Hormann garagedeuren in prijs verlaagd

Met Hörmann garagedeuren levert Zonweringstunter.nl een degelijk merk innovatieve en isolerende garagedeuren met Duitse kwaliteitsgarantie. Hörmann maakt al meer dan 75 jaar deuren en garagedeuren en is sinds de oprichting in 1935 uitgegroeid tot markleider in Europa op dit gebied. Ooit begonnen met de inmiddels beproefde garagekanteldeur levert Hörmann inmiddels een ruime selectie garagedeuren, waaronder de plaatsbesparende verticaal openende sectionaaldeuren.

Mooie garagedeuren

De Hörmann garagedeuren, door Zonweringstunter.nl onlangs in prijs verlaagd, zijn alle fraai ogende, goed warmte isolerende sectionaaldeuren, gemaakt van dikke stalen deurpanelen die gevuld zijn met 100% CFK vrij polyurethaan. Het type EPU is met zijn standaard dikte van 20 mm geschikt voor aan huisgelegen garages met een inpandige toegang.

Wordt de garage meer als woonruimte bij de woning betrokken, bijvoorbeeld in de vorm van een hobbyruimte dan is het type LPU geschikter. Deze nog beter isolerende garagedeur met een standaard dikte van 42 mm is daarmee tevens wat stabieler en nog meer geluidswerend.

De Hörmann garagedeuren zijn opgebouwd met panelen in diverse profileringen, die in veel verschillende kleuren (waaronder uw eigen RAL keuze) leverbaar zijn. Voor wat betreft de oppervlakte hebt u aan de buitenzijde de keuze uit woodgrain (ruw houtdesign) of silkgrain (vlak). De binnenkant komt met een fris stucco dessin.

Qua bediening kan gekozen worden voor handmatige- en elektrische bediening. Verder biedt zonweringstunter.nl met de Hörmann RenoMatic Aktie een actiedeur in EPU kwaliteit met ProMatic elektrische aandrijving met rails en zender. Hiermee koopt u een kwaliteitsgaragedeur die 30% goedkoper is t.o.v. het standaard programma.

Eigenschappen

Nog even een opsomming van enkele belangrijke eigenschappen van Hörmann garagedeuren:

  • Dubbelwandig, met polyurethaan gevuld staal
  • Diverse profileringen en dessins
  • In alle kleuren leverbaar
  • Automatische deurvergrendeling
  • Rondom lopende tochtafdichtingen
  • Geruisloos
  • Duitse topkwaliteit

Zonweringstunter.nl

Deze recentelijk door Zonweringstunter.nl in prijs verlaagde Hörmann garagedeuren koopt u eenvoudig en goedkoop online bij ons. Wij staan al jaren garant voor topkwaliteitsproducten voor de allerlaagste prijs en bovendien met ruime garantie!

Vrouw opent een Velux dakraam
Goedkope Velux dakramen bij Zonweringstunter.nl
Met de goedkope VELUX dakramen levert Zonweringstunter.nl een uitgebreid assortiment dakramen van topkwaliteit. Niet alleen zijn deze dakramen door hun nieuwe ontwerp extra warmtebesparend en milieuvriendelijk,...
lees verder >
Welke hor voor welke situatie? Horren voor ramen en deuren
Een hor bestaat uit een gaas die het ongedierte buiten houdt als ramen en deuren geopend zijn. Er is ook speciaal gaas met fijne mazen...
lees verder >
Dé trend van 2016; een windscherm
Wat is er nu heerlijker dan in de zomer genieten in eigen tuin van de zon? Helaas gooit de Nederlandse, koude zeewind nog wel eens...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.