Screens zonnescherm

 

Vaak worden ze in één adem genoemd; screens zonnescherm en rolluiken. Toch zitten hier wel verschillen in. Een screen is een zonnescherm maar een zonnescherm is geen screen. Een zonnescherm is veel meer dan alleen een screen. Zo is een uitvalscherm, knikarmscherm en een screen een zonnescherm.

Screens zonnescherm online bestellen


Bij Zonweringstunter.nl kunt u de producten zoals screens zonneschermen en rolluiken online bestellen. U kunt eenvoudig een product kiezen en geheel samenstellen naar uw wensen. Als u weet welk product u nodig heeft en wilt bestellen kunt u met behulp van het bestelformulier eenvoudig de bestelling samenstellen. De prijs wordt altijd in beeld weergegeven zodat u direct de prijsconsequentie van uw keuze ziet.

Houd de zon uit uw woning


Zonweringstunter.nl is het online-adres voor screens zonnescherm rolluiken en garagedeuren. Met een screen (verticale zonwering) houdt u op een effectieve manier de zon uit de woning terwijl het zicht naar buiten grotendeels behouden blijft. Bij ons kunt u online prijzen berekenen en desgewenst direct uw bestelling plaatsen. Het is ook mogelijk een offerte aan te vragen. Wij leveren door heel Nederland. Op alle screens geven wij 5 jaar volledige garantie. Wilt u meer weten over onze producten? Bel dan snel naar 0229 295 585. U kunt ook onze showroom bezoeken.