Nieuw Tibelly doekcollectie 2023

In 2023 komt Tibelly met een gloednieuwe collectie doeken op de markt. Het Nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van zonweringdoeken en is al meer dan 60 jaar actief in deze branche. Met de nieuwe collectie laat Tibelly zien dat het blijft innoveren en vernieuwen om aan de wensen van de klant te voldoen.

Originele uitstraling

De nieuwe collectie bestaat uit verschillende doeken met elk hun eigen kenmerken en uitstraling. Zo is er bijvoorbeeld de "Sunworker" doek, die perfect geschikt is voor knikarmschermen en uitvalschermen. Deze doek heeft een hoge UV-bescherming en is daardoor ideaal om op warme dagen onder te vertoeven.

Een andere opvallende doek uit de collectie is de "Sunvas" doek. Deze doek heeft een natuurlijke uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Sunvas doek is geschikt voor terrasoverkappingen en biedt naast bescherming tegen de zon ook bescherming tegen wind en regen.

Naast de bekende effen doeken zijn er in de nieuwe collectie ook doeken met patronen en dessins te vinden. Zo is er de "Sunworker Cristal" doek met een subtiele glinstering en de "Sunworker Open" doek met een open structuur. Deze doeken zijn perfect om een unieke uitstraling aan de zonwering te geven.

Functioneel en duurzaam

De doeken van Tibelly zijn niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. Ze worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zijn bestand tegen weersinvloeden en verkleuring. Zo kan de klant jarenlang plezier hebben van zijn zonwering.

De nieuwe collectie van Tibelly is een mooie aanvulling op het bestaande assortiment. Het biedt meer keuze en mogelijkheden om de zonwering naar wens samen te stellen. Door te blijven vernieuwen en innoveren, blijft Tibelly een belangrijke speler in de zonweringbranche en kunnen klanten blijven vertrouwen op de kwaliteit van de doeken.

6 reviews

Is uw zonnescherm nog goed, maar wilt u alleen het doek (laten) vervangen? Bij Zonweringstunter.nl kunt u compleet geconfectioneerd doek voor uw zonnescherm bestellen.

165.-
nu vanaf
115.-

Bestel hier een nieuw doek voor uw screen. Exact op maat gemaakt en past zo in uw bestaande screen.

152.-
nu vanaf
99.-

Waarom Velux zonwering zo goedkoop is op Zonweringstunter.nl
Ook al is Nederland niet het meest zonnige land van Europa, zonwering is voor de meeste mensen toch echt een noodzakelijke aankoop. De meeste zomers...
lees verder >
5 tips om uw zonwering in goede conditie te houden
U bent helemaal blij met uw nieuwe zonwering aankoop. Uw markies, VELUX rolluik, knikarmscherm of jaloezie hangt perfect! Maar wat als er een regenbui of...
lees verder >
Welke type bedieningen zijn er voor screens?
Welke type bedieningen zijn er voor screens? Screens zijn een type zonwering die wordt gebruikt om de zonnestralen tegen te houden en het uitzicht van buitenaf...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.