Zonnescherm doek

 

Een belangrijke keuze bij de aanschaf van zonwering is het zonnescherm doek. Zowel de kleur als de kwaliteit zijn zeer belangrijk. Zonweringstunter.nl levert uitsluitend zonwering doek van de kwaliteitsmerken Swela, Dickson en Tibelly. Dit zijn de marktleiders op het gebied van acryldoeken voor buitenzonwering. Voor screens leveren wij uitsluitend Sergé/Satiné glasvezeldoek met een gewicht van 525 gr/m2. Dit doek is speciaal geweven voor verticale toepassing waarbij het zicht naar buiten optimaal behouden blijft, terwijl de zon maximaal wordt geweerd.

Mogelijkheden voor een zonnescherm doek


Zonder meerprijs kunt u bij de meeste buitenzonwering een zonnescherm doek uit de gehele collectie kiezen. Het gaat hier dan om de standaard collecties. Speciale dessins en waterdichte doeken kunnen wij leveren tegen een meerprijs. Het zonnescherm doek wordt meestal geconfectioneerd in verticale banen van 120 cm. Het is belangrijk dat u zicht op de hoogte stelt van de doekeigenschappen. Deze kunt u bij ieder product op de doekpagina’s terugvinden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan als de uitvoering van het doek afwijkt van uw verwachtingen.

Meer informatie aanvragen


Kortom, informeer u goed op onze site. Dan bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct tegen de laagste prijs, welke volledig aan uw verwachtingen voldoet. Bel voor meer informatie naar 0229-295585. Of vraag gelijk een offerte aan voor uw zonnescherm doek.