Dit wilt u weten over plissé hordeuren

In dit artikel beantwoorden we vijf vragen en antwoorden over plissé hordeuren. Op deze site vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het opmeten en bestellen van uw plissé hordeuren. Om u snel te kunnen voorlichten, hebben we voor u de vijf meest gestelde vragen van een deskundig antwoord voorzien.

Hoe effectief is een plissé hordeur?

Met een plissé hordeur kunt u 's zomers de deur gewoon open laten staan zonder dat u last krijgt van vliegen en muggen. Dankzij de geleiders boven en onder opent en sluit u de hordeur zonder dat u kracht hoeft te zetten. De geleider bij de drempel is maar 3mm hoog. Als u moeilijk loopt of u voortbeweegt in een rolstoel, zult u van die minimale verhoging geen last hebben.

Hoe kan Zonweringstunter zo goedkoop leveren?

Dat is mogelijk omdat wij rechtstreeks van de fabriek aan de klant leveren. Dat ziet u terug in onze prijzen. Wilt u eerst eens in onze showroom in Purmerend komen kijken? Dan kan dat ook. Brengt u wel de maten mee, dan kunt u gelijk uw bestelling plaatsen. In veel gevallen kunt u zelfs de hordeur van uw keus direct meenemen.

Kan ik de plissé hordeur zelf plaatsen?

Met een beetje handigheid en onze instructie zult u weinig moeite hebben met het aanbrengen van de plissé hordeuren. Prettig is wel om het met z'n tweeën te doen. Dan kan de een aangeven en de ander monteren. Wilt u professionele hulp? Ook die kunnen wij u op verzoek leveren. Daarover leest u meer op onze website.

Heeft u ook plissé hordeuren voor een extra brede deur?

Wij leveren standaardmaten, maar als u daarmee niet uit de voeten kunt, maken wij voor u hordeuren op maat. Zowel voor binnen- als voor buitengebruik. Onder bepaalde voorwaarden kunt u deuren met een standaardformaat teruggeven. Dat kan niet met op maat gemaakte deuren.

Welke kleuren zijn er beschikbaar?

Omdat ieder interieur anders is, leveren wij de profielen voor de hordeuren in diverse kleuren wit en in grijs, grijs metallic en zwart. U kunt ook kiezen voor blauw of groen.

5 reviews

De plisse hordeur is in vele maten leverbaar zodat ie in iedere situatie kan worden toegepast.
> Maatwerk (dus geen herroepingsrecht)

224.-

Dé trend van 2016; een windscherm
Wat is er nu heerlijker dan in de zomer genieten in eigen tuin van de zon? Helaas gooit de Nederlandse, koude zeewind nog wel eens...
lees verder >
Welke hor voor welke situatie? Horren voor ramen en deuren
Een hor bestaat uit een gaas die het ongedierte buiten houdt als ramen en deuren geopend zijn. Er is ook speciaal gaas met fijne mazen...
lees verder >
Vrouw opent een Velux dakraam
Goedkope Velux dakramen bij Zonweringstunter.nl
Met de goedkope VELUX dakramen levert Zonweringstunter.nl een uitgebreid assortiment dakramen van topkwaliteit. Niet alleen zijn deze dakramen door hun nieuwe ontwerp extra warmtebesparend en milieuvriendelijk,...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.