Vernieuwde VELUX raamdecoratie

Velux raamdecoratie is een aanwinst voor iedere woning. Deze toonaangevende Velux producten verfraaien en vernieuwen uw interieur. Tevens creëren ze door het regelen van de lichtinval precies die sfeer die u zoekt in uw woning.

Groot assortiment raamdecoratie

Om dat te realiseren levert Zonweringstunter.nl een ruim assortiment aan raamdecoratie en zonwering van VELUX voor binnen en buiten. Zo beschermen rolgordijnen uw woning tegen invallend zonlicht en zonnewarmte. Ze zijn er in een ietwat lichtdoorlatende en een verduisterende versie, waarbij een aluminium coating op de achterzijde het licht tegenhoudt.

De laatste is ideaal voor omstandigheden die echt duister eisen, zoals bijvoorbeeld slaapkamers. Diverse uitvoeringen, vormen, kleuren en maten zorgen voor een perfecte match met uw raam. Via een eenvoudig schuifsysteem laat deze decoratieve raambekleding zich eenvoudig met de hand bedienen.

Veel mogelijkheden

Of elektrisch op afstand en eventueel op zonne-energie, veel is mogelijk. Met VELUX jaloezieën is het mogelijk de hoeveelheid licht dat binnenvalt nog beter te regelen. Verkrijgbaar in diverse kleuren en in een handbediende en elektronisch regelbare versie zorgen de horizontale lamellen van deze jaloezieën voor een compleet nieuwe uitstraling van uw interieur.

De smaakvolle plisségordijnen van VELUX kunnen middels een eenvoudig schuifsysteem op iedere plek in uw dakraam worden stilgezet.

Combigordijn

Ook is er een combi-versie waarbij deze plisségordijnen zijn gecombineerd met een verduisterend rolgordijn. Zo profiteer je optimaal van de verduisterende eigenschappen van het verduisterende gedeelte terwijl je met het plisségedeelte toch kunt genieten van een mooi gebroken daglicht. ook aan de buitenkant van uw dakraam heeft Velux decoratieve oplossingen om de zon te weren in de vorm van rolluiken en buitenzonwering.

De eigenschappen van VELUX producten

  • Makkelijk te monteren
  • Eenvoudig te bedienen
  • Diverse kleuren, vormen en maten
  • Voor alle VELUX dakramen
  • Verhoogd wooncomfort
  • Verhoogde materiaalkwaliteit

Waarom via ons bestellen?

Deze kwalitatief hoogwaardige Velux raamdecoratie is eenvoudig en voor de laagste prijs online te bestellen bij Zonweringstunter.nl. Bij Zonweringstunter.nl krijg je namelijk laagste prijsgarantie hetgeen inhoudt dat u het prijsverschil + 100% terugkrijgt mocht u hetzelfde product elders goedkoper vinden!

Duitse topkwaliteit: Hormann garagedeuren
Met Hormann garagedeuren koopt u een innovatieve garagedeur met gegarandeerde Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit in 1935 opgerichte Duitse bedrijf is inmiddels gegroeid tot marktleider...
lees verder >
Welke electrische zonneschermen zijn er?
Een electrisch zonnescherm is ideaal als u de zon buiten uw huis wilt houden. Zonweringstunter.nl is specialist op het gebied van buitenzonwering en binnenzonwering. Wij...
lees verder >
Wat zijn de beste alternatieven voor shutters?
Wat zijn shutters? Shutters zijn een soort raamdecoratie die bestaat uit een frame met verticale lamelen. Ze kunnen voor het raam worden gehangen of aan de...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.