Serre zonwering

 

Op onze site hebben wij een ruim assortiment zonwering, ook serre zonwering. Er bestaat hierin een grote variatie in. Als u graag wilt weten hoeveel dit voor u zou kosten, kunnen wij dit gemakkelijk bepalen aan de hand van uw wensen, de gewenste bediening en kleur en de afmetingen.

De voordelen van serre zonwering


Een serre zonwering wordt ook wel veranda zonwering genoemd. Extra comfort verkrijgt u met behulp van de zon-/windautomaat. Deze zorgt ervoor dat het ook bij uw afwezigheid aangenaam blijft in de serre en verhoogt het klimaat voor bloemen en planten.  Bovendien voorkomt het verkleuren van uw interieur. Met een zon-/windautomaat is de zonwering ook beschermd tegen harde wind. Als de serre zonwering uit staat en het begint hard te waaien, gaat de zonwering automatisch in. Een prettig idee.

Serre zonwering voor binnen


Wij leveren ook serre zonwering voor binnen. Via speciale spankabels wordt de zonwering horizontaal aan de binnenzijde gemonteerd. Dit geeft een extra aankleding van uw serre en zorgt voor een goede regeling van het zonlicht. Door de speciale warmtewerende coating aan de achterzijde wordt de warmte iets geweerd, zij het in mindere mate dan bij de serre zonwering voor buiten. Vraag onze medewerkers telefonisch om meer informatie. Wij zijn bereikbaar via 0229 295 585. U bent ook welkom in onze showroom.