Velux rolgordijn

 

Wilt u graag een Velux rolgordijn kopen? Dat is mogelijk bij Zonweringstunter.nl. Wij verkopen verschillende soorten zonwering voor binnen en buiten. Zo kunt u bij ons verschillende soorten schermen, rolluiken, markiezen, jaloezieën en rolgordijnen kopen. Deze zijn grotendeels afkomstig van Velux.

Velux rolgordijn: eenvoudig en snel monteren


Velux is een van de bekendste merken op het gebied van zonwering. U kunt rolgordijnen van Velux kopen in verschillende uitvoeringen en vormen. Er is altijd een Velux rolgordijn dat perfect past bij uw interieur. Een groot voordeel van de rolgordijnen van Velux is het feit dat ze zeer eenvoudig en snel te monteren zijn. Als het u echter toch niet zelf lukt, kan een monteur van Zonweringstunter.nl dit alsnog voor u komen doen.

Verduisterend rolgordijn van Velux


Alle rolgordijnen van Velux zijn geschikt voor zonwering. Als u echter wilt dat het echt donker wordt, is een verduisterend rolgordijn de beste keuze. Ook deze kunt u bij ons online bestellen. Vraag eerst een offerte aan of kom langs in onze showroom om ons aanbod in het echt te kunnen zien. Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen naar 0229 295 585. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte rolgordijn van Velux.