Los zonweringdoek

1 Los zonweringdoek Rated 5 / 5 based on 4 reviews.
4 reviews
165.-
nu vanaf
100.-
Samenstellen

Is uw zonnescherm nog goed, maar wilt u alleen het doek (laten) vervangen? Bij Zonweringstunter.nl kunt u compleet geconfectioneerd doek voor uw zonnescherm bestellen. Boven en onder een zoom waarmee deze zo in uw bestaande zonnescherm geplaatst kan worden.... lees meer >

Kenmerken
/file/35980/icon-breedte Breedte: 50cm tot 800cm /file/35985/icon-hoogte Lengte: 100 tot 460cm
/file/35986/icon-kleuren Diverse kleuren (Tibelly en Dickson) /file/35977/icon-algemeen Met of zonder pees

Los zonweringdoek samenstellen

Afmetingen

Maattabel
array(3)
array(2)
int100
int460
array(2)
int0
int0
array(2)
int50
int800
Breedte (min 50, max 800cm)
Hoogte (min 100, max 460cm)


Kleur doek Selecteer de kleur van de profilering.

Confectie

U kunt uw oude doekpees hergebruiken of nieuw bestellen. Bij knikarmschermen is het vaak handig de snelmontagestrip te gebruiken. U kunt het oude doek dan wegsnijden en het nieuwe er eenvoudig in klikken. Bestel bij de snelmontagestrip minimaal 20 cm extra doeklengte.

Hoe rolt het doek op

Geef hier aan of uw doek bovenlangs of onderlangs oprolt. Dit is van belang voor het plaatsen van de snelmontagestrip.

Volant

Omschrijving Los zonweringdoek

Is uw zonnescherm nog goed, maar wilt u alleen het doek (laten) vervangen? Bij Zonweringstunter.nl kunt u compleet geconfectioneerd doek voor uw zonnescherm bestellen. Boven en onder een zoom waarmee deze zo in uw bestaande zonnescherm geplaatst kan worden. U heeft de keuze uit topdoeken uit de Dickson of Tibelly collectie.

Over zonneweringdoek

Een belangrijke keuze bij de aanschaf van zonwering is het zonnescherm doek. Zowel de kleur als de kwaliteit zijn zeer belangrijk. Zonweringstunter.nl levert uitsluitend zonwering doek van de kwaliteitsmerken Dickson en Tibelly. Dit zijn de marktleiders op het gebied van acryldoeken voor buitenzonwering. Voor screens leveren wij uitsluitend Sergé/Satiné glasvezeldoek met een gewicht van 525 gr/m2. Dit doek is speciaal geweven voor verticale toepassing waarbij het zicht naar buiten optimaal behouden blijft, terwijl de zon maximaal wordt geweerd.

Bestel los doek voor uw zonnescherm online

Zonder meerprijs kunt u bij de meeste buitenzonwering een zonnescherm doek uit de gehele collectie kiezen. Het gaat hier dan om de standaard collecties.  Het zonnescherm doek wordt meestal geconfectioneerd in verticale banen van 120 cm. Het is belangrijk dat u zicht op de hoogte stelt van de doekeigenschappen. Deze kunt u bij ieder product op de doekpagina’s terugvinden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan als de uitvoering van het doek afwijkt van uw verwachtingen.

Technische specificaties

Algemeen
Merk Tibelly of Dickson
Type Zonweringdoek
Geschikt voor De meeste zonneschermen (buitenzonwering)
Kleuren Diverse kleuren
Breedte 50cm tot 800cm
Lengte 100cm tot 460cm
Confectie Met of zonder pees

Beoordelingen Los zonweringdoek

4 reviews SCHRIJF EEN REVIEW