Luxaflex

 

Met het woord Luxaflex worden meestal de traditionele horizontale jaloezieën bedoeld. Luxaflex is echter een merknaam met een veel breder assortiment. Luxaflex levert alle raamdecoratie, binnenzonwering en horren aan een netwerk van dealers. In de winkels van deze dealers kunt u een keuze maken uit de daar aanwezige stalenboeken.

Luxaflex in verschillende kleuren


Bij buitenzonwering is het goed mogelijk een voorstelling van kleuren te krijgen via internet. Bij binnenzonwering (Luxaflex) is dit echter veel moeilijker. Er zitten meer nuances in de kleuren en het brede scala aan kleurmogelijkheden maakt dat deze verschillen via het beeldscherm nauwelijks waarneembaar zijn. U kunt bij zonweringstunter.nl binnenzonwering en raamdecoratie van diverse bekende merken bestellen. Vanwege de grote variatie in merken en uitvoeringen en de vele kleuren en dessins, is het belangrijk dat u zich hiervoor oriënteert bij plaatselijke woninginrichters.

Offerte aanvragen


Het staat vrij een offerte aan te vragen en de prijs te vergelijken met de prijzen die wij berekenen voor exact dezelfde producten. U kunt daarvoor het formulier onder het hoofdje “binnenzonwering” op onze site invullen. Als alle velden volledig zijn ingevuld, sturen wij per post een scherpe aanbieding. Als u nog wat vragen heeft, kunt u bellen naar 0229 295 585. We heten u ook graag welkom in onze showroom.