VELUX verduisterende zonwering voor elk budget

VELUX is een bekende producent van verschillende hoogwaardige zonwering producten. Omdat de producten van VELUX van hoge kwaliteit zijn en vele jaren mee gaan, denken veel mensen dat de producten in het aanbod van VELUX altijd een hoge prijs hebben. Voor sommige producten van VELUX is dit inderdaad het geval, maar het merk verkoopt ook diverse budget zonwering oplossingen. Meer over de verschillende soorten VELUX zonwering, leest u op deze pagina.

Zonwering met of zonder afstandsbediening

VELUX heeft door de jaren heen vele verschillende zonweringproducten op de markt gebracht. Sommige van deze producten hebben een afstandsbediening, maar er zijn ook VELUX producten die gewoon nog met de hand bediend moeten worden.

Neemt u een zonweringproduct met afstandsbediening, dan betaalt u hier standaard een hogere prijs voor. Wilt u wat geld besparen op uw VELUX zonwering en vindt u het niet erg om de zonwering met de hand te bedienen, dan neemt u een minder luxe uitvoering zonder afstandsbediening. 

Zonwering met extra functies

Zonweringproducent VELUX maakt standaard zonweringproducten die gewoon doen wat ze moeten doen, maar produceert ook extra luxe producten met extra functies. Zo heeft VELUX onlangs bijvoorbeeld zonweringproducten op de markt gebracht die automatisch werken en bovendien op zonne-energie draaien.

U hoeft niets te doen om uw kamer te laten verduisteren, maar het VELUX zonweringsproduct doet dit allemaal automatisch. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over uw energierekening, aangezien het product op zonne-energie werkt. 

Wilt u een automatisch werkend zonweringsproduct bestellen die ook nog eens op zonne-energie werkt, dan bent u wel wat meer geld kwijt dan wanneer u kiest voor de standaard zonweringproducten van VELUX. Wel kunt u er rekening mee houden dat dit zonweringproduct energiezuiniger is dan andere elektrische zonweringsproducten, wat gunstig is met oog op uw energierekening.

Kies VELUX zonwering die bij u past

De beste manier om een geschikt VELUX zonweringsproduct voor uw woning te vinden, is door eerst voor uzelf te bepalen wat u ongeveer wil spenderen aan het zonweringsproduct. Wilt u niet te veel geld uitgeven, dan kiest u voor een eenvoudiger product van VELUX.

Vindt u gebruiksgemak het belangrijkst en bent u bereid om hier wat meer voor te betalen, dan neemt u een luxer product voor VELUX. Door het grote aanbod van dit gerenommeerde bedrijf, is er in ieder geval voor ieder wat wils.

Vrouw opent een Velux dakraam
Goedkope Velux dakramen bij Zonweringstunter.nl
Met de goedkope VELUX dakramen levert Zonweringstunter.nl een uitgebreid assortiment dakramen van topkwaliteit. Niet alleen zijn deze dakramen door hun nieuwe ontwerp extra warmtebesparend en milieuvriendelijk,...
lees verder >
Stoffen lamellen of kunststof lamellen?
Er is een tijd geweest dat lamellen een suf karakter hadden. Maar de lamelgordijnen zijn terug van weg geweest. Ze zijn nu hip en modern....
lees verder >
De beste zonneschermen voor de laagste prijs
Nu het weer volop zomer is, wordt er veel gebruik gemaakt van zonneschermen. Niet alleen een functioneel product, dat tegen te veel zon in huis...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.