Duitse topkwaliteit: Hormann garagedeuren

Met Hormann deuren koopt u een innovatieve garagedeur met gegarandeerde Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit in 1935 opgerichte Duitse bedrijf is inmiddels gegroeid tot marktleider in Europa voor deuren en garagedeuren. Ooit begonnen met de vertrouwde garagekanteldeur levert Hormann inmiddels een breed assortiment aan deuroplossingen waaronder de populaire plaatsbesparende, verticaal openende sectionaaldeuren.

De beste kwaliteit die een deur kan hebben

Vanwege de uitstekende isolatie eigenschappen zijn de dubbelwandige EPU-sectionaaldeuren ideaal als de garage direct aan het huis aansluit en bij een directe toegang vanuit de woning naar de garage. Het type LPU biedt met zijn 42 mm dikke deurpanelen een nog betere isolatie en is de beste keus als de garage ook verwarmd wordt omdat hij bijvoorbeeld ook als hobbyruimte wordt gebruikt.

Panelen en kleuren

De panelen van deze deuren zijn geïsoleerd met het 100% CFK vrije polyurethaan. Voor wat betreft het deurblad kan gekozen worden voor diverse horizontale profileringen, met aan de buitenkant een woodgrain-dessin, en aan de binnenkant een stucco-dessin. Qua kleur is er de keuze uit 15 voorkeurkleuren en maar liefst 200 RAL kleuren. De Hormann deuren kunnen zowel handmatig als elektrisch (tegen een meerprijs) bediend worden.

RenoMatic aktie

Met de RenoMatic biedt Zonweringstunter.nl één van de Hormann deuren met de kwaliteit en constructie van een EPU-deur in een actiepakket aan. Deze standaard witte garagedeur met silkgrain profilering wordt geleverd met een ProMatic elektrische aandrijving met rails en zender. Andere kleuren zijn tegen een geringe meerprijs leverbaar. Met deze actiedeur bespaart u ongeveer 30% vergeleken met het reguliere programma Hormann deuren.

Eigenschappen van de Hormann deuren

Tot slot sommen wij de beste eigenschappen van de Hormann deuren nog eens voor u op;

  • Dubbelwandig geisoleerd staal
  • Diverse profileringen
  • Diverse kleuren
  • Kozijn met zijdelingse beveiliging
  • Automatische deurvergrendeling
  • Rondom lopende tochtafdichtingen
  • Uiterst geruisloos

Hormann deuren bestellen?

Hormann deuren zijn eenvoudig en voor de allerlaagste prijs online te bestellen bij zonweringstunter.nl. Hier koopt u kwaliteitsproducten tegen prijzen die normaal alleen voor de groothandel gelden.