Alleen maar topmerken bij Zonweringstunter.nl!

Zonweringstunter.nl is de grootste webwinkel voor zonwering, rolluiken, garagedeuren en Velux-producten. Omdat u rechtstreeks via internet bestelt en Zonweringstunter uit eigen fabriek levert, betaalt u de allerlaagste prijs voor topmerken als Velux, Somfy, Hörmann en Fakro.

Buitenzonwering

Zonweringstunter heeft een groot assortiment buitenzonwering in alle soorten en maten voor iedere situatie. Zo kunt u kiezen uit knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen, en screens, maar ook verandazonwering, windschermen en rolluiken van het Duitse kwaliteitsmerk Heroal. Voor al deze toepassingen vindt u topkwaliteit voor de allerlaagste prijs op de site van Zonweringstunter.

Binnenzonwering

Op de binnenzonweringshop van Zonweringstunter vindt u houten jaloezieen en aluminium jaloezieën, honingraat plissé's, duettes, plisségordijnen, rolgordijnen, lamellen en vouwgordijnen van topmerken als Luxaflex, Multisol, Unilux en Verosol, evenals het Linee Shade rolgordijn van Verano. Zonweringstunter levert alle bekende merken met kortingen tot maar liefst 35 procent. In de Fakro-shop kunt u kiezen uit een groot assortiment Fakro rolgordijnen, raamdecoratie, horren en rolluiken voor Fakro-dakvensters en originele zonweringen met kortingen tot wel 30 procent.

Horren

Houd ongenode vliegende gasten buiten de deur met horren voor ramen en deuren. Zonweringstunter levert inzethorren en rolhorren in verschillende kleuren en profieldieptes die exact op maat gemaakt worden en plissé hordeuren in vele standaardmaten voor iedere toepassing, onder andere van Fakro en Velux.

Velux-winkel

Wie heeft er nou niet van topmerk Velux gehoord, wereldwijd marktleider op het gebied van dakramen en bijbehorend accessoires als vouwgordijnen, rolgordijnen en buitenzonwering. In de Velux-winkel van Zonweringstunter vindt u alles van dakramen tot rolluiken, jaloezieën en nog veel meer. Zonweringstunter is gegarandeerd de goedkoopste leverancier van Velux-producten, maar mocht u hetzelfde product elders toch goedkoper gezien hebben, krijgt u het verschil plus 100 procent gecrediteerd.

Garagedeuren

Zonweringstunter levert garagedeuren van het kwaliteitsmerk Hörmann, het meest verkochte merk in Europa dat zich onderscheidt door een prima prijs-kwaliteitverhouding. De meest gangbare afmetingen voor garagedeuren vindt u in de webshop, maar anders kunnen de door u gewenste maat en uitvoering op aanvraag geleverd worden.

Ook interessant voor u

Binnenzonwering: makkelijk zelf te monteren
Het kan erg prettig zijn om een flinke hoeveelheid zonlicht in uw woning te krijgen, maar voornamelijk op warme zomerdagen kan de grote hoeveelheid zonlicht...
lees verder >
Welke hor voor welke situatie? Horren voor ramen en deuren
Een hor bestaat uit een gaas die het ongedierte buiten houdt als ramen en deuren geopend zijn. Er is ook speciaal gaas met fijne mazen...
lees verder >
Somfy motor kapot? Dit zijn de 5 mogelijke oorzaken
Somfy is een gerenommeerd merk dat hoogwaardige producten produceert. Zo zijn ze bekend van de motoren voor markiezen, motoren voor screens, motoren voor rolluiken en motoren voor uitvalschermen. Toch kan...
lees verder >