Welke type bedieningen zijn er voor screens?

Welke type bedieningen zijn er voor screens?

Screens zijn een type zonwering die wordt gebruikt om de zonnestralen tegen te houden en het uitzicht van buitenaf te verminderen. Er zijn twee hoofdtypen van screens: handmatig en automatisch. Handmatige screens worden meestal met een handgreep of een koord bediend, terwijl automatische screens worden bediend met een afstandsbediening of een apparaat.

Zijn er prijsverschillen tussen de types screens?

Ja, automatische screens zijn meestal duurder dan handmatige screens. Dit komt omdat ze meer technologie hebben en om ze te installeren is meer kennis vereist.

Wat is het voordeel van automatische screens?

Een van de voordelen van automatische screens is dat ze gemakkelijker te bedienen zijn. Ze hoeven niet te worden aangeraakt om ze te openen of te sluiten, dus er is minder kans op vuil of vlekken op het scherm. Ook zijn ze geschikt voor mensen die beperkt zijn in hun bewegingen of moeite hebben met het bedienen van een handmatige screen.

Wat is het nadeel van automatische screens?

Een van de nadelen van automatische screens is dat ze afhankelijk zijn van batterijen of elektriciteit. Dit betekent dat als de stroom uitvalt, de screens niet meer werken. Ook zijn ze duurder in aanschaf dan handmatige screens.

Kunnen beide types in elk type huis worden geïnstalleerd?

Ja, beide types screens kunnen in elk type huis worden geïnstalleerd. Handmatige screens zijn echter makkelijker te installeren dan automatische screens.

Hoe weet ik welk type screen ik nodig heb?

Het hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en budget. Als u een kleiner budget heeft, is een handmatige screen een goede optie. Als u liever een automatische screen wilt, is het belangrijk om te overwegen waar u deze wilt installeren en of u genoeg budget heeft voor de installatie ervan.

Kan ik automatische screens zelf installeren?

Ja, maar het is aan te raden om een professional in te schakelen voor de installatie ervan. Dit komt omdat er veel elektronica en engineering in automatische screens zit, en fouten tijdens de installatie kunnen leiden tot probleem later.

Zonweringstunter.nl levert diverse types screens met diverse soorten bedieningen. Kijk op onze website voor meer informatie en om de screens direct te bestellen.

5 reviews

> Voordelig en functioneel
> Kastmaat 95 mm
> Maximale breedte 320cm
> Maximale hoogte 280cm

Levertijd ca. 4-6 weken bij afhalen

178.-
4 reviews

> Stormvaste RITSscreen
> Extra kleine kast 95 mm
> Maximale breedte 400cm
> Maximale hoogte 300cm
> Nu ook met Brel Solar motor

Levertijd ca. 4-6 weken bij afhalen

318.-

> Stormvaste RITSscreen
> 2 modellen omkasting
> Maximale breedte 500cm
> Maximale hoogte 500cm
> Nu ook met Brel Solar motor

Levertijd ca. 4-6 weken bij afhalen

354.-
4 reviews

Deze krachtpatser is leverbaar tot een breedte van 600 cm of een hoogte van 600 cm uit 1 stuk. Door de speciale RITS-geleiding is deze screen stormvast en insectenwerend (mits volledig afsluitbaar).

Levertijd ca. 4-6 weken bij afhalen

570.-

Wat zijn de beste alternatieven voor shutters?
Wat zijn shutters? Shutters zijn een soort raamdecoratie die bestaat uit een frame met verticale lamelen. Ze kunnen voor het raam worden gehangen of aan de...
lees verder >
5 tips om uw zonwering in goede conditie te houden
U bent helemaal blij met uw nieuwe zonwering aankoop. Uw markies, VELUX rolluik, knikarmscherm of jaloezie hangt perfect! Maar wat als er een regenbui of...
lees verder >
Hoe weet u of uw Velux dakraam aan vervanging toe is?
Is uw VELUX dakraam aan vervanging toe? Het is belangrijk om uw Velux dakraam regelmatig te inspecteren. Heeft u een nieuw VELUX dakraam nodig dan kunt u deze...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.