Prijsdoorbraak voor onze terrasoverkapping!

Prijsdoorbraak terrasoverkappingen! We hebben onze naam als Zonweringstunter.nl al alle eer aangedaan, maar we doen er nu nog een schepje bovenop! Nog nooit heeft u voor zo'n laag budget een kwalitatief goede terrasoverkapping kunnen aanschaffen. Wacht niet langer, zodat u nog dit najaar van een verlengde zomer kunt genieten!

Standaardmaten en maatwerk

In ons aanbod kunt u kiezen voor standaardmaten of maatwerk. Bij de standaardmaten zijn breedtes mogelijk van 300, 400, 500, 600 en 700 cm. Waarbij als diepte gekozen kan worden voor 250, 300, 350 en 400 cm. Wanneer u kiest voor maatwerk, dan zijn de keuzemogelijheden nog veel groter. We kunnen gaan tot een breedte van maar liefst 10 meter en een maximale diepte van 7 meter. Kijk bij de terrasoverkappingen tegen welke voordelige prijzen wij u een terrasoverkapping kunnen leveren!

Plaatmateriaal

Voor zowel uitvoeringen in standaardmaten als voor maatwerk heeft u de keuze uit drie soorten polycarbonaatplaten. De heldere plaat laat het licht door en is niet warmtewerend. De opalen plaat met zijn melkwitte kleur is zonwerend, maar houdt evenwel de warmte niet tegen. De IR-plaat filtert het licht en is zon- én hittewerend.

Voor de heldere platen en de opale platen worden dezelfde prijzen gehanteerd. Voor de IR-platen geldt een toeslag. Op onze site zonweringstunter.nl kunt u precies uitrekenen wat de kosten zijn. Laat u verrassen door onze divers en prijsgunstig aanbod!

Profielen

De aluminiumprofielen zijn geanodiseerd en gemoffeld in de kleuren roomwit (RAL 9001) en antraciet (RAL 7016). U zult er verder qua onderhoud geen omkijken naar hebben.

Gootkappen

De ronde gootkap wordt standaard geleverd. Maar u heeft ook de mogelijkheid om voor een klassieke of moderne uitvoering te kiezen.

Overige materialen

Als er geen harde ondergrond aanwezig is, zullen er betonpoeren geplaatst moeten worden. Ook kunnen we u verlichtingspots leveren. Dit alles weer tegen een concurrerende prijs!

Onze voordelen

  • groot aanbod
  • scherp geprijsd
  • advisering op maat
  • vlotte levering
  • materialen van prima kwaliteit
  • duidelijke instructie via o.a. een meegeleverde cd

Kijk dus snel bij onze terrasoverkappingen om er in het komende najaar voor een leuk prijsje warmpjes bij te zitten!

Wat is het verschil tussen een knikarmscherm en een uitvalscherm?
Knikarmschermen hebben een schermdoek dat is bevestigd aan een frame met twee of meer armen. Deze armen zijn verbonden met het schermdoek en kunnen worden...
lees verder >
Nieuw! Ritsscreen XL
Is de ritsscreen 95 of ritsscreen 105 te klein voor uw raam? Dan kiest u vanaf nu voor de Ritsscreen XL! Dit unieke windvaste ritsscreen,...
lees verder >
Een rolluik op maat bestellen
Een rolluik op maat gemaakt bestelt u snel en eenvoudig online bij uw zonweringspecialist Zonweringstunter.nl. Laat u verrassen door ons grote en veelzijdige aanbod kwaliteitszonwering....
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.