VELUX lichtdoorlatend rolgordijn op zonne-energie (RSL) VR-1

202.34
nu vanaf
101.17
Samenstellen

Op het ogenblik is er een wereldwijd tekort aan chips, hierdoor hebben de elektrische producten van Velux een nog onbekende levertijd!

Rolgordijnen met aandrijving op zonne-energie worden bediend via de meegeleverde afstandsbediening. Openen, sluiten: het kan allemaal traploos met één druk op de knop. Beschikt u over een INTEGRA® dakraam met aandrijving op zonne-energie? Dan kunt...

lees meer >  
Kenmerken
/file/35978/icon-afmetingen Voor alle VELUX dakramen /file/35977/icon-algemeen Draadloos bediend (inclusief zender)
/file/35986/icon-kleuren Diverse kleuren (twee prijsgroepen) /file/35977/icon-algemeen Makkelijk te plaatsen
/file/35977/icon-algemeen Met Pick&Click systeem /file/35983/icon-garantie 2 jaar garantie

VELUX lichtdoorlatend rolgordijn op zonne-energie (RSL) VR-1 kiezen

Afmetingen Geef de gewenste afmetingen.

VeluxSize-1
Type venster:GGL
Maatcode:mc-M08
Type venster
Maatcode

Kleur stof Selecteer de lamel kleur. Bekijk bij download de combinatie mogelijkheden.

Kleur Cassetten en geleiders Selecteer de kleur. Kijk bij de downloads voor combinaties en kastafmetingen.

VELUX montageblokjes

Als u dit product wil monteren in een VELUX dakraam waar de montageblokjes ontbreken of in het verleden verwijderd zijn, dan dient u set ZOZ 230 er los bij te bestellen. Controleert u eerst op uw VELUX dakraam of deze montageblokjes nog aanwezig zijn (zoals hieronder aangegeven), voor u ze toevoegd aan uw winkelwagentje. Bij producten met een K in de maatcode, worden ze standaard meegeleverd.

montage-illustratie

 

Omschrijving VELUX lichtdoorlatend rolgordijn op zonne-energie (RSL) VR-1

Rolgordijnen met aandrijving op zonne-energie worden bediend via de meegeleverde afstandsbediening. Openen, sluiten: het kan allemaal traploos met één druk op de knop. Beschikt u over een INTEGRA® dakraam met aandrijving op zonne-energie? Dan kunt u eveneens gebruikmaken van de bij het dakraam geleverde intelligente VELUX INTEGRA® bedieningstablet met touchscreen. De herlaadbare accu (op zonne-energie) is voldoende krachtig om 600 opdrachten uit te voeren wanneer deze volledig opgeladen is. Dus zelfs als er geen daglicht aanwezig is om opnieuw op te laden, kunt u het product nog steeds bedienen.

Comfortverhogende programma's
Volledig automatisch ventileren, warmteweren of gewekt worden door de eerste zonnestralen: de bij het dakraam meegeleverde VELUX bedieningstablet beschikt over volautomatische programma's  die ervoor zorgen dat het klimaat in huis aangenaam blijft. Gebaseerd op de geografische positie van uw huis sturen de af-fabriek geïnstalleerde programma's op uw tablet op het juiste moment een signaal uit naar het dakraam, het optionele rolluik of buitenzonwering en het rolgordijn om deze te openen of te sluiten. Hierdoor blijft het klimaat in uw huis op elk moment comfortabel zonder dat u er omkijken naar heeft.

Technische specificaties

Algemeen
Merk Originele VELUX
Type Rolgordijn op zonne-energie
Geschikt voor Alle VELUX dakramen
Kleuren Diverse kleuren (2 prijsgroepen)
Bediening Draadloos (inclusief handzender)

Downloads en handleidingen

Beoordelingen VELUX lichtdoorlatend rolgordijn op zonne-energie (RSL) VR-1

0 reviews SCHRIJF EEN REVIEW

Alternatieven voor VELUX lichtdoorlatend rolgordijn op zonne-energie (RSL) VR-1

4 reviews

Handbediende rolgordijnen (RFL) zijn erg makkelijk te gebruiken. Het rolgordijn is voorzien van een productbrede bedieningsgreep waarmee u het gordijn traploos kunt openen en sluiten.

> levertijd 4-6 werkdagen

107.-
nu vanaf
72.-
Dit rolgordijn biedt een eenvoudige maar zeer doeltreffende oplossing om het zonlicht te dempen en uw privacy te verhogen. Het rolgordijn kan in drie standen wordt gezet. Met de
52.-
nu vanaf
34.-

Rolgordijnen op netstroom (RML) worden bediend met de innovatieve VELUX INTEGRA® bedieningstablet. Deze bedieningstablet is meegeleverd bij uw VELUX INTEGRA® dakraam. 

> levertijd +/- 60 werkdagen

 

187.-
nu vanaf
163.-