Breng meer sfeer in uw woning met plissé gordijnen

Plisségordijnen zijn perfecte sfeermakers. Er zijn verschillende kleuren en motieven beschikbaar, waarmee u invloed uitoefent op de kleur van het licht dat binnenvalt. Met een plisségordijn heeft u ook volledige controle over hoeveel licht uw kamer binnenkomt.

Wat is eigenlijk een plisségordijn?

Een plisségordijn is een geplooid gordijn, dat u met een trekkoord of handgreep helemaal op kunt vouwen. Als het uitgevouwen is, dan bedekt het gordijn het hele raam. Plisségordijnen zijn transparant, waardoor verschillende kleuren plissé's voor verschillende sferen in huis kunnen zorgen. Een plisségordijn kunt u van boven en beneden opendoen, op deze manier kunt u nog meer spelen met het licht dat uw kamer binnenvalt.

Met een plisségordijn meer sfeer in uw huis

Zonweringstunter.nl heeft een grote variatie aan kleuren en motieven voor plisségordijnen beschikbaar. Dankzij deze kleuren is het mogelijk uw kamer een bepaalde sfeer te geven. Kies bijvoorbeeld een lichtblauwe plissé voor koeler licht, of juist een rode voor warmere lichtval. Dankzij de vele verschillende beschikbare kleuren is er voor elke stemming wel een plisségordijn beschikbaar.

De voordelen van plissé gordijnen

  • Verschillende kleuren en motieven voor precies die sfeer die u zoekt.
  • Wij kunnen plisségordijnen leveren in elke gewenste breedte tussen 40 en 230 centimeter.
  • Plisségordijnen zijn zowel van boven als van beneden open te doen
  • Meerdere ophangsystemen, ook voor als u niet in uw kozijnen wilt boren. Hierdoor zijn ze ideaal voor draai/kiepramen.
  • Er zijn speciale plisségordijnen, duette genoemd, die door de honingraatstof isolerend werken. 

Plissé gordijnen bij zonweringstunter.nl

Wij zijn de grootste en goedkoopste aanbieder van plisségordijnen in Nederland. Bij ons vindt u een groot aantal verschillende kleuren en motieven, we hebben daarnaast ook verschillende systemen beschikbaar. We verkopen zowel standaard plissé's met trekkoord of handgreep, als vrijstaande plissé gordijnen.

Als u thuis een VELUX dakraam heeft kunt u kiezen uit een aantal VELUX plissegordijnen. Als handbediende versies bieden we een VELUX handbediend traploos plissegordijn (FHL) en een VELUX verduisterend plissegordijn (FHC). Beide stelt u eenvoudig zelf naar wens samen. 

Gaat u voor het gemak van een elektrisch bediend plisserend gordijn? Elektrische VELUX plissegordijnen vindt u ook in onze webshop. Met de VELUX elektrisch afstandsbediend plissegordijn (FML) of de VELUX solar plisse (FSL) haalt u niet alleen gemak maar ook kwaliteit in huis.

Op onze website kunt u eenvoudig uw eigen gordijn samenstellen. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze uitgebreide showroom.

> Eenvoudige bediening
> Bediening met handgreep
> Max 260cm hoog x 300cm breed

42.-

> Eenvoudige bediening
> Bediening met trekkoord
> Max 260cm hoog x 300cm breed

94.-

> Bediening met trekkoord
> Subtiele stoffen
> Max 300cm breed en 260cm hoog

98.-
1 review

> Bediening met trekkoord
> Subtiele DUO-tone stoffen
> Met warmtewerende (witte) buitenzijde
> Max 300cm breed en 260cm hoog

108.-

De plisségordijnen zijn gemakkelijk met de hand te bedienen. U opent of sluit het gordijn met één van de twee productbrede handgrepen. U kunt de stof op elke positie

> levertijd 4-6 werkdagen

 

108.-
6 reviews

Dankzij de verduisterende honingraadstructuur zitten de optrekkoordjes tussen de stof weggewerkt. Deze zorgt voor minder lichtdoorlating en een strakkere uitstraling. Een echt stijlvol

> levertijd 5-7 werkdagen

 

108.-
6 reviews

VELUX INTEGRA® plisségordijnen op zonne-energie zijn perfect voor handbediende dakramen en dakramen op zonne-energie. Ze laten zich gemakkelijk installeren omdat ze niet afhankelijk van het stroomnet zijn.

> levertijd 8-10 werkdagen

108.-

Plisségordijnen op netstroom (FML) worden bediend met de innovatieve VELUX INTEGRA® bedieningstablet. Deze bedieningstablet is meegeleverd bij uw VELUX INTEGRA® dakraam. Met één veeg van uw vinger kunt u de plisségordijnen openen, sluiten en op iedere positie stoppen. 

 

> levertijd 8-10 werkdagen

108.-

5 redenen om te investeren in goede zonwering
Wil je je huis optimaal beschermen tegen de schadelijke gevolgen van de zon? Investeren in goede zonwering is dan de oplossing! Hieronder vind je 5...
lees verder >
Laat Zonweringstunter.nl uw terrasoverkapping plaatsen
Overweegt u om een terrasoverkapping aan te schaffen? En denkt u erover om deze zelf te plaatsen? Het kán sneller en makkelijker als u ons inschakelt. Wij...
lees verder >
Screens schoonmaken
Screen schoonmaken kan iedereen. Net als andere zonwering kun je screens heel makkelijk schoonkrijgen door te poetsen met een zachte borstel, wat zeep of afwasmiddel en...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.