Rolluiken bestellen

 

Bij Zonweringstunter.nl kunt u rolluiken eenvoudig en snel online bestellen. Wij bieden originele aluminium rolluiken aan van het Duitse Heroal. Deze zijn samengesteld uit de beste materialen. Ze zijn volledig verduisterend, inbraak vertragend, vochtwerend en privacy verhogend. Bovendien weren ze kou en geluid. Ze verhogen ook het comfort en woongenot. Voor ieder budget hebben wij een passende oplossing. In onze webshop vindt u ons aanbod. Bovendien heeft u veel keuze uit diverse extra’s om de rolluiken op maat te laten leveren. Plaats direct een bestelling in ons webshop of vraag een offerte op maat aan.

Rolluiken eenvoudig online bestellen: veel keuzes


Wanneer u rolluiken online komt bestellen bij Zonweringstunters.nl, heeft u veel keuzes. Zo kiest u onder andere uit:

  • De afmetingen
  • Zijgeleiders
  • Kleuren
  • Bovenbak
  • Bediening en bedieningszijde
  • Diverse toebehoren

Wij hebben onze rolluiken ingedeeld in drie categorieën. Zo hebben we de budget rolluik, de standaard rolluik en de restanten rolluik. Deze laatste liggen altijd op voorraad en zijn nieuw of soms licht gebruikt. Desgewenst kunt u gebruik maken van onze montagedienst. De rolluiken zijn echter zeer eenvoudig zelf te installeren.

Offerte aanvragen of bestellen


Vraag een offerte aan als u rolluiken online wilt bestellen! Uiteraard kunt u online uw prijs berekenen en direct bestellen als u geen speciale wensen heeft. Vragen? Neem dan contact op via 0229 295 585. U bent ook van harte welkom in onze showroom.

Rolluiken online bestellen? Bestel direct online of vraag een offerte aan!