Markiezen

Nostalgische en exclusieve uitstraling

- Scandinavisch grenen
- Standaard markies
- Klassieke uitstraling
- Hollandse kwaliteit

Levertijd ca. 8 weken bij afhalen

421.-
nu vanaf
363.-
1 review

- Meranti hardhout
- Standaard markies
- Klassieke uitstraling
- Hollandse kwaliteit

Levertijd ca. 8 weken bij afhalen

499.-
nu vanaf
381.-
1 review

- Standaard model
- Aluminium frame
- Elektrisch of handbediend
- Ruime collectie doekkleuren!
- Hollands kwaliteitsproduct

Levertijd ca. 8 weken bij afhalen

525.-
nu vanaf
363.-

Markiezen geven een nostalgische en exclusieve uitstraling. Door de fraaie ronde vormen passen ze bij traditionele woningen maar ook bij moderne huizen komen ze goed tot hun recht. Onze markiezen zijn zonder meerprijs verkrijgbaar in hout of aluminium. Markiezen bieden de perfecte zonwering, vanwege de dichte zijkanten. De hinderlijke zij-inval van zonlicht behoort daarmee tot het verleden.

Markiezen bestellen op Zonweringstunter.nl

Wij hebben de markiezen in diverse uitvoeringen beschikbaar in onze webshop. Markiezen online bestellen voor een scherpe prijs doet u bij Zonweringstunter.nl. Wij zijn uw leverancier van maatwerk van topkwaliteit. Niet voor niets zijn wij de grootste en voordeligste aanbieder van (Velux) zonwering, raamdecoratie, insectenhorren en rolluiken.

Markiezen online aanbod

Benieuwd naar ons aanbod? Oriënteer u online en plaats uw bestelling vandaag nog snel en eenvoudig via onze webshop. Na het doorlopen van drie simpele stappen is uw bestelling geplaatst en kunt u veilig afrekenen door gebruik te maken van iDEAL. Bekijkt u onze producten liever eerst in het echt voordat u ze aanschaft dan verwelkomen wij u graag in onze showroom in Purmerend.

Mocht uw markies naar wens er niet bij zitten kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen.

 

 

Markiezen rechtstreeks uit de fabriek. Topkwaliteit met Swela doek. Gegarandeerd de allerlaagste prijzen voor houten en aluminium markiezen. Kijk, vergelijk en ontdek dat markiezen nog nooit zo goedkoop waren. Dit kan alleen bij Zonweringstunter.nl.