Meer wooncomfort door nieuwe Velux dakvensters

VELUX dakvensters zijn al jaren een aanwinst voor uw woning. Met de nieuwe generatie dakramen heeft VELUX weer een aantal productverbeteringen doorgevoerd met als resultaat meer lichtopbrengst, minder energieverbruik en dus nog meer wooncomfort.

Meer licht en energievriendelijk

Door een nieuw design hebben de nieuwe VELUX dakvensters een glasoppervlak dat maar liefst 18% groter is t.o.v. de oude modellen. Zodoende komt meer licht de woning binnen, maar wordt er ook voor gezorgd dat er minder gestookt hoeft te worden doordat meer zonnewarmte de woning binnenkomt. Verder blijft er dankzij het nieuwe ThermoTechnology systeem meer warmte binnen.

Topkwaliteit isolerend glas

Voor wat betreft het glas in VELUX dakramen is er de keuze uit verschillende soorten. Zo heeft de standaard HR++ beglazing al een hoge isolatiewaarde van 1.1 W/m2K en goede geluidwerende eigenschappen. De extra energiebesparende beglazing haalt zelfs een isolatiewaarde van maar liefst 1.0 W/m2K. Optioneel is het aanbrengen van een vuilafstotende coating waardoor de geluidwerende eigenschappen nóg beter worden en het venster minder snel vuil wordt.

Afwerking

VELUX dakvensters worden gemaakt van grenenhout met een FSC certificatie worden aan de binnenzijde standaard afgelakt met een frisse witte acryl lak. Voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens is er een optionele vochtbestendige afwerking met een polyurethaan beschermlaag. Aan de buitenzijde is de standaard afwerking aluminium. Voor met koper, riet of zink bedekte daken is er ook een optionele afwerking in koper of zink.

Eigenschappen

Nog even wat eigenschappen van VELUX dakvensters op een rijtje:

  • Gemaakt van FSC gecertificeerd grenenhout
  • Uitstekende warmte-isolatie dankzij ThermoTechnology™
  • Geschikt voor dakhellingen van 15° - 90°
  • Geschikt voor 1-op-1 vervanging van het oude dakvenster
  • Kan 180° om zijn as kantelen (schoonmaakstand)
  • Voorbereid op montage van raamdecoratie en zonwering

VELUX dakramen bestellen bij Zonweringstunter.nl

VELUX dakvensters kunnen gemakkelijk en voordelig online gekocht worden bij VELUX specialist Zonweringstunter.nl. Bovendien biedt Zonweringstunter.nl een laagsteprijsgarantie. Vindt u een origineel Velux product elders goedkoper, dan krijgt u het verschil plus 100% van Zonweringstunter.nl terug!

Goedkope rolluiken van TOPmerken, altijd laag geprijsd!

Bent u op zoek naar goedkope rolluiken? We hebben altijd de modellen die u zoekt tegen de scherpste prijzen. Of het nu om handbediende of elektrisch bediende rolluiken gaat, bij ons vind u wat u zoekt.

Steeds vaker krijgen we te maken met extreem weer. Forse onweersbuien, aanhoudende ijzel, storm, hitte en koude. Onze woningen moeten dit allesmaal opvangen, doorstaan en...
lees verder >
Verleng het buitenseizoen met een veranda
De klimaatverandering heeft een positieve invloed op ons buitenleven. Langere, warmere, zomerse tijden zorgen er voor dat we meer in de tuin zitten dan normaliter...
lees verder >
Nieuw: uw zonweringdoek kapot? Bestel los nieuwe!
Is uw zonweringdoek aan vervanging toe? Natuurlijk kunt u dan een nieuw zonnescherm overwegen, maar dat is een kostbare aangelegenheid. Bovendien is het meestal niet...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.