Rolgordijnen

 

Rolgordijnen mogen niet ontbreken in uw woning. Ze houden onder andere zonlicht tegen. Ze vormen echter ook een onderdeel van uw interieur. Daarom is het belangrijk rolgordijnen te kopen die geheel aan al uw wensen voldoen. Dit kunt u doen bij Zonweringstunter.nl. Al onze rolgordijnen komen rechtstreeks van de fabrikant en kunnen online worden besteld.

Verschillende soorten rolgordijnen


U kunt bij Zonweringstunter.nl kiezen voor 3 basistype rolgordijnen:

  • Uni;
  • Dessin;
  • Nature.

Al onze rolgordijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn netjes afgewerkt en zijn voorzien van steunen en onderlatten. U kunt ze bovendien gemakkelijk bedienen. U kunt kiezen voor een standaard of verduisterend rolgordijn. Bij laatstgenoemde bent u er verzekerd van dat de gehele ruimte verduisterd wordt en al het licht buitengehouden wordt. Zeker in de slaapkamer zijn verduisterende rolgordijnen ideaal.

Linee Shade


Linee Shade zijn onze populaire rolgordijnen. Ze hebben een trendy uiterlijk dankzij de wisselende open en gesloten banen. U heeft voldoende privacy, maar er komt toch nog genoeg licht binnenvallen. Wilt u rolgordijnen bij ons bestellen? Vraag een offerte aan of bel naar een van onze medewerkers via 0229 295 585.