Houten jaloezieën

Fraaie en duurzame oplossing

3 reviews

> 50 mm brede houten lamellen
> Diverse kleuren lamellen en ladderband
> Standaard met kantel- en ophaalkoord
> Van 60cm tot 260cm breed

123.-
1 review
Jaloezie uitgevoerd met horizontale 50 mm brede houten lamellen. Het product wordt standaard geleverd met koord voor zowel kantelen als ophalen en neerlaten. De maximale maat is 2600 mm
137.-

Onze houten jaloezieën worden gemaakt van 1e klas lichtgewicht en duurzaam Phoenixwood. De lamellen zijn 50 mm breed en worden altijd geleverd met ladderkoord.

Topkwaliteit houten jaloezieën

Eenvoudige installatie met behulp van de bijgeleverd installatieklemmen en steunklem. De bovenbak wordt fraai afgewerkt met een koof. De lamellen zijn eenvoudig schoon te maken. Er zijn namelijk geen verborgen plekken voor allergenen en stof. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De kleuren kunt u kiezen wanneer u de houten jaloezieën gaat bestellen. Doordat de lamellen van een natuurproduct gemaakt zijn, kunnen er verschillen in kleur en structuur voorkomen. Dit geeft echter een authentieke uitstraling! Ook de ladderband is in diverse kleuren verkrijgbaar.

Makkelijk en snel houten jaloeziën online bestellen

Houten jaloeziën bestelt u snel en eenvoudig online bij uw leverancier van het grootste en goedkoopste aanbod zonwering: Zonweringstunter.nl. U kunt de houten jaloeziën bestellen tegen scherpe tarieven. Oriënteer u online en laat u verrassen door ons veelzijdige aanbod scherp geprijsde zonwering van bekende merken. Daarnaast profiteert u bij ons van uitgebreide service. Zo leveren wij de zonwering van uw keuze graag voor u op maat en bezorgen wij bij bestelling van 3 of meer producten gratis bij u thuis. Tot slot monteert ons montageteam indien gewenst uw zonwering. Kiest u voor onze producten en service dan bent u verzekerd van kwaliteit zonder dat u hier omkijken naar heeft!

Kenmerken van onze houten jaloezieën

Kiest u voor onze houten jaloeziën dan kiest u voor een fraaie en duurzame oplossing waarmee u de zon buiten huis kunt houden. De lamellen van onze houten jaloeziën zijn:

  • 50 mm breed en voorzien van een ladderkoord;
  • Voorzien van een fraai afgewerkte bovenbak voorzien van een koof;
  • Eenvoudig te installeren door gebruik te maken van meegeleverde steunklem en installatieklemmen.
  • Makkelijk online bestellen, of een offerte op maat.

Houten jaloezieën als maatwerk offerte

Onze houten jaloeziën zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en prijsklassen. Wij leveren ook alle bekende merken, zoals Luxaflex, Multisol, Unilux, Verosol, met kortingen tot wel 35%. U kunt voor alles wat nu niet op deze website vindt, een offerte aanvragen via ons.

⭐ Maatwerk Houten jaloezieën | Vanaf € 55,- ✅ Goedkoopste in NL ✅ Tot 5 jaar Garantie ✅ Bekijk in de Showroom ➤ Bestel Houte jaloezieën bij Zonweringstunter.nl!