Wat kost zonweringdoek vervangen?

Hoe kun je zelf een zonweringsdoek vervangen?

Het kan zo zijn dat de constructie van uw zonnescherm nog goed is, maar uw zonweringdoek aan vervanging toe is. Het zou overbodig zijn om alles te vernieuwen. U kunt een hoop geld en moeite besparen door het zonweringsdoek heel gemakkelijk zelf te vervangen. Zonweringstunter.nl is de grootste en goedkoopste webwinkel voor zonwering, rolluiken, garagedeuren en velux producten.

Op onze site kunt u op een eenvoudige wijze een compleet geconfectioneerd doek bestellen dat perfect bij uw zonnescherm past. Boven en onder het doek bevindt zich namelijk een stevige zoom, zodat u het doek gemakkelijk in uw zonnescherm kunt plaatsen. Bij de levering van het nieuwe doek kunt u direct aan de slag. U haalt het oude zonweringsdoek eruit en plaatst het nieuwe doek en uw zonnescherm is weer zo goed als nieuw!

Doeken en merken bij Zonweringstunter.nl

Op Zonweringstunter.nl kunt u uw zonweringsdoek zelf samenstellen. U heeft daarbij de keuze uit kwalitatief uitstekende doeken uit de Dickson of Tibelly collectie. Als eerste geeft u de afmetingen (lengte en breedte) van het doek aan. Vervolgens kiest u een kleurnummer uit de collectie. Op de site staan meerdere voorbeelden, zodat u een goed beeld heeft van de kleur.

Uni of prints

Ook is er een mogelijkheid om uw doek in één kleur of in meerdere kleuren te bestellen. De zonweringdoeken kunnen namelijk geleverd worden in een uni kleur, maar ook in kleurcombinaties. Desgewenst kiest u voor een patroon op het doek. Neem een kijkje op de site om te zien wat de mogelijkheden zijn! Tot slot kunt u een voorkeur aangeven voor de rand van het doek. Zonwerkingstunter.nl levert doeken met een geschulpte rand of doeken met een rechte rand, zodat het perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en smaak. 

Kosten van de aanschaf van een zonweringsdoek

Zonweringstunter.nl levert losse zonweringdoeken vanaf een minimale afmeting van 50 cm bij 100 cm. Bij de aanschaf van een doek met deze afmeting zijn de kosten 100 euro. Als u een doek met een rechte of een geschulpte rand bestelt, wordt 15 euro per meter breed extra in rekening gebracht.

Zonweringstunter.nl verkoopt enkele losse doeken uit speciale collecties die een meerprijs van € 10 p/m2 hebben. Tot slot moet u bij een bestelling van een doek rekenen op € 9,95 aan verzendkosten. Als u kiest om uw bestelling op te halen, betaalt u geen verzendkosten.

Langer buiten met een tuinoverkapping
Heerlijk nazomeren in de tuin? Of gezellig knus rondom een vuurkorf in de winter? Met een tuinoverkapping kunt u alle seizoenen buiten zitten. Voor het...
lees verder >
De beste zonneschermen voor de laagste prijs
Nu het weer volop zomer is, wordt er veel gebruik gemaakt van zonneschermen. Niet alleen een functioneel product, dat tegen te veel zon in huis...
lees verder >
Hoe betrouwbaar is VELUX zonwering?
Als je op zoek bent naar hoogwaardige zonwering voor je huis of kantoor, dan is VELUX een naam die je waarschijnlijk vaak ziet. Maar hoe...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.