VELUX Buitenzonwering

Effectieve warmtewering voor uw VELUX dakraam

5 reviews

Een handbediende buitenzonwering, geschikt voor vensters zonder ventilatie rooster. Zeer eenvoudig te bedienen. U opent het dakraam, roteert het 180° om zijn as en trekt de zonwering aan het handsvat onder de bovenkap van uw.
UIT VOORRAAD LEVERBAAR

54.12

VELUX buitenzonweringen op netstroom (MML) worden bediend met de meegeleverde VELUX INTEGRA® wandbediening. Met één druk op de knop kunt u de buitenzonwering openen. 
Levertijd +/-  25 werkdagen

227.70
2 reviews

VELUX buitenzonweringen op zonne-energie (MSL) worden bediend met de meegeleverde VELUX INTEGRA® wandbediening. Met één druk op de knop kunt u de buitenzonwering

> levertijd +/-  25 werkdagen

318.78

VELUX verduisterende buitenzonwering biedt warmtewering en verduistering voor betere nachtrust. Draadloze bediening d.m.v. Solar pakket inclusief handzender.

 

Levertijd +/- 5-6 werkdagen

361.02

Elektrische buitenzonwering van VELUX. Voor het reduceren van de warmte (tot wel 90%) is er de mogelijkheid een elektrisch bediende buitenzonwering toe te passen op de lichtkoepel.

Levertijd ca. 3 maanden!

276.04

De nieuwe MIV past direct op dakramen met een K in de codering en die zijn uitgerust met een ventilatierooster.VELUX buitenzonweringen verminderen zonnewarmte door de zonnestralen tegen

> levertijd +/- 15 werkdagen

54.12

VELUX buitenzonweringen bieden u een effectieve warmtewering omdat de zonnestralen worden geweerd voordat deze het glaselement bereiken. De buitenzonwering stopt de warmte en houdt uw kamer koel. En het mooie is, u behoudt wel uw uitzicht naar buiten.

VELUX buitenzonweringen zijn vervaardigd van duurzaam, vuilafstotend materiaal. Ze zijn eenvoudig met een vochtige doek te reinigen. De Velux buitenzonwering is alleen leverbaar met een 15% transparante stof in de kleur Antraciet. De buitenzonwering past op ieder VELUX dakraam en is eenvoudig van binnenuit te monteren.

 

VELUX Buitenzonweringen met de bestelcode  MIV hebben een levertijd van ca. 12 - 15 werkdagen!