Breng meer sfeer in uw woning met plissé gordijnen

Plisségordijnen zijn perfecte sfeermakers. Er zijn verschillende kleuren en motieven beschikbaar, waarmee u invloed uitoefent op de kleur van het licht dat binnenvalt. Met een plisségordijn heeft u ook volledige controle over hoeveel licht uw kamer binnenkomt.

Wat is eigenlijk een plisségordijn?

Een plisségordijn is een geplooid gordijn, dat u met een trekkoord of handgreep helemaal op kunt vouwen. Als het uitgevouwen is, dan bedekt het gordijn het hele raam. Plisségordijnen zijn transparant, waardoor verschillende kleuren plissé's voor verschillende sferen in huis kunnen zorgen. Een plisségordijn kunt u van boven en beneden opendoen, op deze manier kunt u nog meer spelen met het licht dat uw kamer binnenvalt.

Met een plisségordijn meer sfeer in uw huis

Zonweringstunter.nl heeft een grote variatie aan kleuren en motieven voor plisségordijnen beschikbaar. Dankzij deze kleuren is het mogelijk uw kamer een bepaalde sfeer te geven. Kies bijvoorbeeld een lichtblauwe plissé voor koeler licht, of juist een rode voor warmere lichtval. Dankzij de vele verschillende beschikbare kleuren is er voor elke stemming wel een plisségordijn beschikbaar.

De voordelen van plissé gordijnen

  • Verschillende kleuren en motieven voor precies die sfeer die u zoekt.
  • Wij kunnen plisségordijnen leveren in elke gewenste breedte tussen 40 en 230 centimeter.
  • Plisségordijnen zijn zowel van boven als van beneden open te doen
  • Meerdere ophangsystemen, ook voor als u niet in uw kozijnen wilt boren. Hierdoor zijn ze ideaal voor draai/kiepramen.
  • Er zijn speciale plisségordijnen, duette genoemd, die door de honingraatstof isolerend werken. 

Plissé gordijnen bij zonweringstunter.nl

Wij zijn de grootste en goedkoopste aanbieder van plisségordijnen in Nederland. Bij ons vindt u een groot aantal verschillende kleuren en motieven, we hebben daarnaast ook verschillende systemen beschikbaar. We verkopen zwel standaard plissé's met trekkoord of handgreep, als vrijstaande plissé gordijnen. Op onze website kunt u eenvoudig uw eigen gordijn samenstellen. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze uitgebreide showroom.