Wat Hormann garagedeuren onverwoestbaar maakt

Hormann garagedeuren zijn niet alleen mooi en praktisch, maar ook bijn onverwoestbaar. Wat is het bedrijf, hoe werken ze en wat maakt hun deuren zo superieur?

Ervaren bedrijf

Hormann is een toonaangevende Europese fabrikant van garagedeuren. Dit Duitse bedrijf maakt als sinds 1935 deuren, inrithekken en garadeuren. Vanaf de jaren 50 zijn ze aktief op de Nederlandse markt. Ze zijn al een tijd marktleider van Europa. Wereldwijd worden Hormann garagedeuren verkocht in meer dan 40 landen.

Alle produktie centraal

Alle garagedeur- en aandrijvingscomponenten worden bij Hörmann zelf ontwikkeld en geproduceerd. Dat betekent dat ze nauwelijks afhankelijk zijn van externe leveranciers en zo de kwaliteit op een enorm hoog nivo kunnen houden.

Duitse kwaliteit

Niet voor niets bestaat er de uitdrukking 'Duitse kwaliteit'. Niet alleen de mentaliteit, maar ook de Duitse regelgeving zorgt voor en enorm hoge kwaliteit. Hormann beseft goed dat een deur vaak dagelijks gebruikt wordt. En dus over 20 jaar nog vlekkeloos moet werken.

Innovatie

Hormann biedt niet alleen enkelwandige garagedeuren. Hun LPU-garagedeuren bijvoorbeeld, zijn volledig dubbelwandig. Daardoor zijn ze steviger dan de deuren van andere fabrikanten. Is uw huis van hout of is de houten uitstraling belangrijk? Geen probleem. Hormann biedt zelfs garagedeuren met een massief houten vulling. Niet alleen stevig, maar ook mooi.

Sterke afdichtingen

Alle garagedeuren van Hormann bieden dankzij hun duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen optimale afdichting aan alle vier de zijden. Dat betekent geen regendoorslag dus. En ook geen hinderlijke tocht, licht of geur.

Gecertificeerd

Garagesectionaaldeuren zijn getest en gecertificeerd volgens de strenge veiligheidseisen van de Europese norm 13241-1. Deze NEN-productnorm is speciaal bedoeld voor veiligheids- en prestatieeisen van deuren, poorten en slagbomen. Hij geldt niet alleen voor particulier gebruik, maar ook voor het zwaardere zakelijke werk.

Hormann garagedeuren bij Zonweringstunter.nl

Zonweringstunter.nl heeft in haar webshop altijd een een aantal goedlopende modellen. De garagedeuren zijn volledig configureerbaar, waardoor je hem altijd naar je wense kunt samenstellen.

Soms is er ook overvoorraad of een speciale aanbieding. Kijk altijd voor het actuele aanbod bij de pagina garagedeuren.

Ook interessant voor u

Wat kost een (echt) goede plisse hordeur?
Wat kost nu een echte plisse hordeur? Nu vraagt u zich wellicht of of er dan ook neppe plisse hordeuren zijn? Het antwoord daarop is gecompliceerd....
lees verder >
De beste zonneschermen voor de laagste prijs
Nu het weer volop zomer is, wordt er veel gebruik gemaakt van zonneschermen. Niet alleen een functioneel product, dat tegen te veel zon in huis...
lees verder >
Alleen maar topmerken bij Zonweringstunter.nl!
Zonweringstunter.nl is de grootste webwinkel voor zonwering, rolluiken, garagedeuren en Velux-producten. Omdat u rechtstreeks via internet bestelt en Zonweringstunter uit eigen fabriek levert, betaalt u...
lees verder >