Rolgordijnen saai? Niet bij Zonweringstunter!

Kies de rolgordijnen die passen in jouw woning tegen de laagste prijs garantie. Eerlijk? Een interieur is pas helemaal af als er ook de nodige aandacht is geschonken aan verzorgde raamdecoratie. Soms is afscherming van de ramen pure noodzaak om binnenkijken te voorkomen, of om kamers te verduisteren. Is je keuze gevallen op rolgordijnen? Koop ze online in onze webwinkel Zonweringstunter.nl. Wij bieden een groot gamma tegen de beste prijs!

Waarom rolgordijnen?

Rolgordijnen passen in alle interieurs, in alle kamers en bij (bijna) alle maten ramen. Rolgordijnen zijn bovendien eenvoudig en snel te monteren.
En, … ze nemen minder ‘ruimte’ in in je kamer dan klassieke gordijnen waardoor ze wat subtieler aanwezig zijn in het interieur. 

Waarom rolgordijnen kopen bij www.zonweringstunter.nl?

Onze rolgordijnen zijn maatwerk. Jij geeft je afmetingen door (tot maximaal 2,8 meter breed en 3 meter hoog), de stof, verduistering of lichtdoorlatend, en wij produceren. Je rolgordijnen worden uitgevoerd met twee zijkappen waartussen het gordijn wordt gemonteerd.

Een metalen ketting voor de bediening wordt standaard meegeleverd. Onderlatten kies je uit verschillende uitvoeringen.

Heel stijlvol zijn de linee shades (duo-rolgordijn), die een combinatie mogelijk maakt van afschermen én verduisteren. Dit gordijn bestaat uit 2 lagen, een transparant en een niet-transparant, zodat je zelf kan kiezen hoe je het licht laat binnenvallen.

Zonweringstunter is de specialist in Velux rolgordijnen

Dakvensters en rolgordijnen zijn 2 handen op 1 buik. Onze VELUX rolgordijnen worden gemaakt in een lichtdoorlatende of verduisterende versie. Wij bieden handbediende rolgordijnen aan en automatische (elektrisch bediende gordijnen, eventueel op zonne-energie). 

Heel fraai is het VELUX duo-rolgordijn, met een plissé en een verduisterende laag. Door de onafhankelijke bedieningsgrepen, kunnen de beide gordijnen apart gehanteerd worden.

Waarom rolgordijnen kopen bij www.zonweringstunter.nl?

  • Snelle levering bij je thuis
  • Duidelijke montage instructies voor een onberispelijke installatie
  • Moeiteloze terugname en omruiling van producten
  • Telefonische klantendienst

Of samengevat: kwaliteitsvolle rolgordijnen, een goede klantenservice én de laagste prijs garantie.