Verlaagde Velux prijzen

Verlaagde VELUX prijzen bieden u leuke mogelijkheden. Een voorbeeld: uw donkere zolderkamer die alleen maar gebruikt werd om rommel neer te zetten, kan zomaar veranderen in een lichte werkruimte als er een VELUX dakraam in het dak gezet wordt. Duur? Als het aan ons ligt niet. We aren al niet duur maar we hanteren nu verlaagde Velux prijzen!

Niet alleen dakramen

De verlaagde VELUX prijzen gelden niet alleen voor de VELUX dakramen, maar er zijn veel meer producten tegen bodemprijzen op deze website te vinden. Bij zonweringstunter.nl vindt u:

En voor VELUX geldt altijd; ze zijn speciaal gemaakt voor VELUX dakramen. Het past dus altijd perfect.

Logeerkamer

Gebruikt u de eerdergenoemde zolder bij gelegenheid ook als logeerkamer, dan is het prettig om een rolgordijn dicht te kunnen doen. Sommige slapers hebben behoefte aan absolute duisternis, die u met een verduisterend rolgordijn kunt bereiken. Op warme zomerdagen is het heerlijk om de kamer te kunnen luchten met het raam wijd open, maar in een omgeving met veel muggen is een insectenhor dan geen overbodige luxe. Ook voor de rolgorijnen en insectenhorren gelden verlaagde VELUX prijzen.

Een eigen stijlvolle plek op zolder

Misschien gebruikt u uw zolderkamer helemaal niet als werkruimte of logeerplek, maar heeft u behoefte aan een eigen plek in huis, die u naar eigen inzicht stijlvol kunt inrichten. Een goed begin kunt u daarmee maken door de aanschaf van plissegordijnen. Deze trendy gordijnen zijn van stof die in plooien is gevouwen in een zigzagvorm. Er is veel variatie mogelijk in kleur en materiaal. Van doorzichtig tot verduisterend, van mat tot metallic. Waar u ook van houdt, bij zonweringstunter.nl is het voor verlaagde VELUX prijzen te vinden.

Handig systeem

Of u nu kiest voor gordijnen, zonweringen, jaloezieën of VELUX rolluiken, bij allemaal heeft u de keuze tussen een handmatige of een elektrische bediening. Geruisloos en traploos kunt u met een afstandsbediening uw zonwering op- of neerlaten. Met zo'n elektrisch systeem hoeft u er niet eens uw bed voor uit te komen. Handig!

5 voordelen van garagedeuren
Garagedeuren bieden veel voordelen voor een huis of bedrijf. Garagedeuren zijn deuren waarmee je je garage in- of uit kunt rijden. Garagedeuren kunnen handmatig of...
lees verder >
Goedkope binnenzonwering in elke stijl
Heeft u regelmatig last van de zon in uw woning, bijvoorbeeld omdat het zonlicht op uw televisie schijnt? Dan kunt u zonwering aanschaffen om de...
lees verder >
Stijl je slaapkamer met VELUX zonwering
Wil je snel een nieuwe stijl aan je interieur geven? Dat kan eenvoudig met de zonwering van VELUX. Met nieuwe raambekleding creëer je in een...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.