Wat Hormann garagedeuren onverwoestbaar maakt

Hormann garagedeuren zijn niet alleen mooi en praktisch, maar ook bijn onverwoestbaar. Wat is het bedrijf, hoe werken ze en wat maakt hun deuren zo superieur?

Ervaren bedrijf

Hormann is een toonaangevende Europese fabrikant van garagedeuren. Dit Duitse bedrijf maakt als sinds 1935 deuren, inrithekken en garadeuren. Vanaf de jaren 50 zijn ze aktief op de Nederlandse markt. Ze zijn al een tijd marktleider van Europa. Wereldwijd worden Hormann garagedeuren verkocht in meer dan 40 landen.

Alle produktie centraal

Alle garagedeur- en aandrijvingscomponenten worden bij Hörmann zelf ontwikkeld en geproduceerd. Dat betekent dat ze nauwelijks afhankelijk zijn van externe leveranciers en zo de kwaliteit op een enorm hoog nivo kunnen houden.

Duitse kwaliteit

Niet voor niets bestaat er de uitdrukking 'Duitse kwaliteit'. Niet alleen de mentaliteit, maar ook de Duitse regelgeving zorgt voor en enorm hoge kwaliteit. Hormann beseft goed dat een deur vaak dagelijks gebruikt wordt. En dus over 20 jaar nog vlekkeloos moet werken.

Innovatie

Hormann biedt niet alleen enkelwandige garagedeuren. Hun LPU-garagedeuren bijvoorbeeld, zijn volledig dubbelwandig. Daardoor zijn ze steviger dan de deuren van andere fabrikanten. Is uw huis van hout of is de houten uitstraling belangrijk? Geen probleem. Hormann biedt zelfs garagedeuren met een massief houten vulling. Niet alleen stevig, maar ook mooi.

Sterke afdichtingen

Alle garagedeuren van Hormann bieden dankzij hun duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen optimale afdichting aan alle vier de zijden. Dat betekent geen regendoorslag dus. En ook geen hinderlijke tocht, licht of geur.

Gecertificeerd

Garagesectionaaldeuren zijn getest en gecertificeerd volgens de strenge veiligheidseisen van de Europese norm 13241-1. Deze NEN-productnorm is speciaal bedoeld voor veiligheids- en prestatieeisen van deuren, poorten en slagbomen. Hij geldt niet alleen voor particulier gebruik, maar ook voor het zwaardere zakelijke werk.

Hormann garagedeuren bij Zonweringstunter.nl

Zonweringstunter.nl heeft in haar webshop altijd een een aantal goedlopende modellen. De garagedeuren zijn volledig configureerbaar, waardoor je hem altijd naar je wense kunt samenstellen.

Soms is er ook overvoorraad of een speciale aanbieding. Kijk altijd voor het actuele aanbod bij de pagina garagedeuren.

Waarom houten jaloezieen een goede keus zijn
Om inkijk tegen te gaan en het zonlicht buiten te houden, kunt u kiezen voor verschillende oplossingen. Natuurlijk kunt u gaan voor rolgordijnen van textiel...
lees verder >
Energie besparen met rolluiken
Zonwering zoals rolluiken wordt vooral gekocht om de zon buiten te houden en het binnenklimaat daarmee aangenaam. Maar wist u dat het ook in de...
lees verder >
Vrouw lezend in haar stoel genietend van haar schoongemaakte luxaflex
De 5 beste tips om uw Luxaflex schoon te maken
Luxaflex, ook wel jaloezieën genoemd, zijn perfect om je huis mee te verduisteren, om de hitte buiten te houden op een zomerse dag en om...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.