Vouwgordijnen zelf ophangen: goed te doen!

Wie op zoek is naar een product op het gebied van binnenzonwering, kan onder andere een vouwgordijn aanschaffen om de zon buiten de deur te houden. Vouwgordijnen zijn de afgelopen jaren erg populair geworden en dit heeft onder andere te maken met het feit dat deze gordijnen er erg trendy uit zien.

En omdat de gordijnen een klassieke look hebben, kunt u de gordijnen vele jaren gebruiken zonder verouderde gordijnen voor je ramen te hangen. Bent u van plan om deze binnenzonwering aan te schaffen, maar ziet u op tegen het daadwerkelijke ophangen van de gordijnen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken, want vouwgordijnen zijn erg eenvoudig op te hangen. 

Het zelf ophangen van vouwgordijnen: het is zo gebeurd

Door het innovatieve systeem waar de gordijnen mee opgehangen worden, is de binnenzonwering eenvoudig te bevestigen. U volgt simpelweg de beschrijving die u bij de gordijnen krijgt en u heeft de gordijnen in een mum van tijd bevestigd. En omdat het ophangen van het vouwgordijn zo eenvoudig is, kan er bijna niets mis gaan tijdens het ophangen van uw nieuwe binnenzonwering. Zelfs als u twee linkerhanden heeft, kunt u de beschrijving voor het ophangen van de gordijnen in een mum van tijd op de juiste manier doorlopen.

Ophangen van een VELUX vouwgordijn

Heeft u een VELUX dakraam? Dan heeft u een VELUX vouwgordijn (FHB) nodig. Op Zonweringstunter.nl vindt u alleen originele VELUX zonwering. Daarmee bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Bovendien tegen de laagste prijs. Bent u zelf een beetje handig? Dan kunt u uw VELUX vouwgordijn eenvoudig zelf ophangen met de meegeleverde instructie.

De voordelen van vouwgordijnen

Naast het feit dat de vouwgordijnen eenvoudig te bevestigen zijn, brengt deze vorm van binnenzonwering nog enkele andere voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen waar u van profiteert als u de gordijnen aanschaft, zijn de volgende:

  • De gordijnen passen in ieder interieur.
  • De gordijnen kunnen eenvoudig op maat gemaakt worden. 
  • De gordijnen zijn erg voordelig.
  • De gordijnen blijven lang mooi en hebben dus een lange levensduur.
  • De gordijnen zijn trendy, maar hebben toch een klassieke en tijdloze look. 
  • De gordijnen hebben een aantrekkelijke prijs en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Gordijnen op maat laten maken door Zonweringstunter.nl

Zonweringstunter.nl begrijpt dat iedereen andere wensen en behoeften heeft bij het aanschaffen van gordijnen. Daarom bieden wij niet alleen standaard vouwgordijnen aan, maar kunt u ook bij ons terecht voor het op maat ontwikkelen van gordijnen.

> Verano kwaliteit
> Max 400cm breed en 260cm hoog
> Baleinen voor of achter
> Bediening met koord (links of rechts)

Niet leverbaar
Levertijd: onbekend

Flexibel in het hele dakraam te plaatsen en eenvoudig te monteren dankzij het Pick&Click systeem.
ORIGINEEL VELUX PRODUCT

Niet leverbaar
Levertijd: onbekend

Losse stof voor uw bestaande VELUX vouwgordijn. Eenvoudig de oude stof verwijderen en de nieuwe stof aanbrengen. Kies vooor een nieuwe sfeer in huis met de uitgebreide collectie.

Niet leverbaar
Levertijd: onbekend

Kies de mooiste raambekleding voor de slaapkamer
Een goede nachtrust is essentieel voor ieder mens. Natuurlijk heeft de een minder uren slaap nodig dan de ander, maar goed slapen is echt nodig...
lees verder >
De 10 meest verkochte zonwering op een rij
Zonweringstunter biedt een groot gamma zonweringsproducten, rolluiken en garagedeuren tegen de beste prijs. Hier zetten we een aantal hardlopers op een rij. 1. VELUX verduisterend gordijn Ons...
lees verder >
Welke hor voor welke situatie? Horren voor ramen en deuren
Een hor bestaat uit een gaas die het ongedierte buiten houdt als ramen en deuren geopend zijn. Er is ook speciaal gaas met fijne mazen...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.