aandrijving op zonne-energie worden bediend via de meegeleverde afstandsbediening. Openen, sluiten: het kan allemaal traploos met één druk op de knop.

162.36
15 reviews

> Sluit het daglicht buiten
> Diverse kleuren en designs
> Nu ook witte cassette en zijgeleiding
> ORIGINEEL VELUX PRODUCT

> levertijd 4-6 werkdagen

69.96
12 reviews

> verduisterend rolgordijn met plissé
> Sluit het daglicht buiten
> Diverse kleuren en designs
> ORIGINEEL VELUX PRODUCT

> levertijd 4-6 werkdagen

91.08

> Sluit het daglicht buiten
> 1800 kleuren naar keuze
> Met cassette en zijgeleiding
> ORIGINEEL VELUX PRODUCT

> levertijd +/- 7 werkdagen

83.82

> Alle voordelen van handbediend verduisterend rolgordijn
> Met een afstandsbediening
> ORIGINEEL VELUX PRODUCT

 

156.-

> Alle voordelen van handbediend verduisterend rolgordijn
> Op zonne-energie, met afstandsbediening
> ORIGINEEL VELUX PRODUCT
 

162.36

VELUX rolgordijnen zijn in vele huizen terug te vinden. Bijna iedere woning in ons land is voorzien van een of meerdere dakramen. Velux is wereldwijd marktleider en biedt voor deze dakvensters een zeer groot assortiment raamdecoratie, insectenhorren en rolluiken. Bij Zonweringstunter.nl kunt u al deze VELUX producten online bestellen.

VELUX rolgordijnen voor uw interieur

VELUX rolgordijnen van Zonweringstunter.nl zijn eenvoudig en snel te monteren. Uw interieur wordt beschermd tegen de invloed van zonlicht en het licht wordt op een schitterende wijze gefilterd. Rolgordijnen van Velux zijn er in diverse uitvoeringen en vormen een schitterend geheel met uw dakvenster.

Kies als het echt donker moet worden de Velux verduisterende gordijnen!

VELUX rolgordijnen: lichtdoorlatend of verduisterend

VELUX rolgordijnen zijn erin lichtdoorlatende en verduisterende uitvoering. De lichtdoorlatende rolgordijnen kunt u desgewenst met zijgeleidingsprofielen bestellen en eventueel combineren met een plissé gordijn. Zo heeft u twee producten in een venster. De verduisterende rolgordijnen zijn 99% verduisteren en kunnen desgewenst ook worden gecombineerd met een plissé gordijn. Zo heeft u overdag lichtdoorlatende raamdecoratie en ’s-Avonds volledige verduistering. Ideaal voor slaapkamers.

Overige VELUX artikelen

VELUX heeft ook een ruime collectie jaloezieën. Deze zijn bijzonder geschikt voor toepassing in vochtige ruimten, zoals badkamers. De Velux plissé gordijnen vormen een schitterende raamdecoratie. Voor buiten heeft Velux de buitenzonwering ontwikkeld. Deze zorgt ervoor dat de warmte buiten blijft, terwijl u de mogelijkheid voor zicht naar buiten behoudt. Ook zijn er VELUX rolluiken voor aan de buitenzijde van uw dakvenster. Deze vormen uitstekende isolatie en zijn 99% verduisterend. Met een VELUX insectenhor houdt u de ongewenste insecten buiten als uw venster geopend is.

Elektrisch bedienbaar

Bijna alle VELUX producten zijn elektrisch bedienbaar te leveren. Kijk op onze site voor alle mogelijkheden. U kunt online een offerte aanvragen. Als u besluit producten te bestellen kunt u deze desgewenst bij u thuis laten afleveren. Heeft u nog vragen? Stel deze dan aan onze medewerkers via 0229 295 585 of in de showroom.

UITSLUITEND ORIGINELE VELUX PRODUCTEN!