Plissé gordijnen, trendy en hip!

Plisségordijnen zijn de nieuwste manier om uw dakraam te verfraaien. U kunt eindeloos variëren en combineren. En voor elk raam vinden wij de juiste oplossing.

Geschikt voor elk interieur

Naast haar functie om inkijk tegen te gaan wanneer het 's avonds donker wordt, kunt u plisségordijnen ook gebruiken als zonwering. Doordat het plisségordijn traploos verstelbaar is kunt u het op elke gewenste stand openzetten. Zo creëert u de juiste lichtinval en sfeer.

Duo rolgordijn

U kunt het plisségordijn ook in combinatie met een verduisteringsgordijn gebruiken. Juist door de vele mogelijkheden zijn geplisseerde gordijnen een trend voor elk interieur. Zoekt u iets stijlvols of gaat u juist voor modern en hip? Met plisségordijnen maakt u uw inrichting compleet.

Topkwaliteit

Wat u ook bedenkt, wij hebben het. Prachtige kleuren en sprekende dessins. De stof is altijd van de hoogste kwaliteit en zal daardoor jaren meegaan. De plooien vallen altijd weer goed, hoe vaak u het gordijn ook omhoog en omlaag schuift. Ook de afwerking is eersteklas want Zonweringstunter.nl werkt samen met top-fabrikanten als VELUX en Fakro. Plisségordijnen voegen echt iets toe aan uw interieur.

Bedieningsgemak

Het elegante ophangsysteem is verbluffend eenvoudig. De geplooide stof wordt door aluminium geleiders vastgehouden. Met één hand schuift u het gordijn in de gewenste stand. De koorden die het systeem ondersteunen zijn niet zichtbaar.

Kiest u liever voor elektrisch bediende plisségordijnen? Dat kan natuurlijk ook. Met één druk op de knop van uw afstandsbediening regelt u de hoeveelheid licht die u in uw interieur wilt toelaten. Met het intelligente bedieningssysteem kunt u dit ook programmeren

Prijsbewust

Toch zijn onze plisségordijnen niet duur. Omdat het systeem populair is kunnen wij van Zonweringstunter.nl een concurerende prijs bieden. Vergelijkt u onze prijzen maar eens met andere winkels in uw buurt! En omdat het gordijn een lange levensduur heeft, bent u altijd voordeliger uit.

Alle voordelen op een rijtje

Nog even alle voordelen voor u op een rij;

  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Ruime keus
  • Lange levensduur
  • Trendy en hip
  • Topfabrikaat door VELUX of Fakro
  • Handbediening of elektrisch

Hoe weet u of uw Velux dakraam aan vervanging toe is?
Is uw VELUX dakraam aan vervanging toe? Het is belangrijk om uw Velux dakraam regelmatig te inspecteren. Heeft u een nieuw VELUX dakraam nodig dan kunt u deze...
lees verder >
Energie besparen met rolluiken
Zonwering zoals rolluiken wordt vooral gekocht om de zon buiten te houden en het binnenklimaat daarmee aangenaam. Maar wist u dat het ook in de...
lees verder >
Dé trend van 2016; een windscherm
Wat is er nu heerlijker dan in de zomer genieten in eigen tuin van de zon? Helaas gooit de Nederlandse, koude zeewind nog wel eens...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.