VELUX Verduisterende rolgordijnen

ORIGINELE VELUX kwaliteit,
Zonweringstunter.nl prijzen!

15 reviews

> Sluit het daglicht buiten
> Diverse kleuren en designs
> Nu ook witte cassette en zijgeleiding
> ORIGINEEL VELUX PRODUCT

> levertijd 4-6 werkdagen

69.96
12 reviews

> verduisterend rolgordijn met plissé
> Sluit het daglicht buiten
> Diverse kleuren en designs
> ORIGINEEL VELUX PRODUCT

> levertijd 4-6 werkdagen

91.08

> Alle voordelen van handbediend verduisterend rolgordijn
> Op zonne-energie, met afstandsbediening
> ORIGINEEL VELUX PRODUCT
 

162.36

> Sluit het daglicht buiten
> 1800 kleuren naar keuze
> Met cassette en zijgeleiding
> ORIGINEEL VELUX PRODUCT

> levertijd +/- 7 werkdagen

83.82

> Alle voordelen van handbediend verduisterend rolgordijn
> Met een afstandsbediening
> ORIGINEEL VELUX PRODUCT

 

156.-

Verduister uw kamer met een VELUX verduisterend rolgordijn – ideaal voor als de kinderen naar bed moeten of wanneer u overdag wilt rusten. VELUX Verduisterende rolgordijnen bestelt u eenvoudig online bij Zonweringstunter.nl. Speciaal voor u presenteren wij deze prachtige binnenzonwering. Deze kan volledig op maat geleverd kan worden en is opgebouwd uit losse onderdelen. De oproldiameter is zeer compact zodat ze niet te veel ruimte innemen. Een VELUX verduisterend rolgordijn is zeer betrouwbaar en eventueel elektrisch bedienbaar. Het is een geschikte keus als u kwaliteit wilt combineren met een scherpe prijs.

Eenvoudige montage

De montage is snel en makkelijk, omdat ze perfect passen op elk type VELUX dakraam. Ook als u een wat ouder model VELUX dakraam heeft is het passend te maken. VELUX heeft bovendien het unieke VELUX Pick&Click® systeem ontwikkeld, waarmee alles nog makkelijk wordt. Het Pick&Click® systeem houdt in dat u met behulp van speciale blokjes de raamdecoratie op zijn plaats fixeert als het ware. Daarmee heb je dus geen gereedschap nodig en kan montage nooit fout gaan. Bij de produkten zijn montagefilmpjes te zien waarin wordt getoond hoe eenvoudig het allemaal is. Daarnaast voorzien we elke zonwering die u besteld van een praktische handleiding.

Verduistering voor alle dakvensters

Bij ons kunt u een dakraam rolgordijn voor alle Velux dakvensters bestellen. Voor de oudste vensters hebben wij altijd de juiste maat. Montage is uiterst eenvoudig met de bijgeleverde montage instructies. Ook het bestellen van de juiste maat is zeer eenvoudig. Met de juiste code van uw dakvenster (deze staat aan de bovenzijde op het metalen plaatje) bent u verzekert van het juiste product voor het juiste venster.

Verduisterend, of lichtdoorlatend?

Een dakraam rolgordijn kunt u lichtdoorlatend of verduisterend bestellen. Op deze pagina's vindt u alleen de VELUX verduisterende rolgordijnen. Bij een lichtdoorlatend dakraam rolgordijn kunt u kiezen uit een rolgordijn met of zonder zijgeleiding. Als u kiest voor zijgeleiding kunt u het product desgewenst combineren met een plissé gordijn onder het rolgordijn. Zo heeft u twee producten in één dakvenster. Door de vele kleuren en dessins kunt u het dakraam rolgordijn afstemmen op uw interieur. De verduisteringsstoffen zijn voor 99% lichtdicht en voorzien van een speciale coating aan de buitenzijde waardoor de warmte wordt gereflecteerd. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor slaapkamers.

Welke bediening kiest u?

De VELUX verduisteringsgordijnen zijn met diverse bedieningsmogelijkheden te verkrijgen. Voor alle bedieningssoorten geldt dat door het unieke Slim design systeem u alle types verduisterend rolgordijn makkelijk op elke positie in het dakraam kunt stopzetten. Allereerst is er de handmatige traploze bediening (DKL). Met een brede greep verplaatst u het rolgordijn in de gewenste positie. Door de zijgeleiders schuift u het rolgordijn makkelijk naar boven om te openen of naar beneden om te sluiten.

Wilt u een gemakkelijkere oplossing? Of wilt u het rolgordijn op een plek waar u niet bij kunt? Dan adviseren wij om een op afstandsbedienbaar verduisteringsgordijn (DML) te bestellen. Met behulp van een meegeleverde afstandsbediening opent of sluit u het rolgordijn. Het VELUX verduisterend rolgordijn op zonne-energie (DSL) is een versie voor mensen die een draadloze montage wensen. Deze versie werkt ook gewoon als het nacht is, met behulp van de ingebouwde accu.

Kleuren en dessins

De rolgordijnen van VELUX zijn altijd leverbaar in kwalitatieve stoffen in zowel uni als met dessin. Zo ook de verduisterende rolgordijnen. Zonweringstunter.nl verkoopt niet alleen de de goedlopende en klassieke doeken, maar levert ook de laatste trendy prints en dessins. Zo bieden we de produkten aan in de bekende kleuren donkerblauw, creme of wit. Wilt u een keer iets anders? Dan kiest u voor een van de modernere uni kleuren zoals mosgroen (4567), geel (4570) of brandweer rood (4572). Ook aan kinderkamers of tienerkamers heeft VELUX gedacht. Versier de kinderkamer met wolken, luchtballonnen of bijvoorbeeld de maan. Ook de profielen, in feite de omkasting van het rolgordijn, zijn in twee kleuren beschikbaar. U kunt kiezen voor aluminiumkleurige zijgeleiders en cassette of een uitvoering in wit.

Online een verduisterend VELUX dakraam rolgordijn bestellen

Bij Zonweringstunter.nl kunt u online dakraam rolgordijnen bestellen tegen de laagste prijzen. Alle prijzen zijn inclusief btw. U kunt er desgewenst voor kiezen de producten bij u thuis te laten afleveren. De levertijd varieert per product. Rolgordijnen worden vaak al binnen 5 werkdagen geleverd. Bel voor meer informatie naar 0229 295 585.

UITSLUITEND ORIGINELE VELUX PRODUCTEN!