Electrische garagedeur

 

Met een electrische garagedeur van Zonweringstunter.nl kiest u voor jaren knowhow van een groot internationaal merk. Wij leveren uitsluitend electrische garagedeuren van het Duitse kwaliteitsmerk Hörmann. Hörmann sectionaaldeuren zijn met de grootste zorg vervaardigd uit de beste materialen. Zij bieden optimaal bedieningscomfort en maximale functionele betrouwbaarheid. Daarvoor is de naam Hörmann de beste garantie.

Electrische garagedeur: een sectionaaldeur


De electrische garagedeur (sectionaaldeur) opent verticaal naar boven. Zo wint u meer ruimte in de garage en voor de garage blijft de volledige doorrijruimte vrij. Sectionaaldeuren passen altijd. De vorm van de deuropening speelt geen rol. Ze kan rechthoekig, afgeschuind, met segmentboog of met rondboog zijn. Daarom zijn electrische garagedeuren van ons uitermate geschikt voor het vervangen van uw huidige garagedeur (renovatie) of voor nieuwbouw. Een electrische garagedeur van Hörmann bedient u even gemakkelijk als u TV. Eén druk op de knop en u rijdt, beschut tegen weer en wind, uw garage binnen.

Garagedeuren met vele mogelijkheden


Wilt u uw oude kanteldeur vervangen voor een electrische garagedeur? Bij ons kunt u online prijzen berekenen van Hörmann garagedeuren met vele mogelijkheden, zowel handbediend als electrisch. Montage kan door onze vakkundig opgeleide monteurs door geheel Nederland worden uitgevoerd. Wilt u meer informatie? Bel dan snel naar 0229 295 585 of kom langs in onze showroom.