Wat zijn slimme zonneschermen?

Deze zonneschermen denken met u mee! Door speciale lichtsensoren reageren deze schermen vanzelf op het veranderende weer. U kunt ze zo instellen dat bij het doorbreken van de felle zon in uw woning de schermen vanzelf naar beneden gaan. Uiteraard gaan ze ook weer omhoog zodra het niet meer nodig is. U vergeet nooit meer uw scherm in te halen, dat doet de zonnewering zelf voor u.

Ook regen is geen enkel probleem. Er wordt meteen op gereageerd door het scherm zelf. Daarbij zijn ze op afstand bestuurbaar en in te stellen via uw smartphone of tablet. U heeft er geen omkijken meer naar! 

Zonneschermen: voor ieder wat wils

In ons assortiment zijn er tal van verschillende soorten zonneschermen te vinden. Bekijk onze screens, markiezen, knikarmschermen of rolluiken voor uw buitenzonnewering. Laat u zich adviseren over wat het beste bij uw huis, situatie en budget past. Wij helpen u graag met uw keus.

Wilt u zonwering voor uw terras of veranda? Of voor uw keukenraam? Ons assortiment is groot en veelzijdig en wij hebben voor al uw vertrekken in huis een gepaste oplossing voorhanden.

Kijk in onze webshop voor welke schermen er slimme toepassingen zijn. Een aantal schermen is voorzien van deze handige technologie. Een slimme aanwinst voor uw woning!

Beschutting en privacy

Een zonnescherm voor uw woning biedt naast schaduw ook privacy. Handig voor als uw raam meteen op de straat uitkijkt bijvoorbeeld. Of wat dacht u van uw terras? Met onze schermen maakt u een mooie beschutte plek waar u ongestoord kunt zitten met een boek, of gezellig met vrienden en familie. 

Uw voordelen

  • Veelzijdig en groot assortiment
  • Makkelijk online te bestellen
  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • De nieuwste technologie
  • Top product

Het slimme zonnescherm is een geweldige uitkomst. Het reageert op het weer voor u. Dit is niet alleen handig, maar het beschermt u ook bij slechte weersomstandigheden. Zo kunt u zich overal in huis door de modernste technologie laten ondersteunen. U bent beschut zonder er mee bezig te hoeven zijn!

Laat Zonweringstunter.nl uw terrasoverkapping plaatsen
Overweegt u om een terrasoverkapping aan te schaffen? En denkt u erover om deze zelf te plaatsen? Het kán sneller en makkelijker als u ons inschakelt. Wij...
lees verder >
Top down bottom up plisse-gordijnen, wat zijn dat?
Plissegordijnen, oftewel geplisseerde gordijnen, zijn geplooide gordijnen. De speciale stof en de plooien erin zorgen ervoor dat ze als een soort harmonica kunt opvouwen. Het...
lees verder >
De 5 meest gestelde vragen over Hormann garagedeuren
De beste aanbiedingen Hörmann garagedeuren bij Zonweringstunter.nl. Ja, wij verkopen ook garagedeuren, en wel van het meest verkochte merk in Europa. Wij bieden ze aan, met onze kenmerkende...
lees verder >