Ritsscreens: unieke windvaste zonwering met insectenwering

Ritsscreens zijn een geweldige manier om de zon buiten te houden. Deze screens hebben - de naam zegt het eigenlijk al - een rits. Hiermee zijn ze in de geleiders bevestigd. Dit biedt een aantal unieke voordelen:

  • Een windvast doek dat dankzij de rits niet uit de geleiders kan waaien
  • Maximale insectenwering dankzij de gesloten zijkanten
  • Dankzij het zonwerende doek blijven zonlicht en warmte buiten
  • Hoge kwaliteit tegen verrassend lage prijzen


Zon- en insectenwering met ritsscreens

Het unieke van screens is dat ze beschermen tegen fel zonlicht en insecten, terwijl het zicht naar buiten toch behouden blijft. Ze bieden optimale privacy en beschermen tegen inkijk. Geen wonder dat ze zo populair zijn bij kantoorgebouwen, waar de juiste belichting cruciaal is voor een productief werkklimaat! Maar ook steeds meer huizenbezitters ontdekken de voordelen van screens.
 
Heeft u veel last van insecten? Ook dan is een ritsscreen dé aangewezen oplossing. Ritsscreens combineren namelijk de voordelen van een sunscreen met die van een insectenhor. Zo bent u de hele dag door verzekerd van een optimaal woonklimaat.

Stormvast tot wel 4000 mm breed

Dankzij de unieke ritsconstructie kunnen deze screens geleverd worden tot wel 4000 mm breed uit een stuk. Hun stevigheid en stormvastheid maakt ze bij uitstek geschikt voor hoge gebouwen. Zelfs bij de stevigste stormen zijn wapperende screens verleden tijd. De ijzersterke A-kwaliteit maakt dat deze screens tegen een stootje kunnen. Zon en regen, rukwinden en zeezout: deze screens blijven gegarandeerd jarenlang mooi. Ze zijn leverbaar in diverse kleuren en daardoor een absolute blikvanger voor uw huis of kantoor.

Online uw ritsscreen bestellen

Bestellen bij Zonweringstunter.nl is verrassend eenvoudig. Via enkele digitale stappen stelt u zelf uw ideale sunscreen samen en berekent de prijs. U weet dus altijd waar u aan toe bent, en komt niet voor verrassingen te staan. De screens worden geleverd met instructie en zijn eenvoudig aan te brengen, maar u kunt ze natuurlijk ook door ons laten monteren. Zonweringstunter.nl: uw voordelige partner in passende oplossingen!

Nieuw! Ritsscreen XL
Is de ritsscreen 95 of ritsscreen 105 te klein voor uw raam? Dan kiest u vanaf nu voor de Ritsscreen XL! Dit unieke windvaste ritsscreen,...
lees verder >
Breng meer sfeer in uw woning met plissé gordijnen
Plisségordijnen zijn perfecte sfeermakers. Er zijn verschillende kleuren en motieven beschikbaar, waarmee u invloed uitoefent op de kleur van het licht dat binnenvalt. Met een...
lees verder >
Screens schoonmaken
Screen schoonmaken kan iedereen. Net als andere zonwering kun je screens heel makkelijk schoonkrijgen door te poetsen met een zachte borstel, wat zeep of afwasmiddel en...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.