Screens

Inkijkwerend, zicht naar buiten behoudend

5 reviews

> Voordelig en functioneel
> Kastmaat 95 mm
> Maximale breedte 320cm
> Maximale hoogte 280cm

Levertijd ca. 4-6 weken bij afhalen

196.-
4 reviews

> Stormvaste RITSscreen
> Extra kleine kast 95 mm
> Maximale breedte 400cm
> Maximale hoogte 300cm
> Nu ook met Brel Solar motor

Levertijd ca. 4-6 weken bij afhalen
(Solar motoren ca. 8 weken)

315.-

> Stormvaste RITSscreen
> 2 modellen omkasting
> Maximale breedte 500cm
> Maximale hoogte 500cm
> Nu ook met Brel Solar motor

Levertijd ca. 4-6 weken bij afhalen
Solar motoren ca. 8 weken

389.-
4 reviews

Deze krachtpatser is leverbaar tot een breedte van 600 cm of een hoogte van 600 cm uit 1 stuk. Door de speciale RITS-geleiding is deze screen stormvast en insectenwerend (mits volledig afsluitbaar).

Levertijd ca. 4-6 weken bij afhalen

690.-

Screens als zonnescherm

Vaak worden ze in één adem genoemd; screens zonnescherm en rolluiken. Toch zitten hier wel verschillen in. Een screen is een zonnescherm maar een zonnescherm is geen screen. Een zonnescherm is veel meer dan alleen een screen. Zo is een uitvalscherm, knikarmscherm en een screen een zonnescherm.

Over screens

De screen, ook wel vlak hangende zonwering genoemd, werd aanvankelijk ontworpen voor zakelijke projecten als kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen. Maar al spoedig werd de screen ook met succes toegepast bij woningen. Dat komt ongetwijfeld voor een deel door de relatief lage prijs en de hoge effectiviteit. Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ideaal dus als u waarde hecht aan uw privacy. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering.

Door architecten worden ze veelvuldig toegepast op de grotere gebouwen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor toepassing op woonhuizen.

Verschillende types screens

De screen is technisch gelijk aan een rolluik: het doek rolt tussen zijgeleiders naar beneden. Recente ontwikkelingen hebben gezorgd voor nieuwe toepassingen van deze zonwering, zoals een speciale screen voor erkers en een windvaste screen. Dit laatste type, welke ook bij Zonweringstunter.nl verkrijgbaar is, zorgt met zijn unieke veerconstructie voor een strak doek in iedere stand. De windvaste screen van Zonweringstunter.nl is daarmee uniek in zijn soort. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom zijn screens in een groot aantal verschillende kastmaten en modellen te leveren. Rond, schuin of recht en met een keus aan zijgeleiders en doeken.

Het nut van screens

Zelfs als de woning is voorzien van airco zijn zonwering en screens zeer effectief. De airco zal minder energie verbruiken en de hinderlijke zonnestraling wordt buiten gehouden. Dit is belangrijk om het verkleuren van meubilair en stoffering te voorkomen en handig bij het werken met een beeldscherm of kijken naar de TV. Bij Zonweringstunter.nl kunt u zonwering en screens bestellen in alle tussenliggende maten. Wij leveren zonder meerprijs maatwerk zodat u voor iedere situatie een oplossing kunt vinden.

Doekeigenschappen van zonwering screens

Screens ebben verschillende doekeigenschappen. Voor een knikarmscherm of uitvalscherm wordt veelal gekozen voor een polyacryldoek en bij screens wordt doorgaans gekozen voor een glasvezeldoek. Bij Zonweringstunter.nl leveren wij uitsluitend de beste doekkwaliteiten. Polyacryldoeken van ca. 200 gr/m2 en glasvezeldoeken van ca. 525 gr/m2.  De glasvezeldoeken voor screens zijn speciaal geweven voor verticale toepassing. Zo heeft u maximale zonwering, waarbij het zicht naar buiten optimaal is. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 0229-295585. Een offerte kunt u online aanvragen.

Handmatig of automatisch bedienen

Uiteraard kunt u uw screen probleemloos handmatig bedienen, maar wij bieden een grote keus aan automatische bedieningssystemen. Als u een offerte aanvraagt, zult u ontdekken dat screens bij Zonweringstunter.nl buitengewoon aantrekkelijk geprijsd zijn. Bovendien worden ze zonder meerprijs exact op maat gemaakt zodat ze voor iedere situatie geschikt zijn. Als u meer wilt weten over onze screen zonwering, kunt u contact met ons opnemen via 0229 295 585.

Screens online bestellen

Bij Zonweringstunter.nl kunt u screens online bestellen. U kunt eenvoudig een product kiezen en geheel samenstellen naar uw wensen. Als u weet welk product u nodig heeft en wilt bestellen kunt u met behulp van het bestelformulier eenvoudig de bestelling samenstellen. De prijs wordt altijd in beeld weergegeven zodat u direct de prijsconsequentie van uw keuze ziet.

Zonweringstunter.nl levert screens met 5 jaar garantie. Gegarandeerd de laagste prijzen. In 3 stappen online bestellen. Topkwaliteit met Swela doek en Somfy motoren. Snelle levering rechtstreeks uit de fabriek.