VELUX Verduisterend duo rolgordijn (DFD)

VELUX Verduisterend duo rolgordijn (DFD) Rated 4.5 / 5 based on 12 reviews.
Let op de code van Velux - uitstekende service - by , August, 3, 2022
0 4.75/ 5stars
Kwam tot mijn verbazing achter dat twee naast elkaar zittende velux ramen toch net een andere code hadden. Voor dit pick&click luistert dit nauw, het is niet even kwestie van afzagen oid. Keurig kon ik de verkeerde maat retourneren en werd per omgaande de juiste verzonden. Nadeel bij Velux is idd wel dat na aantal jaren producten weer wat wijzigen, en dus een klein defect al gauw een complete vervanging is. Daar zou Velux zelf wat aan kunnen doen met oog op een duurzame samenleving.
Ontevreden over de DFD gordijnen en ZIL Insectenhor - by , January, 7, 2022
0 0.25/ 5stars
Wij hebben 2-3 jaar geleden 8 nieuwe kunstof dakramen laten monteren met o.a. 6 st. DFD rolgordijnen en 8 stuks rolhorenen. Ook buitenzonwering voor 6 st. rolgordijnen. Nu na amper 3 jaar al een DFD defect door gebroken koord en insectenhor defect met kapot koord. Voor deide krijgen we gratis nieuwe, maar die moet je wel zelf monteren. Helaas zijn voor de defecte modellen de koorden niet te vervangen. Alle gordijnen en horren gaan na verloop van tijd stroef lopen. Ga nu zelf maar met teflon spray aan de gang om dit goed te krijgen. Ben ontevreden over de kwaliteit van deze geleverde accessoires. De dakramen zelf zijn prima en degelijk hoewel sommigen moeilijk sluiten, maar dat kan aan de bestaande openingen in het dak liggen.
Origineel Velux - by , January, 24, 2020
0 5/ 5stars
In een woord perfectie op maat, klasse levering en spotgoedkoop, heel blij met het eindresultaat. Echt heerlijk alles op maat dus binnen half uur geplaatst en klaar. Peter, 24-02-2020
TOP Product| Prachtige look en kwaliteit - by , October, 4, 2018
0 5/ 5stars
Erg blij met eindresultaat! Past perfect ondanks ouder model (op GGL 304), schitterende kleur (4555 light green) en mooie luxe look Heel praktisch, handig te switchen tussen beide functies (of combi) Plisse gedeelte mooi lichteffect Ook makkelijk te monteren en uitstekende service! TIP Mocht je twijfelen over kleuren; check velux website (staan kleurbenamingen bij)
Goede service, en goedkoop - by , June, 19, 2017
0 5/ 5stars
Al 3x keer een velux rolluik gekocht, voor zover ik weet echt de goedkoopste. Levering, kwaliteit, en vooral service zijn super.
Duo gordijn - by , June, 19, 2017
0 4.75/ 5stars
Juist geplaatst zijn zeer tevreden zou iedereen aan raden
Nette prijs, goed product! - by , June, 19, 2017
0 4.5/ 5stars
Product was gemakkelijk besteld, en binnen 2 weken geleverd. Levering werd door TransMission gedaan, jammer dat ze een tijdswindow aangaven waarbinnen ze zouden leveren maar er niet aan konden voldoen. Rolgordijn was gemakkelijk te monteren en ziet er super uit!
uitstekende service - by , June, 19, 2017
0 5/ 5stars
Veluxduo gordijn voor dakraam besteld. Snel geleverd, door transmission (drie keer) binnen het goede tijdsvenster. De eerste had een productiefout en deze is zonder problemen omgeruild. Echt zeer tevreden over de service. ook het product voldoet. Is vrij makkelijk te monteren en zeer prettig in gebruik. Ik had eerst alleen een verduisteringsgordijn, maar het plissé-deel voegt echt iets toe. Daardoor heb ik een werkkamer die een stuk prettiger is dan met alleen een verduisteringsdeel.
mooie combinatie - by , June, 19, 2017
0 5/ 5stars
Ideaal voor slaapkamer waar overdag gewerkt wordt. Snel geleverd en mooie prijs.
Productiefout - by , June, 19, 2017
0 4.75/ 5stars
Op 13.04.2015 bestelde ik een Velux verduisteringsgordijn (kleur grijs). Ik kreeg op 22.04.2015 het pakket geleverd. Na montage wat overigens erg makkelijk te doen was, zag ik een stip in de stof (daglicht te zien) Email gestuurd met foto\'s wat mij irriteerde. Komende vrijdag krijg ik een geheel nieuwe geleverd.
Duo gordijn - by , June, 19, 2017
0 5/ 5stars
Zojuist duo rolgordijn gemonteerd. Montage erg eenvoudig en de afwerking zeer mooi. Super blij met deze aankoop.
Zeer tevreden - by , June, 19, 2017
0 5/ 5stars
1 november besteld. 11 november correct afgeleverd door Transmission. Binnen een half uur gemonteerd volgens bijgevoegde instructie. We zijn zeer tevreden met dit product. Ook zeer tevreden over prijsstelling en afhandeling van Zonweringstunter.nl Een absolute aanrader!!
12 reviews
vanaf
91.08
Samenstellen
U krijgt alle voordelen van een verduisterend rolgordijn en kunt genieten zacht en difuus daglicht dankzij het plissé gordijn. De perfecte klikPast op alle VELUX dakramen. MontageMonteer het gordijn in een handomdraai dankzij het VELUX Pick&Click™ systeem. BedieningUniek ontwerp...
lees meer >  
Kenmerken
/file/35978/icon-afmetingen Voor alle VELUX dakramen /file/35977/icon-algemeen Handmatig bediend
/file/35986/icon-kleuren Diverse kleuren en dessins /file/35977/icon-algemeen Met cassette en zijgeleiding
/file/35977/icon-algemeen Met Pick&Click systeem /file/35983/icon-garantie 3 jaar garantie

VELUX Verduisterend duo rolgordijn (DFD) samenstellen

Afmetingen Geef de gewenste afmetingen

VeluxSize-1
Type venster
Maatcode

Kleur verduistering (plisse is standaard wit) Selecteer de lamel kleur. Bekijk bij download de combinatie mogelijkheden.

Kleur cassette, zijgeleider en treklijst  Selecteer de kleur. Kijk bij de downloads voor combinaties en kastafmetingen.

VELUX montageblokjes

Als u dit product wil monteren in een VELUX dakraam waar de montageblokjes ontbreken of in het verleden verwijderd zijn, dan dient u set ZOZ 230 er los bij te bestellen. Controleert u eerst op uw VELUX dakraam of deze montageblokjes nog aanwezig zijn (zoals hieronder aangegeven), voor u ze toevoegt aan uw winkelwagentje. 

montage-illustratie

 

Omschrijving VELUX Verduisterend duo rolgordijn (DFD)

U krijgt alle voordelen van een verduisterend rolgordijn en kunt genieten zacht en difuus daglicht dankzij het plissé gordijn.

De perfecte klik
Past op alle VELUX dakramen.

Montage
Monteer het gordijn in een handomdraai dankzij het VELUX Pick&Click™ systeem.

Bediening
Uniek ontwerp met twee onafhankelijke bedieningsgrepen. Traploos te bedienen. Het plissé gordijn kan op iedere plek in het dakraam stil gezet worden.

Kleuren
Verkrijgbaar in 24 verduisterende kleuren. De aluminium coating op de achterzijde zorgt ervoor dat het daglicht niet door het doek kan dringen. Daarnaast draagt het bij aan de isolerende werking van uw dakraam, zodat de warmte in de winter binnen blijft als het gordijn gesloten is.

Wij raden ook aan
Om het binnenklimaat in de zomer aangenaam te houden, dient u aan de buitenzijde van uw dakraam ook een buitenzonwering of rolluik te monteren


Er is GEEN VELUX DUO verkrijgbaar voor een GGU of GPU dakvenster met 3-cijferigecode, of de 5 serie.

LETOP!!
Velux verduistering voor de GGU en GPU, geleverd vóór 2001 met een 3-cijferigecode, zijn alleen verkrijgbaar in de kleuren (1025) Wit, (1085) Beige en (1100) Donkerblauw.

Technische specificaties

Algemeen
Merk VELUX
Type Rolgordijn handmatig bediend met haakjes
Geschikt voor Alle VELUX dakramen
Kleuren Vier kleuren
Bediening Handbediend

Downloads en handleidingen

Beoordelingen VELUX Verduisterend duo rolgordijn (DFD)

12 reviews SCHRIJF EEN REVIEW

Alternatieven voor VELUX Verduisterend duo rolgordijn (DFD)

15 reviews

> Sluit het daglicht buiten
> Diverse kleuren en designs
> Nu ook witte cassette en zijgeleiding
> ORIGINEEL VELUX PRODUCT

> levertijd 4-6 werkdagen

69.96

> Alle voordelen van handbediend verduisterend rolgordijn
> Met een afstandsbediening
> ORIGINEEL VELUX PRODUCT

 

156.-

> Alle voordelen van handbediend verduisterend rolgordijn
> Op zonne-energie, met afstandsbediening
> ORIGINEEL VELUX PRODUCT
 

162.36
Verduisterende duo rolgordijnen (DFD) van VELUX vindt u bij Zonweringstunter.nl tegen de laagste prijs.