Alleen maar topmerken bij Zonweringstunter.nl!

Zonweringstunter.nl is de grootste webwinkel voor zonwering, rolluiken, garagedeuren en Velux-producten. Omdat u rechtstreeks via internet bestelt en Zonweringstunter uit eigen fabriek levert, betaalt u de allerlaagste prijs voor topmerken als Velux, Somfy, Hörmann en Fakro.

Buitenzonwering

Zonweringstunter heeft een groot assortiment buitenzonwering in alle soorten en maten voor iedere situatie. Zo kunt u kiezen uit knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen, en screens, maar ook verandazonwering, windschermen en rolluiken van het Duitse kwaliteitsmerk Heroal. Voor al deze toepassingen vindt u topkwaliteit voor de allerlaagste prijs op de site van Zonweringstunter.

Binnenzonwering

Op de binnenzonweringshop van Zonweringstunter vindt u houten jaloezieen en aluminium jaloezieën, honingraat plissé's, duettes, plisségordijnen, rolgordijnen, lamellen en vouwgordijnen van topmerken als Luxaflex, Multisol, Unilux en Verosol, evenals het Linee Shade rolgordijn van Verano. Zonweringstunter levert alle bekende merken met kortingen tot maar liefst 35 procent. In de Fakro-shop kunt u kiezen uit een groot assortiment Fakro rolgordijnen, raamdecoratie, horren en rolluiken voor Fakro-dakvensters en originele zonweringen met kortingen tot wel 30 procent.

Horren

Houd ongenode vliegende gasten buiten de deur met horren voor ramen en deuren. Zonweringstunter levert inzethorren en rolhorren in verschillende kleuren en profieldieptes die exact op maat gemaakt worden en plissé hordeuren in vele standaardmaten voor iedere toepassing, onder andere van Fakro en Velux.

Velux-winkel

Wie heeft er nou niet van topmerk Velux gehoord, wereldwijd marktleider op het gebied van dakramen en bijbehorend accessoires als vouwgordijnen, rolgordijnen en buitenzonwering. In de Velux-winkel van Zonweringstunter vindt u alles van dakramen tot rolluiken, jaloezieën en nog veel meer. Zonweringstunter is gegarandeerd de goedkoopste leverancier van Velux-producten, maar mocht u hetzelfde product elders toch goedkoper gezien hebben, krijgt u het verschil plus 100 procent gecrediteerd.

Garagedeuren

Zonweringstunter levert garagedeuren van het kwaliteitsmerk Hörmann, het meest verkochte merk in Europa dat zich onderscheidt door een prima prijs-kwaliteitverhouding. De meest gangbare afmetingen voor garagedeuren vindt u in de webshop, maar anders kunnen de door u gewenste maat en uitvoering op aanvraag geleverd worden.

Ritsscreens: unieke windvaste zonwering met insectenwering
Ritsscreens zijn een geweldige manier om de zon buiten te houden. Deze screens hebben - de naam zegt het eigenlijk al - een rits. Hiermee...
lees verder >
Waarom Zonweringstunter de goedkoopste Velux zonwering garandeert
Zonweringstunter is de grootste webwinkel voor zonwering, rolluiken, garagedeuren en VELUX producten in Nederland. Bent u op zoek naar de beste zonwering van VELUX en wilt u...
lees verder >
Nieuw: Linee Shade van Verano
Linee Shade: een revolutionair design Met de Linee Shades van Verano combineert u het beste van twee werelden. Dit revolutionaire rolgordijn combineert de praktische eigenschappen van...
lees verder >