VELUX Verduisterende rolgordijnen

ORIGINELE VELUX kwaliteit,
Zonweringstunter.nl prijzen!

12 reviews

> Sluit het daglicht buiten
> Diverse kleuren en designs
> Nu ook witte cassette en zijgeleiding
> ORIGINEEL VELUX PRODUCT

126.-
nu vanaf
50.-
10 reviews

> NU MET PLISSE VANAF 10,- EXTRA
> Sluit het daglicht buiten
> Diverse kleuren en designs
> ORIGINEEL VELUX PRODUCT

89.-
nu vanaf
67.-

> Alle voordelen van handbediend verduisterend rolgordijn
> Op zonne-energie, met afstandsbediening
> ORIGINEEL VELUX PRODUCT

290.-
nu vanaf
172.-

> Sluit het daglicht buiten
> 1800 kleuren naar keuze
> Met cassette en zijgeleiding
> ORIGINEEL VELUX PRODUCT

134.-
nu vanaf
82.-

> Alle voordelen van handbediend verduisterend rolgordijn
> Met een afstandsbediening
> ORIGINEEL VELUX PRODUCT

286.-
nu vanaf
143.-

Verduister uw kamer met een VELUX verduisterend rolgordijn – ideaal voor als de kinderen naar bed moeten of wanneer u overdag wilt rusten. VELUX Verduisterende rolgordijnen bestelt u eenvoudig online bij Zonweringstunter.nl. Speciaal voor u presenteren wij deze prachtige binnenzonwering. Deze kan volledig op maat geleverd kan worden en is opgebouwd uit losse onderdelen. De oproldiameter is zeer compact ze niet te veel ruimte innemen. Een VELUX verduisterend rolgordijn is zeer betrouwbaar en eventueel elektrisch bedienbaar. Het is een geschikte keus als u kwaliteit wilt combineren met een scherpe prijs.

Eenvoudige montage

De montage is snel en makkelijk, omdat ze perfect passen op elk type VELUX dakraam. Door het unieke Slim design systeem kunt u elk verduisterend rolgordijn makkelijk op elke positie in het dakraam stopzetten.

Verduistering voor alle dakvensters

Bij ons kunt u een dakraam rolgordijn voor alle Velux dakvensters bestellen. Voor de oudste vensters hebben wij altijd de juiste maat. Montage is uiterst eenvoudig met de bijgeleverde montage instructies. Ook het bestellen van de juiste maat is zeer eenvoudig. Met de juiste code van uw dakvenster (deze staat aan de bovenzijde op het metalen plaatje) bent u verzekert van het juiste product voor het juiste venster.

Verduisterend, of lichtdoorlatend?

Een dakraam rolgordijn kunt u lichtdoorlatend of verduisterend bestellen. Op deze pagina's vindt u alleen de VELUX verduisterende rolgordijnen. Bij een lichtdoorlatend dakraam rolgordijn kunt u kiezen uit een rolgordijn met of zonder zijgeleiding. Als u kiest voor zijgeleiding kunt u het product desgewenst combineren met een plissé gordijn onder het rolgordijn. Zo heeft u twee producten in één dakvenster. Door de vele kleuren en dessins kunt u het dakraam rolgordijn afstemmen op uw interieur. De verduisteringsstoffen zijn voor 99% lichtdicht en voorzien van een speciale coating aan de buitenzijde waardoor de warmte wordt gereflecteerd. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor slaapkamers.

Online een verduisterend VELUX dakraam rolgordijn bestellen

Bij Zonweringstunter.nl kunt u online dakraam rolgordijnen bestellen tegen de laagste prijzen. Alle prijzen zijn inclusief btw. U kunt er desgewenst voor kiezen de producten bij u thuis te laten afleveren. De levertijd varieert per product. Rolgordijnen worden vaak al binnen 5 werkdagen geleverd. Bel voor meer informatie naar 0229 295 585.

UITSLUITEND ORIGINELE VELUX PRODUCTEN!