Montage

Zelf monteren, laten opmeten of complete montage 

Bij Zonweringstunter.nl heeft u de keuze uit zelf opmeten en monteren, door Zonweringstunter.nl laten nameten of monteren of een variant waarbij u meet en wij monteren. Vrijwel alle buitenzonwering kunt u door het vakkundige team van Zonweringstunter.nl laten monteren. VELUX producten, binnenzonwering en horren worden niet door Zonweringstunter.nl gemonteerd.

Montagegebied

LET OP: Wij monteren uitsluitend in Nederland in de postcodegebieden:10 t/m 26, (uitgezonderd de Waddeneilanden) 

 

Voorschriften montage

Bij bestellen via zonweringstunter.nl dient u zelf de montage-situatie te beoordelen. Omdat zonweringstunter.nl de situatie niet zelf kan beoordelen zijn een aantal richtlijnen voor montage door zonweringstunter.nl van toepassing:

  • u dient zelf te beoordelen of voldoende steun aanwezig is;
  • u dient zelf te beoordelen of de ondergrond voldoende stevig is. Dit kunt u onder andere beoordelen door de muur visueel te beoordelen op scheuren en door stevig te kloppen op de muur;
  • indien de bestelling niet compleet is t.g.v. het niet juist of volledig bestellen, zullen de monteurs uw bestelling afrekenen en op een later tijdstip (tegen een vooraf op te geven meerprijs) monteren;
  • de montage-plaats dient goed bereikbaar te zijn m.b.v. ladders. Wij monteren uitsluitend op BG en 1e etage. Overige in overleg.
  • knikarmschermen worden alleen op de begane grond gemonteerd.